demekki neymiş insanları fikirlerinize ters konuştuğu için ordamı çalışıyosunuz diye karalamaya çalışmayacakmıssınız.herkes fikrinde hürdür.ben yeni geldiğim bir otel hakkında gördüklerimi anlatıp insanlara bunu aktardım sizse 3 yıl önce gittiğiniz bir otel için otele duyduğunuz şahsi kin yüzünden burda insalların tatil hayelleriyle oynuyosunuz.
canım ilkönce şunu söyleyim gittiğim otelin adını özel den atmaya çalıştım ama buarada yazdığım msj 100 tane olması gerekiyormuş özel mesaj atmam için o yüzden atamadım şimdi başka bir arkadaşada özel mesaj atmaya çalıştım oda olmadı eğer başka bir yolu varsa öyle yaplım ikincisi tatlım ne kini neoluyoruz hayırdır savaş mı çıktı ne dediğinizin farkındamısınız ne kini ya :) arkadaşım ben oaraya tatile gittim hoşuma gitmedi nedelerinide açıkladım o otel herkesin hoşuna gidecek diye birşey yokki benim güzel dediğim otelde senin hoşuna gitmeye bilir ne oluyoruz ya hemen şahsi kinim felan anlayamadım orası kocaman bir otel ne şahsi kinim olacak :)ayrıca insanların tatil hayalleriyle oynamıyorum ben size böyle bir itamda bulundummu sizinde düşünceniz bana ters ama burda önemli olan saygı insan heryerde kendini belli ediyor :) ben otele gittim ve beğenmedim gayet normal e burasıda paylaşım siteesi bende paylaşımda bulundum otelin neden hoşuma gitmediğini sebeplriml yazdım eee ben bunları yaşamışken ne yazıyım otel çok güzel mi yazıyım illa bunumu istiyorsun arkaşım hayır yazmıyacağım ben gittim iğrençti ha 3 sene önce gittim busenede yazdıklarımdan değişen göster açıklayarak yazdım beğenmediklerimi ben ayrıca sen beğendin diye yada birkaç kişi beğendidiye ben beğenmeek zorunda değilim isterse burdaki hrkes hedefi beğeensin ben beğenmedim arkadaşım burda ben yalanda yazmam niy insanların hayalleriyle oynayım neyse odur insanlarda görür gitmezler tabiki herkes fikrinde hürdür beenim sana anlatamadığım ben sana otel iyi dediğin için birşey dedim mi sadece ben 3 senedir değişmediğini yazdım buarada ben kimseye şurda mı çalışıyorsunuz demedim bana denildi ayrıca bana göre buda bir karalama deği yada şöylee söyleyim yazan kişinin uslubu güzel arkadaş espiriyle karışık sormuş :)
sert bir dille söylmemiş ama ben ev hanımıyım hiçbiryerde çalışmıyorum kim nereye giderse gitsin kimsenin derdinden ölmedim ama hedef resort ta gittim beğenmdim tatilim rezil oldu gidecek arkadaşlara gitmelerini tavsiye e tmem çünkü tatilleri rezil olur