Hedef Beach Resort Hotel ultra herşey dahil 5* %50 indirim!!!

iyilik güzellik kavramı görecelidir.siz burda tatilini yapmış ve dönmüş biri olarak yorum yapıyosunuz.kaç aile burda bu yorumları okuyarak kara kara düşünüyorlar.ben otelden yeni geldim ve menmun olduğumu söylüyorum.oteli ocak ayında rezerve yaptırdım.hiç gezmediysem araştırmadıysam internetten ve bizzat şubelerine giderek en az 10 tane tur şirketi araştırdım ve haziran ayında 80 tl ye 5 yıldızlı otel bulamadım.ki kemerde bu fiyatlar daha fazlaydı.insanların hedef beach resortü tercih etmesinin tek sebebi fiyatıydı.çünkü açılmamış bir otele kimse gözü kapalı gitmez.burda oteli kötüleyenlere bakıyorum hepsi gitmiş tatilini yapmış ve dönmüş aileler peki demezlermi madem bu kadar kötü yorum yapılan bir otel neden gittiniz diye.(siz iptal ettirmişssiniz maddi durumunuz bütceniz uygunmus )peki ya diğerleri çünkü fazla bir şansları yoktu.gitmişler iyi yada kötü tatillerini yapmışlar gelmişler dönmüşler burda insanlara sakın gitmeyin iptal ettirin diyorlar.ben gene söylüyorum biz gittik bardağın dolu kısmına baktık ailemizle güzel bir tatil yaptık geldik.seneye fiyatı uygun olursa gene gideriz.ha yok şu sizin söylediğiniz hangi otelse bu kemerde 80 tl ye 5 yıldızlı odalarında mutfak mini barı ful dolu odaya kahveler bitki çayları bırakılan full artı full anlata anlata bitiremediginiz otele bizde gideriz.ben gene söylüyorum güzel bir tatil geçirdim ne hakan pekere takıldım(inanın hiç dikkatimi çekmedi)ne bahçede yer bulamayınca içerde yemek yediğime takıldım akşama kadar havuzda yüzdük denizde yüzdük yemeğimizi yedik ben eşim çocuğumla eğlenip döndük.neden bu kadar insanlar tepkili anlamıyorum.gitmissiniz tatilini hedef resortte yapmıssınız iyi yada kötü sonra gelmişsiniz burda insanlara sakın gitmeyin hedef beach resortteki rezarvasyonunu iptal ettirin diyosunuz.ve kaç tane ailenin aylardır beklediği tatil keyfini şimdiden zehir ediyosunuz.nerden mi biliyorum bende gitmeden önce burdaki yorumları okudum ve mecburen zorla istemeye istemeye gittim.ve gene söylüyorum ödedigim ücretle doğru orantılı olarak beklentilerimi karşılayım güzel bir tatil geçirip döndüm.
canım tabiki güzellik göreceli bir kavramdır ama burada herkes yaşadığını hisettiğini iyi yada kötü paylaşıyor bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim ne yazabilirdim ki tatilim berbat geçmiş oteli hiç beğenmemişim ne yazmalıydım otel çok güzel kesin gitmelelisiniz mi demeliydim bn ne yaşadıysam onu yazdım bn şubatta hedef beach e rezerve yaptırdım inanın 80 e kmerde çok güzel 5 yıldızlı oteller vardı şubat ayında evet burada hdef beach hakkında yazanlar hepsi tatili yapıp gelmiş insanlar zaten tatilini yapmadan yorum yapılması saçma olur görmeden değil mi ve bence otele gidipde sırf insanlar üzülmesin diyede iyi yorum yapmak olmaz ozaman daha gitmeyen insanları kandırmış oluruz buda doğru değil herkes yaşadığını iyi ve kötü yazacak tabiki kararda gidecek insanlara kalacak yapabileceğimiz tek şey bu bence ben hedf resorta gitmen keşke bana kötü denilseydide gitmeseydim tatilim rezil oldu 5 fazla verip tatilimin süper olmasını tercih ederim ve böylee düşünen tek insanda ben dğilim benim gibi diğer insanlarda keşke demesini istemem bu içinde rezevelerinizi iptal ettirin diyorum bende maddi durumu çok iyi olan birisi değilim hdef resortu bildiğim için mecburen başka oteli tercih ettim ha ben gittiğim otele şubatta rezerve yaptırsam 80 e gidecektim mayıs sonu olduğu için 160 tl ye gittim bende baya mağdur oldum yani her rezerve yaptırıpta oteele giden insanlar da oteli beğenmek zorunda değil tabiki gidenler beğenmedilerse en doğal haklarıyla bunu yazamaları gerektiğine inanıyorum bunun aksi olursa burada fikirlerimizi paylaşmanın bir anlamı olmazdı gittiğim oteli ben sana özelden atarım

galiba siz bu otelde çalışıyorsunuz :) :) :) :) :)
keşkeeeee öyle bir ortamda çalışmak bile mükemmel olurdu inanın çalışanlar okadar güleryüzlü okadar muhteşem insanlar ki anlatamam ama orda çalışmıyorum canım hatta antalyayla yaşadığım şehir arasında 14 saatlik yol var imkansız yani :)

yok yok merak etmeyin hangi otele giderseniz gidin otelde çalışanların hiçbiri çalıştığı oteli övmez kime dokunsanız bin ah işitirsiniz.ama galiba siz bu otel veya tur şirketinin rakip bir firmasında çalışıyor olabilirsiniz.-))[/
bu ihtimalde yanlııış :) canım çünkü ben ev hanımıyım çalışmıyorum :)

kemere giden hedef beach anlatıyo.hedef resrtte kalan hedef beac resort anlatıyo.anlamadım gitti.

canım bende kemere gittim busene laf banada gelmiş deyip yazıyorum :) bu sene hedef beach e rezerve yaptırmıştım açılmayıncada rezerve mi iptal ettirdim ama ben 3 sene önce hdf teydim ha sende şimdi diyeceksin ki 3 sene önceyle şimdi bir mi diyeceksin anlatıyım sana ben hedef hakkında denize uzak arada yol var dedim sonra başka bir otel var dedim 3 senede denizin yerimi değişti :)yada otelin yerimi değişti :) odaları çok eski dedim odaları hala eski :) interntten bakabiliriz demi :) ayrıca odalarında değişiklik yada tadilat yapılsa hedfin kendi sitesinde yada turon9 sitesinde fotoğraflarını keesin koyarlardı yada odalarımız yenilmiş bilgisi kesin verildi değil mi :) oteel çok eeski 6 yıllık var dedim tadilatta yapılmadı hiç dedim e otel 6 yıllık var ve tadilat yapılmadı yapılsa bunun resimlrini görürdük yada bilgisi verildi :) yemekleri çok kötü dedim birgün çıkan yemği ertesi gün başka bir isimle sunuyorlar dedim ee giden arkadaşlardan hala yemekleri kötü yorumları yapılıyor :) otelin barı en ücra köşede insan gitmekten bıkıyor dedim burada diğer giden arkadaşlarda bu yazmıştı :) otel pis dedim yinegiden arkadaşlar otel pis yorumu yaptı :) DEMEKKİ 3 SENEDE BİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ ve ben bu sene hedefe gitmedim ama giden arkadaşlarla fikirler aynı yani hatta onlar bu yorumu yapmadan taaa ilk sayfalara bakılırsa ben bu yorumları yine yapmıştım neyse karar senin tabiki

yok yok merak etmeyin hangi otele giderseniz gidin otelde çalışanların hiçbiri çalıştığı oteli övmez kime dokunsanız bin ah işitirsiniz.ama galiba siz bu otel veya tur şirketinin rakip bir firmasında çalışıyor olabilirsiniz.-))[/

demekki neymiş insanları fikirlerinize ters konuştuğu için ordamı çalışıyosunuz diye karalamaya çalışmayacakmıssınız.herkes fikrinde hürdür.ben yeni geldiğim bir otel hakkında gördüklerimi anlatıp insanlara bunu aktardım sizse 3 yıl önce gittiğiniz bir otel için otele duyduğunuz şahsi kin yüzünden burda insalların tatil hayelleriyle oynuyosunuz.

Merhaba,
gelecek yıl için tavsiye edebileceğin oteller hakkında bilgi verirsen memnun olurum.(özelden de verebilirsin)
selamlar cnm...

canım ya ben sana özelden atmaya çalıştım ama burada yazdığım msjların 100 tane olması gerekiyormuş galiba atamadım başka bi yolu var mı biliyorsan yaz öyle yapalım ve baya da yazmıştım 8 tane feelan otel adı vrmiştim yerleriyl birlikte yazdım ama gelmedi galiba belkide gelmiştir sen yinede bi özel mesajlarına bak ilkdefa özeldn yazmaya çalıştım belki ben mi yapamadım diyeceğim :) ama 100 tane msjın olması gerekiyor yazısı çıktı :KK43:

demekki neymiş insanları fikirlerinize ters konuştuğu için ordamı çalışıyosunuz diye karalamaya çalışmayacakmıssınız.herkes fikrinde hürdür.ben yeni geldiğim bir otel hakkında gördüklerimi anlatıp insanlara bunu aktardım sizse 3 yıl önce gittiğiniz bir otel için otele duyduğunuz şahsi kin yüzünden burda insalların tatil hayelleriyle oynuyosunuz.

canım ilkönce şunu söyleyim gittiğim otelin adını özel den atmaya çalıştım ama buarada yazdığım msj 100 tane olması gerekiyormuş özel mesaj atmam için o yüzden atamadım şimdi başka bir arkadaşada özel mesaj atmaya çalıştım oda olmadı eğer başka bir yolu varsa öyle yaplım ikincisi tatlım ne kini neoluyoruz hayırdır savaş mı çıktı ne dediğinizin farkındamısınız ne kini ya :) arkadaşım ben oaraya tatile gittim hoşuma gitmedi nedelerinide açıkladım o otel herkesin hoşuna gidecek diye birşey yokki benim güzel dediğim otelde senin hoşuna gitmeye bilir ne oluyoruz ya hemen şahsi kinim felan anlayamadım orası kocaman bir otel ne şahsi kinim olacak :)ayrıca insanların tatil hayalleriyle oynamıyorum ben size böyle bir itamda bulundummu sizinde düşünceniz bana ters ama burda önemli olan saygı insan heryerde kendini belli ediyor :) ben otele gittim ve beğenmedim gayet normal e burasıda paylaşım siteesi bende paylaşımda bulundum otelin neden hoşuma gitmediğini sebeplriml yazdım eee ben bunları yaşamışken ne yazıyım otel çok güzel mi yazıyım illa bunumu istiyorsun arkaşım hayır yazmıyacağım ben gittim iğrençti ha 3 sene önce gittim busenede yazdıklarımdan değişen göster açıklayarak yazdım beğenmediklerimi ben ayrıca sen beğendin diye yada birkaç kişi beğendidiye ben beğenmeek zorunda değilim isterse burdaki hrkes hedefi beğeensin ben beğenmedim arkadaşım burda ben yalanda yazmam niy insanların hayalleriyle oynayım neyse odur insanlarda görür gitmezler tabiki herkes fikrinde hürdür beenim sana anlatamadığım ben sana otel iyi dediğin için birşey dedim mi sadece ben 3 senedir değişmediğini yazdım buarada ben kimseye şurda mı çalışıyorsunuz demedim bana denildi ayrıca bana göre buda bir karalama deği yada şöylee söyleyim yazan kişinin uslubu güzel arkadaş espiriyle karışık sormuş :)
sert bir dille söylmemiş ama ben ev hanımıyım hiçbiryerde çalışmıyorum kim nereye giderse gitsin kimsenin derdinden ölmedim ama hedef resort ta gittim beğenmdim tatilim rezil oldu gidecek arkadaşlara gitmelerini tavsiye e tmem çünkü tatilleri rezil olur

keşkeeeee öyle bir ortamda çalışmak bile mükemmel olurdu inanın çalışanlar okadar güleryüzlü okadar muhteşem insanlar ki anlatamam ama orda çalışmıyorum canım hatta antalyayla yaşadığım şehir arasında 14 saatlik yol var imkansız yani :)

:)))) arkadaşııııııııııım ben kndime alınmışım lafııııııı :):):)

canım ilkönce şunu söyleyim gittiğim otelin adını özel den atmaya çalıştım ama buarada yazdığım msj 100 tane olması gerekiyormuş özel mesaj atmam için o yüzden atamadım şimdi başka bir arkadaşada özel mesaj atmaya çalıştım oda olmadı eğer başka bir yolu varsa öyle yaplım ikincisi tatlım ne kini neoluyoruz hayırdır savaş mı çıktı ne dediğinizin farkındamısınız ne kini ya :) arkadaşım ben oaraya tatile gittim hoşuma gitmedi nedelerinide açıkladım o otel herkesin hoşuna gidecek diye birşey yokki benim güzel dediğim otelde senin hoşuna gitmeye bilir ne oluyoruz ya hemen şahsi kinim felan anlayamadım orası kocaman bir otel ne şahsi kinim olacak :)ayrıca insanların tatil hayalleriyle oynamıyorum ben size böyle bir itamda bulundummu sizinde düşünceniz bana ters ama burda önemli olan saygı insan heryerde kendini belli ediyor :) ben otele gittim ve beğenmedim gayet normal e burasıda paylaşım siteesi bende paylaşımda bulundum otelin neden hoşuma gitmediğini sebeplriml yazdım eee ben bunları yaşamışken ne yazıyım otel çok güzel mi yazıyım illa bunumu istiyorsun arkaşım hayır yazmıyacağım ben gittim iğrençti ha 3 sene önce gittim busenede yazdıklarımdan değişen göster açıklayarak yazdım beğenmediklerimi ben ayrıca sen beğendin diye yada birkaç kişi beğendidiye ben beğenmeek zorunda değilim isterse burdaki hrkes hedefi beğeensin ben beğenmedim arkadaşım burda ben yalanda yazmam niy insanların hayalleriyle oynayım neyse odur insanlarda görür gitmezler tabiki herkes fikrinde hürdür beenim sana anlatamadığım ben sana otel iyi dediğin için birşey dedim mi sadece ben 3 senedir değişmediğini yazdım buarada ben kimseye şurda mı çalışıyorsunuz demedim bana denildi ayrıca bana göre buda bir karalama deği yada şöylee söyleyim yazan kişinin uslubu güzel arkadaş espiriyle karışık sormuş :)
sert bir dille söylmemiş ama ben ev hanımıyım hiçbiryerde çalışmıyorum kim nereye giderse gitsin kimsenin derdinden ölmedim ama hedef resort ta gittim beğenmdim tatilim rezil oldu gidecek arkadaşlara gitmelerini tavsiye e tmem çünkü tatilleri rezil olur

arkadaşım ben yanlış anlamışım kusura bakma bana otelle yada turla alakan var denildiğini sandım ama bnce bunda bi karalama yok kendime denildiğini düşündüğümdede aynı şeyi yazmıştım arkadaş espirili bi şekilde sormuş direk bi karalama değil bence

ben hala kendi gittiğimde otelde kalmışım galiba :)))))

canım 3 yılönce gittiğiniz otel yazdığın için sana ben yazdım çünkü burda üç sene önce hedefe giden tek ben varım

çalışmıyorum kızlaaaaaar inanın çalışmıyoruuuuum:):):) ben bu aralar pek bi alıngan oldum galiba

canım bende kemere gittim busene laf banada gelmiş deyip yazıyorum :) bu sene hedef beach e rezerve yaptırmıştım açılmayıncada rezerve mi iptal ettirdim ama ben 3 sene önce hdf teydim ha sende şimdi diyeceksin ki 3 sene önceyle şimdi bir mi diyeceksin anlatıyım sana ben hedef hakkında denize uzak arada yol var dedim sonra başka bir otel var dedim 3 senede denizin yerimi değişti :)yada otelin yerimi değişti :) odaları çok eski dedim odaları hala eski :) interntten bakabiliriz demi :) ayrıca odalarında değişiklik yada tadilat yapılsa hedfin kendi sitesinde yada turon9 sitesinde fotoğraflarını keesin koyarlardı yada odalarımız yenilmiş bilgisi kesin verildi değil mi :) oteel çok eeski 6 yıllık var dedim tadilatta yapılmadı hiç dedim e otel 6 yıllık var ve tadilat yapılmadı yapılsa bunun resimlrini görürdük yada bilgisi verildi :) yemekleri çok kötü dedim birgün çıkan yemği ertesi gün başka bir isimle sunuyorlar dedim ee giden arkadaşlardan hala yemekleri kötü yorumları yapılıyor :) otelin barı en ücra köşede insan gitmekten bıkıyor dedim burada diğer giden arkadaşlarda bu yazmıştı :) otel pis dedim yinegiden arkadaşlar otel pis yorumu yaptı :) DEMEKKİ 3 SENEDE BİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ ve ben bu sene hedefe gitmedim ama giden arkadaşlarla fikirler aynı yani hatta onlar bu yorumu yapmadan taaa ilk sayfalara bakılırsa ben bu yorumları yine yapmıştım neyse karar senin tabiki

Pardon ben yanlışmı anlıyorum siz hedef beach e olan rezervenizi iptal ettirmemişmiydiniz ve yine hatırladığıma göre bundan bi kaç yıl kadar öncede hedef e gidip memnun kalmadınız ve kimseye tavsiye etmiyordunuz şimdi okuduğum yorumlardan iptal ettirdiğiniz otele gittiğinizi anlıyorum...
Yada anlamıyorum :S:S:S

Pardon ben yanlışmı anlıyorum siz hedef beach e olan rezervenizi iptal ettirmemişmiydiniz ve yine hatırladığıma göre bundan bi kaç yıl kadar öncede hedef e gidip memnun kalmadınız ve kimseye tavsiye etmiyordunuz şimdi okuduğum yorumlardan iptal ettirdiğiniz otele gittiğinizi anlıyorum...

-))))))))))))))...

ne alakası var ya yazıyı doğru düzgün okursanız anlarsınız ben sadece yarım inşaat halinde bir otele gitmenin mantıklı birşey olmadığını herkesin otel hakkında neresi güzel şurası nasıl burası nasıl diye yazdı olaya kimse benim baktığım açıdan bakmadı bende bunu yazmak istedim orası inşaat halinde allah korusun o otelde çocuklarımızın başına herşey gelebilir sonuçta inşaat daha ötesi varmı ve oraya giden bir arkadaşımızın annesinin başından bir kaza geçmiş bende daha önce yazılarmda kaza ihtimallerinin o otelde daha yüksek olduğunu yazmıştım bende sizin yorum yaptığınız yazımda bunları yazdım bu yazının neresinden otele gittiğimi anladınız bende onu anlamadım

yine ne alaka diyorum ben mesajımda hedef reesorta 3 sene önce gittiğimi 3 sene önceki hedef resortla şimdiki hedef resort arasında bi değişiklik olmadığını yazdım bunun için mi gittiğimi anladın :) heedef reesort denize uzak dedim denizin yeri yada otelin yeri değişemez demi odaları eski dedim yenilik yapılmadığına göre eski yada odalarında yenilik yapılsa bunu tur on 9 söylerdi yada heedefin kendi si,tesinde resimler yayınlanırdı otel eski dedim eeeee otel 6 yıllık belki daha fazla tadilat yapılmamış hiç yemekler kötü dedim yemekler benim gittiğimde kötüydü ee oraya tatile gidip ve yorum yapan birkaç arkadaşta aynı şeyi söylemiş bar çok uzakta gedim ve oraya giden birkaç arkadaş yine aynı şeyi yazmış bunlardan gittiğimi anladın yani :) ve ben baştada yazmışım rezervemi iptal ettirdim busene kemere gittim diye :)

arkadaşım ben 30/06/2012 tarihinde otelden yazıyorum diye söze başlamışın. daha sonrada ben bu otele gitmedim kemere gittim demişin.gitmediğin oteli karalamışın.asansörü çalışmıyo. doktor yok demişin.gitmediğin bi otelin durumunu nası bildin.falcımısın yaaa.bayram için rezervasyonum vardı.bende gerçekten gittinde yazıyosun zannettim.baya korkmuştum.

Son düzenleme:
arkadaşım sen yazıları birbirine karıştırdın heralde tatsu adlı arkadaşımız 3 yıl önce gittiğini ve ozamanki yaşadığı olumsuzlukları paylaşmış.30.6.12 tarihinde giriş yapan benim oteli bütün olumsuzluklarıyla yaşayan benim ve tekrar tekrar söylemekten de hiç çekinmem bu otel can güvenliği olmayan bi otel bizim başımıza geldi büyük bi kaza geçirdik ayrıntılarını yazdım ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum çünkü oranın atmosferini yaşadım ve herkes şikayetçiydi verdiğimiz parada haram olsun. bakanlık onayı olmayan bi otel.gerekli yerlere şikayette bulundum Allah gidecek olanlara sabır ve tahammül gücü versin.

arkadaşım ben 30/06/2012 tarihinde otelden yazıyorum diye söze başlamışın. daha sonrada ben bu otele gitmedim kemere gittim demişin.gitmediğin oteli karalamışın.asansörü çalışmıyo. doktor yok demişin.gitmediğin bi otelin durumunu nası bildin.falcımısın yaaa.bayram için rezervasyonum vardı.bende gerçekten gittinde yazıyosun zannettim.baya korkmuştum.

arkadaşım yazıyı dikkatli okursan anlayacaksın 30/06/2012 girişli arkadaşın ben olmadığını yine söylüyorum ben hedef resortu bildiğim için rezervemi iptal ettirdim ozaman hedef beach de açılmamıştı kemere gittim falcıda değilim ama ben daha önceki yazılarımda hedef beachin güvenli olmadığını yazmıştım orası inşaat halinde v resmi bir açılışı yok tu ha şuanda varmı onu bilmiyorum bu halde o otele nasıl güvenip gidilecek orasını bilmiyorum inanın otelin güzel olmasından bunlar daha önemli otelin çoğu bitmiş olsada orada inşaat malzemeeleri var demi allah korusun çocuğunuzun başına herşey gelebilir özellikle çocuklu aileler neolur gitmeden birkezdaha düşünün ama ben ne çocuklu ne de çocuksuz kimseye hedef otllerini önermiyorum gittim gördüm kulaktan dolma sözleri buraya yansıtmıyorum

X