HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba,

buralar ne kadar durgun böyle hiç sevmedim hadi gelinnnnn

bu arada geçen ayki maaşımdan herhalde hiç koyamadım kenara. 10 güne maaşım gelecek harcama yapmamaya çalışıyorum ama anneciğim yanımda haftasonu gezicez ben eksilere düşücem. nisanda daha kısıtlı harcamalıyım

Bugün benimde aklımdan bu topik geçti :) dedim hiç ses seda yok :) bende hani kenara koyacaktım ya yalan olduu :)) deli gibi para harcadım yinee üstelik sevdiceğimin doğum günü var ve daha ona new balance'dan ayakkabı alıcam. Daha maaşı da 15'inde alacağız. Mecbur karttan çektiricem ayakkabıyı Ama bugün 4 TL attım kumbaraya.

Kızlarr bizimde suan böyle
kapalı kutu bir kumbaramız var.
5lt su sisesi bu.
Kapladim ben kitap kaplar gibi ehii ehi:)

Bir kac aydir atıyoruz bisiler.
Görmeyelim diye böyle yaptık
Ama tahminim cok rahat 3bin tl vardır baya agırlastı

Onun harici altın alıyorum
Bu aralar esyalarim eror verdi
Bi 4bin kadar tv,bulasik mak, camasir mak
Masrafım oldu.

Takipteyim.

Aaa ne kadar güzel aklınıza gelmiş :) Maşallah :) ne zamandır biriktiriyorsunuz ?

Aaa ne kadar güzel aklınıza gelmiş :) Maşallah :) ne zamandır biriktiriyorsunuz ?
Biz esimle daha oncede bozuk para biriktirmistik ama cok oldu meblayı suan hatırlamıyorum
Bu sefer hem bozuk hem kagit para attik
Ekim gibi basladık tatil falan bitince.

Hergun atamasakta 20-10falan atip acigi kapatiyoruz.
10bin tl lik altin yapabildim 1yilda.
Bunlarda ona ek olucak.
Yazın masraflar bitince yuklencez artik
İdealler olunca zevkle birikiyo.

Tum sise dolunca icinden 6-7bin tl cikcagini idda ediyo esim bakalım nolcak:)

Aaaa ne kadar güzeel :) bende daha bir ay falan ldu başlayalı ama işte günlük en fazla 4 Tl atabiliyorum (ki bu zamana kadar her gün 4 TL atamadım (bugün hariç)) :)) onun dışında şuan benimde bitirmeye çalıştığım bir 4000 TL'lik borç var :) o bitse fazlasıyla atacağım inşallah kenaraa :)) Eşiniz konuda bayağı iddalı :) özel değilse napmayı düşünüyorsunuz ?

Ben calismiyorum zaten esimin maasiyla onun sayesinde bisiler biriktirmeye calisiyoruz.
Bu kumbarada onun fikri zaten
Tabi arada boyle esya yenileme araba yenilemeler falan oldu birikim aksadi.
Ayrica okula giden bi oglum var dershane,servis masraflari vs.

Bi yazlık hayalimiz var
Daha cok basindayiz ama acelemiz yok.
İleriye gelecegimize yatirim gibi dusunuyoruz
Yani hani emekli olunca yerlesiriz gibi.
Ayrica özel sigortamizda birikiyo 6yıldir.

Sizde umarım car cabuk biriktirir ödersiniz borcunuzu.
Ufak ufak oluyo hersey inanın.

İsteyin yeterki gönülden ve cabalayın.
Bol bereketli birikimlerimiz olsun.

Şuan borcu neredeyse yarıladım zaten her ay ödüyorum onu o yüzden kalmıyor elimde fazla bir şey :)
Ben evlilik için biriktiriyorum yani eşyası giderleri için falan tabii küçük rakamlarla çok mümkün değil ama :)) borcum bitince inşallah yüksek meblağları kenara koyucam inşallah :)))

Kendi esyanı kendi ceyizini almak icin para biriktirmen gercekten cok guzel
Allah tamamina erdirsin.

Ev alanla evlenene Allah yardım edermis
Borc ödeniyo bi sekilde yeterki gözün korkmasın.

Kendi esyanı kendi ceyizini almak icin para biriktirmen gercekten cok guzel
Allah tamamina erdirsin.

Ev alanla evlenene Allah yardım edermis
Borc ödeniyo bi sekilde yeterki gözün korkmasın.

Amin canım benim :)) Ödeniyor tabii ki bir şekilde, gözüm korkmuyor da yoruluyorum borç ödemekten. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :) Senin de dileklerin bir an önce gerçekleşsin canım benim AMİN :)

Aylık birikimi ne zaman ayazıyorsunuz ilk sayfadaki tabloya ? Benimde ufacık bi kumbaram var. Katılmak isterim size

Amin canım benim :)) Ödeniyor tabii ki bir şekilde, gözüm korkmuyor da yoruluyorum borç ödemekten. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :) Senin de dileklerin bir an önce gerçekleşsin canım benim AMİN :)
Canım biz kendi evimizi kendimiz aldık esimle
Butun takilarimi verdim esime
Sonra arabamizi degistirdik.
Sigortamiz yoktu esim sigortali daha iyi maasli bi ise basladi.
Daha sonra bi durum sebebiyle ailemle ayni binaya geldik aldigim evimi kiraya verdim 2evim oldu yani
İnan bi sıkıntı cekilmeden sefa surulmuyo
Sabret yeterki.
Simdi bilezigimde var,parada var,esyada var.

Sen de guclu biri gibisin kendi paranla kendi birikiminle cabalamandan cok belli

Ne kadar güzel, altınımı versem mi onlar benim diyen hanımlara örnek olmalı yaptığınız davranış :) elele verip ne güzel atlatmışsınız eşinizle :) cefa olmadan sefa olmuyor dediğiniz gibi. Evet dediğiniz gibi çevrem dahil herkes söyler güçlü olduğumu 5 senedir aralıksız çalışıyorum ve hep ayak işleri yani iki işe birden gidiyordum hep. Lise üniversite masraflarımı (harcımdan haftalık harçlığıma, servisime kadar) kendim karşıladım. Şimdi hepsi bitti rahat yüzü yine göremedim :)) İnşallah ALLAH'ım bana da o güzel günleri gösterir.

Kocaman bir amin dedim.
Para amac olmamalı.
17bilezigim vardi 40kadarda altınım
Hic senin benim yapmadım.
Neticede yine bizim.
Yoktu hepsi gitmisti simdi yine var.
Saglikdan gayrısına care var.
Cok imrendim ama sanada.
Ben calısmadım bazen ic geciriyorum.insanın kendi parasını kazanması ayrı guzeldir.
Hiiic olmuyo,niye falan deme
Az olsun ama olsun yeterki.
Bereketi kacirdigina inanıyorum yok yok yok demenin.
Yokk diye diye yok oluyo sanki
Param yok demem
Elhamdulillah yetiyo derim.
Haa isteyene yok denmeli ama guvenemedigimiz insanlar vs .

Hani vardirda yoktan aglarlar ya o anlamda.

Kulun kula duası kabul olurmuş :) Bende senin gibiyim aramda sen ben olmaz ne varsa bizimdir :) zaten giden her şeyin yerini yine bir şey geliyor bu hayatta. Rabbim bir kapıyı kağatıyorsa birini açıyor muhakkak. Dediğin gibi sağlığım yerinde olsun elim ayağım tutsun başka bir şey istemem ben. Nede çalışmadın ki ? :) yorucu tüketici ama insan özgüvenini kazanıyor ne bileyim ben şuan evde oturamıyorum bile :) hatta alışmışım hep ikinci işe ek iş dahi arıyorum şu evde yapılanlardan :) rahatlık batıyor arada :))) Evet yok demek daha da yok ediyor bende hep olacak düzelecek bitecek az kaldı gibi avutuyorum kendimi yoksaa başka türlü üstesinden gelinmez yaşanılanların :)) Çok şükür ya hiç olmasaydı ya çalışamasaydım. Bu verilen nimete de şükür :) Aaa evet bende yok derim varken yok diyenlere güvenmediğim kimseye de borç vermem :)

Lise mezunuyum bir meslegim yok.
Sonra evlendim sonra cocugum oldu
Oglum okula basladi calisim dedim deneyimin yok, uni mezunu dgilsin vs dediler masa basi isler icin
Magza vs esim istemedi
Maddiyatdan cok biraz oyalanmak icin istiyodum
Hal böyle olunca hiic bulasmadım
Hazır yiyiciyim:)

Mağazaya iyi ki eşin izin vermemiş, ben 2,5 sene Lc Waikiki'de çalıştım yok yani pertim çıktı sabırsız anlayışsız huysuz bir insan olup çıkıyorsun :) oyalanacak bir şeyler yapabilirsin. Ne bileyim mesela yakınında pastane varsa ve hamur işlerinde becerikliysen anlaşıp satışını gerçekleştirebilirsin farklı tariflerle :) ben de sabun yapımı düşünüyorum da ben malzemeleri alamadım daha :)))

Son düzenleme:
Evet ya yapamazdim
İnan ben bile musteri oldugum halde o reyonlari darma duman edenlere soyleniyorum
Yazik degilmi o calisanlara.
2kurus para verip insanin canini cikariyolar

Hamur islerinde iyiyim
Burda artik adim basi pastene, butik pasta,cafe falan var.
Gidermi bilemedim.
Sabunlar guzel oluyo ama miss gibi.
Satisi nasildir bilmem ama oyalanmak icin gayet guzel.
Sen ne is yapiyosun?

Ben şimdi gittiğimde bile diyorum nasıl durmuşum burada bu kadar diye kendime :) çok kaprisliler var gerçekten. Yönetimi ayrı müşterisi ayrı yani düşünün.
Bi konuşup alaşabilirsiniz bence güzel de olur size de iş olur kim bilir belki ileride kendi yerinizi bile açarsınız :) Evet missler gbi de bende bir başlasaydım :) ben şuan çok şükür İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışıyorum :) (ilk masabaşı işim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…