Hedef Beach Resort Hotel ultra herşey dahil 5* %50 indirim!!!

sevgili turon9 bir mesajımı daha silmiş ne güzel :) cevap vermek yerine silin mesajları kurtulun. hiçbir mesajım hakaret ya da kötü söz içermiyor. turon9 böylece insana verdiği değeri gözler önüne seriyor.

En baştan bu yana tamamı ile bizleri tanıyarak beklemeye devam eden ve kimseyi mağdur etmeyeceğimize inanan konuklarımız var.Öncelikle teşekkür ediyoruz.Defalarca bu platform üzerinden açıklamalarda bulunmaya gayret ettik ve bizleri arayan her misafirimizle tek tek ilgilendik.Mağdur olan tek bir misafirimiz bile yok.Daha öncede açıklamaya gayret ettiğimiz gibi otelin açılmama-geç açılma vs. gibi konulardan misafirlerimizi ayrı tutmak için çok gayret gösterdik.Bu konu acentemizle doğrudan bağdaşlaşan ve tekelinde olan bir konu değil bunu anlatmaya çalıştık.Açıklamalarınızı ve yazılarınızı herzaman en önde değerlendirdik. Şuanda bu platformda her misafir farklı açıklamalar yazıyor ve giden misafirler mağdur kalmadıklarını belirtiyor. Ve tekrarlamak isterizki hiç bir misafirimizi TURON9 olarak mağdur etmeyeceğiz.

Tekrar ilginize teşekkür eder,iyi günler dileriz.

evet siz mağdur etmiyorsunuz o konuda sözüm yok ama çalıştığınız oteller mağdur ediyorlar. bir de ne olursa olsun yazılmış mesajları silmenizi doğru bulmuyorum. insanların fikir özgürlüğü var. burası bir paylaşım alanı.

Her şeye rağmen tatilimi iptal ettirmeyerek Turon9'a güvendiğimin açıkca bellidir.

Yaşanan bu süreçte hiç kimsenin mağdur olduğunu ne duydum ne gördüm daha önceki yazılarımda bahsettiğim gibi ön yargılı olmak doğru olmamıştır
Tabiki hakkımızı sonuna kadar aramalıyız, ama dereyi görmeden paçayıda sıvamamalıyız çünkü bu işe emek verenlere birazda haksızlık yapılmış oluyor.

Ben bu işe yıllarını vermiş Turon9'a güvenmeye devam ederek artık 18 haziranda gideceğimiz tatilimiz için hazırlığa başlayıp yazışmalara ara veriyorum, geldiğimde tüm deneyimlerimi hepinizle paylaşacağım.

Sevgilerle iyi tatiller.

Son düzenleme:
Arkadaslar su an otelin testaurantinda yemek yiyoruz uc aile hedef resorttan buraya gectik inanin bana otel cok guzel bazi tamamlanmayan yerler var ama oda goz ardi edilebilir su anda hersey mukemmel

aaaaaaaaaa hayırlısı olsun yarım neleri var otelde kalabalık mı doluluk oranı nedir daha açıklayıcı bilgi verirseniz bizde meraktan kurtuluruz

ben başta olmak üzere kimse ne turon9 u yada hedef grubunu kötülemedi ama bizim bu platform da paylaştığımız yazı ve resimleri silmek en hafif tabiri ile terbiyesizlik. sizin yapmanız gereken benim fotograflarımı silmek değil varsa bir değişim o foto ları yayınlamak ben şimdi gördüğüme mi inanayım sizin sözlerinize mi ! ! !

allah allah nediir bu ya kime inanacağımızı şaşırdık iananın sıkıldım hedef resort e yada hedef beach resort e hangisine olursa olsun gideceğiz mağdur olmayacağız inşallah

dilek hanım merhaba şuan tek güvenebileceğimiz gözlemcimizsiniz otelde konakladığınız için.lütfen tamamlanmayan yerleri eksikleri de bildirirmisiniz hatta fotoğraf ekleme imkanınız olursa biz de bu meraklı bekleyişten biraz olsun kurtulmuş oluruz.

sevgiler

arkadaşlar tekrar tekrar tekrar söylüyorum ben hedef resort da kaldım çok güzeldi mağdur da olmadık teşekkür ediyorum ilgililere ama bir de gerçekler var insanlar beklenti içine girmesin diye bu kadar çabam bundan sonra da mesaj yazmayacağım ben söyleyeceğimi söyledim hepinize iyi tatiller.

Arkadaslar telefondan resimleri yollayamadom odaya cikip bilgisayardan bu aksam yukleyecegim eksik olan yerler otelin tum odalari acik degil ama bugun ve yarin tum odalat acilir cevre duzenlemesinde cimler henuz cokmamis plaj ki su anda oradayim kumu mukemmel hazirliklar botmek uzere havuz ve aqua park mukemmel yemekler sahane musteriye ilgi cok iyi doluluk fazla yok belki ondandir bu hafta sonu %80 doluluk diyor muduru aksam fotolari yollayacagim

Arkadaslar telefondan resimleri yollayamadom odaya cikip bilgisayardan bu aksam yukleyecegim eksik olan yerler otelin tum odalari acik degil ama bugun ve yarin tum odalat acilir cevre duzenlemesinde cimler henuz cokmamis plaj ki su anda oradayim kumu mukemmel hazirliklar botmek uzere havuz ve aqua park mukemmel yemekler sahane musteriye ilgi cok iyi doluluk fazla yok belki ondandir bu hafta sonu %80 doluluk diyor muduru aksam fotolari yollayacagim

dilek26 senden resimleri bekliyoruz

Iyi akşamlar ben de 25 ağustos'ta bu otele gideceğim bu siteye yeni üye oldum.her şeyi dobra bir şekilde yazıyorsunuz bazı kişiler de aynı gün içinde oteli övüyor 2 saat sonra ise kötülüyor nasıl bir iş anlayamıyorum.bazıları otel açıldı çevre sorunu var lokantayı kullandım diyor fakat turon9 ise kesin açıldı demiyor sadece mağdur etmeyeceğiz diyorlar. Size başvurmak istedim bana mağdem fotolar var bahsettiğiniz fotoğrafları özelden atabilir misiniz? Biri çok güzel biri berbat rezil olmayın diyor büyük bir ikilemdeyim beni aydınlatırsanız sevinirim o fotoğrafları gönderemezseniz de aldığınız siteyi söylerseniz sevinirim.rezil olanlar gibi orada kalmak istemiyorum bu olayın üzerine bir de çok matrahmış gibi hala satış yapıyılıyor.kendilerine bu kadar güveniyorlarsa arkalarına sığındıkları bir şey olması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim...iyi geceler.

resimleri bekliyoruz aynı ikilemi bizde yaşıyoruz pazar günü otele gireceğiz (girmemiz gerekiyor ) yarın arkadaşlarım giriş yapıyor yarın her şey belli olacak yarın arkadaşımın izlenimleri doğrultusunda sizlere bilgi vereceğim

Müdürün numarasını bana yollar mısın?özelden lütfen?

07.07.de bizde otele giriş yapacağız fakat neler olduğunu bilmediğimiz için merak içerisindeyiz lütfen bizi bilgilendirin ve son haliyle çekilmiş fotoğrafları özelden veya buradan yayınlarsasın memnun olurum iyi eğlenceler

$2012-06-13 10.24.18.jpg $2012-06-12 18.23.39.jpg $2012-06-12 18.22.56.jpg $2012-06-12 18.23.26.jpg $2012-06-12 18.22.47.jpg $2012-06-12 15.33.51.jpg $2012-06-12 18.05.53.jpg $2012-06-12 15.33.48.jpg $2012-06-12 15.09.01.jpg $2012-06-12 14.34.46.jpg $2012-06-12 13.28.01.jpg $2012-06-13 10.24.02.jpg $2012-06-13 10.24.18.jpg $2012-06-12 18.23.39.jpg $2012-06-12 18.22.56.jpg $2012-06-12 18.23.26.jpg $2012-06-12 18.22.47.jpg $2012-06-12 15.33.51.jpg $2012-06-12 18.05.53.jpg $2012-06-12 15.33.48.jpg $2012-06-12 15.09.01.jpg $2012-06-12 14.34.46.jpg $2012-06-12 13.28.01.jpg $2012-06-13 10.24.02.jpg

şimdi bende görüştüm benim arkadaşlarımda varmışlar otel açıkmış bi sorun yok diyorlar şimdi yemek yiyorlardı gezin bakın oteli beğenmezseniz isterseniz hedef resort e de geçirebiliriz demişler istanbuldan bir otobüs gittiler turon9 ile sorun gözükmüyor gibi herkese iyi tatiller

X