• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cdnlayim elimde 20 tl var hafta sonuna kadar harcamassancuuk kumbara..gve nerde .....

Bide kurdela nakisina basladim.
Siparis aldim 3 tane onlarida kumbise aticam.75 tl tutuyo...aaaa size atayim nasil oluyo dogru diyin ama:))))Eki Görüntüle 1452798 ters yuklenmis

çok güzel eline sağlık:nazar:

eline sağlık harika olmuş :-)

annem de butik sabun kursuna gitmişti. sergi yapmışlar. orada bir kaç tane satmış. çok hoşuma gitti diyor. hem kıyamadım el emeğime hem de para kazanmak hoşuma gitti diyor :-)

kendi el emeğinin hakkını yemek apayrı bir zevktir tabi değil mi:KK50:

hoşbulduk canım. valla sefam olsun . 5 aydır durmadan çalıştım haftasonu kaçamağını hakettim di mi :-) tabi para falan kalmadı uçtu hepsi ama olsun :KK70: gelecek ay toparlarım

ezgi ben de gezdim geldim aynen:KK70:

merhabalar hepinize kızlar, 1,5 tl attım kumbarama bugün.:KK55:

hoşbulduk canım. valla sefam olsun . 5 aydır durmadan çalıştım haftasonu kaçamağını hakettim di mi :-) tabi para falan kalmadı uçtu hepsi ama olsun :KK70: gelecek ay toparlarım
gerçekten iyi yapmışın vala boşver parayı dert etme o gelir yerine şöyle bi kaçamak bana da denk gelse hiç fena olmaz ne diyim duam olsum :D :KK47::KK47::KK47:

çok güzel eline sağlık:nazar:

kendi el emeğinin hakkını yemek apayrı bir zevktir tabi değil mi:KK50:

ezgi ben de gezdim geldim aynen:KK70:

merhabalar hepinize kızlar, 1,5 tl attım kumbarama bugün.:KK55:
çok güzel oluyor gezmek cidden :-) beni kendime getirdi

gerçekten iyi yapmışın vala boşver parayı dert etme o gelir yerine şöyle bi kaçamak bana da denk gelse hiç fena olmaz ne diyim duam olsum :D :KK47::KK47::KK47:

aynen sefam olsun oh oh :D bi de alışveriş yaptım bu ay elde var 0 :D

İyi aksamlar kizlar , vakitsiz bir zamanda kumbaramiz tam dolmadaan ve baştan vermiş olduğumuz sözü tutmayaraktan kumbara yi acmis bulunmaktayiz.. 7oo TL para atmisiz helal vallaaaaaa... Ben beklemiyordum.. Neyse o paranin uzerne 3oo TL ekleyerek euro alip bankadan hesap actirdim. Sözüm su konuda kesindir allah hastalık skinti vermezse bebeğimiz için birikim yapmak istiyoruz. Her ay maasimdan bir miktar parayı bankaya atacagim

İyi aksamlar kizlar , vakitsiz bir zamanda kumbaramiz tam dolmadaan ve baştan vermiş olduğumuz sözü tutmayaraktan kumbara yi acmis bulunmaktayiz.. 7oo TL para atmisiz helal vallaaaaaa... Ben beklemiyordum.. Neyse o paranin uzerne 3oo TL ekleyerek euro alip bankadan hesap actirdim. Sözüm su konuda kesindir allah hastalık skinti vermezse bebeğimiz için birikim yapmak istiyoruz. Her ay maasimdan bir miktar parayı bankaya atacagim

ALLAH bereketini versin canımm :)) ne güzel baya biriktirmişsin :))

Back