Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu platform tabiiki fikir özgürlüğünüzün olduğu, paylaşımlarla yeni fikirler edinilebilen veya fikir ayrılıklarının tartışılacağı yaygın bir sosyal paylaşım ağıdır. Ancak;
Bölge ekibimiz ve yetkililerle sürekli bilgi alışverişindeyiz,, portal üzerinde silinen mesajlarda belirtilen konular yazılıp yorumlanırken bazen yaşanılanlar ve yapılan müdehaleler tam olarak bilinmeden yorumlanınca ortaya farklı bir durum çıkmaya başlıyor.
Birebir olarak zaten yanlarında bulunduğumuz ilgilendiğimiz konuklarımızla ilgili olarak Sizlerede tabiiki açıklama getirelim..
Konuklarımızdan biri mağaza camını farketmemiş çarpmış yada dengesini kaybetmiş olup düştüğü gün zaten görevlilerimiz kendisin yanındaydı birlikte ambulans beklendi hastahanesye sevki sağlandı. Silinmiş bir camı farketmeyen kaza geçiren misafirimize ekibimiz o an geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş ve ilgi göstermiştir.Gerçekten talihsiz bir kaza tekrar huzurunuzda geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz.
Otelin bulunduğu bölge etrafında yapılan kazı çalışmaları esnasında çalışma yapılan bir alandan geldiği tahmin edilen ve havuzdan çıkan yılan konusunda bölge jandarması dahil olmak üzere bilgilendirilmiş ama beklenmeyen bu misafire tabiiki yapılacak birşey olamamış daha dikkatli davranılmaya çalışılmıştır.
Tatil kişi tercihine ilgiye beklentiye göre tabiiki değişebilen bir kavramdır. Portalın çok fazla üyesi var malumunuz.. Yazan üyelierimiz kadar okuyucu üyelerimizinde bulunduğu bu portalda yanlış anlaşılmara sebebiyet verebilen görüşlerinizi yazmanız tatile henüz çıkmayan yada bu sene farklı alternatifleri değerlendiren yada yorum yapılan otellere rezervasyon yaptıran ama henüz tarihini bekleyen konuklarımız için çok huzursuzluk verici olabilir. Daha yalın dille aktarım yapmakla kimseyi kırmamakla diğer kullanıcılar ile daha doğru bir iletişim kullanmakla daha fazla doğru bilgi aktarılabilir kanaatindeyiz.
Şuana kadar memnuniyetlerini yada sorunlarını dile getirirken şaşırtıcak kadar düzgün aktarım yapan çok üyemiz var.Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.Mesajları silinen üyelerimiz de oldu evet ama tabiiki şahsi olduğundan 1 kelimeden yada cümleden değil yanlış anlaşılabilir herhangibir konuya yol açmaması için silinmiştir. Kendileri konuyla ilgili özür isterse tabiiki dileriz.
Tüm kullanıcılarımıza tekrar teşekkür eder, iyi günler dileriz..
Saygılarımızla
Selam arkadaslar bizde bayramin 1.gunu otele giris yapacagiz ancak bu yorumlari gorunce biraz endiselendim.zaten aceleyle aldik oteli esim cok uygun dedi hevesini kirmamak icn bende kabul ettim ama bu paraya bekledigmizi bulamayagimizi zaten anlamistim iptal ettirmeyi dusundum fakat suanda hic bir otelde yer kalmamis yer var ama 3 4 gun biz 6 gun kalmak istiyoruz.turon9 la gorustum otel suanda oturdu onceden sorunlar vardi ama simdi yok dedi gidenlerden sikayet almadik dedi ama inanasim gelmedi hic
bazı sitelerde halen sanal resimler var.neden yenilenmiyoo.bide otelin kendi telefonu yayınlanmıyo sanırım.telefon hedef resorta ait galiba.
Hedef resort hakkinda nette hicte iyi olmayan ozelliklede hijyen konusunda cok yorum okudum,
bi oneri uzerine bizde dusunmustuk bu oteli burdaki yorumlarida okuduk sonra vazgectik hepsi tesaduf olamaz diye dusunuyorum!
Birde turon9 hakkindada ayni sekilde hic olumlu yorumlar okumadim nette ..