arkadaşlar otele ilk giriş yapan ben ve beraberimdeki iki aileydi 12 haziran 2012 ilk girişimiz hedef resort a oldu cünkü otel açılmamıştı 10 haziran 2012 tarihinde ama acıldıktan sonra hedef beach e geçtik ve gayette iyiydi tabu bu ne beklediğinizle alakalı hem geceliğine 70-80 tl vereceksiniz (bu paraya 3-4* şehir otellerinde oda kahvaltı kalabilirsiniz) hemde 300-400 tl lik hizmet bekleyeceksiniz bence otel ve hizmet parasına göre çok güzeldi bu siteden çektiğim fotografları yükledim ona bile bir sürü yorum yaptılar ben tatilimin tüm karelerini paylaşamazdım otelin hakkı yeniyor burada size tek kötü olan şeyi söyliyeyim denizi kayalık başka da kötü birşey görmedim görmek isterseniz her yerde bir sorun bulursunuz ben rixos premium - adam & eve - papillon zeugma - kaya artemis bu otellerde de kaldım ama bu saydığım oteller gecelik 300-500 arasında değişiyor çok iyi hizmet ve çok kalite arayan bu otellerde kalabilir gidecek olan arkadaşlar bence gönül rahatlı ile gidebilirler söylediğim gibi bence tek sorun deniz