- 23 Kasım 2015
- 121
- 49
- 35
Nerdesin sen il olarak ? Burda rüzgar var ama yağmur yok.Havalarda berbat burda surekli bardakdan bosalircasina yagmur... hava guzel olsa disarda gezerken hem hareket oluyo hem az yiyosun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesin sen il olarak ? Burda rüzgar var ama yağmur yok.Havalarda berbat burda surekli bardakdan bosalircasina yagmur... hava guzel olsa disarda gezerken hem hareket oluyo hem az yiyosun.
canım cidden çok şaşırdım sana , menemen yedim diye kendine kızmana bak:)Nerdesin sen il olarak ? Burda rüzgar var ama yağmur yok.
Baharrr ciddi misinnn ???? Valla yedikten sonra bin pişman olmuştummcanım cidden çok şaşırdım sana , menemen yedim diye kendine kızmana bak:)
benim diyet menümde menemen vardı biliyo musun hemde aksam yemegınde:))
bu belkı içini rahatlatır.
Menemeni bolll tereyagli yapmadiysan protein ve sebzeden olusuyor rahat olBaharrr ciddi misinnn ???? Valla yedikten sonra bin pişman olmuştumm
evet çok ciddiyim. hatta senın kilolardaydım. çalışan bayan olduğum için diyetisyenim pratik seyler vermişti.Baharrr ciddi misinnn ???? Valla yedikten sonra bin pişman olmuştumm
dün akşamdan beri çok sıkıntılı durumdayım. salgın varmış bende nasiplendim malesef gece acile gidip iğne yedim bi tane ama iyi geleceği yerde bulantım arttı vr ishalim başladı. bütün gece uyuyamadım. soğuk soğuk terledim. kahvaltı yapamadım. eşim geldi. 10:30 da kahvaltı hazırladı fakat yarım dilim kızarmış ekmek yiyebildim.
dün akşamdan beri çok sıkıntılı durumdayım. salgın varmış bende nasiplendim malesef gece acile gidip iğne yedim bi tane ama iyi geleceği yerde bulantım arttı vr ishalim başladı. bütün gece uyuyamadım. soğuk soğuk terledim. kahvaltı yapamadım. eşim geldi. 10:30 da kahvaltı hazırladı fakat yarım dilim kızarmış ekmek yiyebildim.
Kizlarrrr Günaydinnnnn
O taraflarda kilocuklar ne durumda ?
Bi masallahinizi alirimm
1,500 gitti gerisi gelir insallah
Günaydın kızlarr... Günlerdir perişan haldeyim. Hastaneye gittim demiştim ya akşamında tekrar gittik ve yatırdılar şükür evdeyim şimdi fakat iyi olduğum söylenmez.
Ooo süper tebrik ederimmm. Ee kaç kilo vermiş oldun şimdii...kızlarrrr günaydın bugün tartıldımm 67 olmuşum :)))
Ooo süper tebrik ederimmm. Ee kaç kilo vermiş oldun şimdii...
Beni serumlar perişn etti bugün son kez gittik artık doktora..