HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel eline sağlık

eline sağlık harika olmuş

annem de butik sabun kursuna gitmişti. sergi yapmışlar. orada bir kaç tane satmış. çok hoşuma gitti diyor. hem kıyamadım el emeğime hem de para kazanmak hoşuma gitti diyor

kendi el emeğinin hakkını yemek apayrı bir zevktir tabi değil mi

hoşbulduk canım. valla sefam olsun . 5 aydır durmadan çalıştım haftasonu kaçamağını hakettim di mi tabi para falan kalmadı uçtu hepsi ama olsun gelecek ay toparlarım

ezgi ben de gezdim geldim aynen

merhabalar hepinize kızlar, 1,5 tl attım kumbarama bugün.

hoşbulduk canım. valla sefam olsun . 5 aydır durmadan çalıştım haftasonu kaçamağını hakettim di mi tabi para falan kalmadı uçtu hepsi ama olsun gelecek ay toparlarım
gerçekten iyi yapmışın vala boşver parayı dert etme o gelir yerine şöyle bi kaçamak bana da denk gelse hiç fena olmaz ne diyim duam olsum

çok güzel eline sağlık

kendi el emeğinin hakkını yemek apayrı bir zevktir tabi değil mi

ezgi ben de gezdim geldim aynen

merhabalar hepinize kızlar, 1,5 tl attım kumbarama bugün.
çok güzel oluyor gezmek cidden beni kendime getirdi

gerçekten iyi yapmışın vala boşver parayı dert etme o gelir yerine şöyle bi kaçamak bana da denk gelse hiç fena olmaz ne diyim duam olsum

aynen sefam olsun oh oh bi de alışveriş yaptım bu ay elde var 0

İyi aksamlar kizlar , vakitsiz bir zamanda kumbaramiz tam dolmadaan ve baştan vermiş olduğumuz sözü tutmayaraktan kumbara yi acmis bulunmaktayiz.. 7oo TL para atmisiz helal vallaaaaaa... Ben beklemiyordum.. Neyse o paranin uzerne 3oo TL ekleyerek euro alip bankadan hesap actirdim. Sözüm su konuda kesindir allah hastalık skinti vermezse bebeğimiz için birikim yapmak istiyoruz. Her ay maasimdan bir miktar parayı bankaya atacagim

ALLAH bereketini versin canımm :)) ne güzel baya biriktirmişsin :))

teşekkür ederim canımm.. o yoklukta böyle birikmiş ya bende çok şaşırdım ama babamın da katkısı çok.. hatta yarısı onun verdikleri de olabilir :) darısı sizlerin başına
Amin insallah canimmm :) ne guzel en dar zamanda ilac gibi geliyor valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…