biz 4 kişilik ailemizle birlikte bu talihsiz otele rezervasyon yaptıran bir aileyiz.10,06,2012 ve 17,06,2012 tarihleri arasında tatil yapmak üzere rezervasyon yaptırdık rezervasyon sigortası yaptırmıştık gitmeden 3 gün önce turon9 yetkililerini aradğımızda otel açık dendi yola cıkmdan 7 saat öncede aradık açık dendi ve sabah otele vardğımızda güzel bir süpriz,karşınızda sadece havuzu bitmiş gerisi şantiye olan bir otel ,otelde biryığın insan çalışıyor oradan sizi hedef beach yönlendiryolar neden çünkü seyahat sigortası iptal şansınız kalmıyor.
hedef beach varınca başka bir şansınız yok denip otel ve turon9 yetkilileri sizi burada kalmaya zorluyorlar .hadi neyse deyip idare edeyim diyorsunuz ama 90 kişi olması gereken personel 20 kişi yemekler kötü,temizlik ona keza kötü .bardan içecek almak isterseniz 30 dakika anca ,1700 kişiye bir bar ve tek personel. her otelde olan ama burada olmayan lobi bar kapalı (sadece sıcak içecek var) neden çünkü ruslar ağzıyla içmiyormuş?????
aradan gecen 4 gün sonra otel açıldı dendi gittik evet açılmış sadece 2 kat ve restoran ve havuz,plajda hala işçiler çalısıyo,ama keşke açılmsaydı neden mi havlu, bardak ,tabak çatal kaşık vs ne varsa 2 otel arasında bölüşüldü .kalan sağlar bizimdir.odaya gelen bayana soryorsunuz havlu varmı yok neden öbür otele gitti vs vs daha neler anlatayım ultra herşey dahil odada mini bar ağzına kadar dolu ne mi var sadece 1,5 lt lik bir adet su kana kana için. havuzun ortasında bir köprü nün yanına birdilim karpuz düşürmüşler tam 4 gün sonra kalktı ,bu arada 2 adet ten fazla içecek almazsınız yassah kardeşim yassah. ha barda tanıdığın tek içecek pepsi kola gerisini hiç duymadım ne olduğu belirsiz içecekler. yeni gidecek arkadaşlar şimdiden başarılar.
KİMSEDE BOL KESEDEN ATIP OTEL GÜZEL HER ŞEY MÜKEMMEL FALAN DEMESİN. BIRAKIN RESORT 5 YILDIZI BİLE HİÇ HAK ETMEYEN BİR OTEL. OTEL GÜZEL DİYEN ARKADAŞLARDAN DA ŞÜPHE DUYUYORUM DOĞRUSU. TURON9 PERSONELİNE GELİNCE MEMNUNSANIZ HARİKALAR AMA MEMNUNİYETSİZLİK BELİRTİNCE HAKLISINIZ DEMEKTEN BAŞKA YAPACAK HİÇ BİR ŞEYLERİ YOK. TATİLİMİZ BOYUNCA HAKLISINIZ LAFINI DUYMAKTAN BIKTIM
HA BU ARADA BİZ 10-12 YILDIR , SENEDE 2 KEZ ALANYA VE ANTALYA YÖRESİNDE TATİL YAPAN BİR AİLEYİZ. BU KADAR YILDIZLA BU KADAR KÖTÜ BİR OTELLE İLK KEZ KARŞILAŞIYORUM DİYEBİLİRİM.