selam otelimi aradınız
merhaba evet dün oteli aradım ve resmi olarak otelin açıldığı söylendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam otelimi aradınız
merhaba evet dün oteli aradım ve resmi olarak otelin açıldığı söylendi
Rezalet İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen.
arkadaşlar şimdi oteli aradım otel bugün açıldı deniliyorniyor dün aradığımı ve dün açıldı denildiğini söylediğimde ise otelin açık olduğu söyleniyor ama hala o gelecek misafirler bekleniyormuş bence bu otelin açılışı bir muamma geç olmadan bana göre herkes iptalini yaptırsın derim çünkü telefona çıkan kadın eveleyip geveliyor ben bir soru soruyorum o başka birşey anlatıyor seçim sizin ama ben otelden duyduğumu yazdım kesinlikle insanlarla dalga geçme gibi bir niyetim olmaz çünkü bu otelin en mağduru benim ((
Arkadaslar dun otele giris yaptik fakat bizim otel acik degil su anda yonlerdikleri hedef resort otelinin havuz basindan yaziyorum yonlendirdikleri otel gayet guzel diger otel ne zaman acilir bilemiyorum ben kendi gozumle gordum bu sabah yine gidip baktim cevre duzenlemesi yapiyorlar odalar hazir degil simdiden konusup hedef resot a aldirin yerinizi burasi gayet guzel[/QUOTE
hedef resort hakkında çok şikayet var sitelerde siz beğendiğinizi söylüyorsunuz biz kendimizi hedef resorte gitmek üzere hazırlayalım yapacak başka birşey yok otel fiyatları uçmuş iptal ettirip yeni otel aramak çok zor