Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nescafeler üçü bir aradalar mı ?günaydınnnnnn :)))
sabah evde yoğurt yedim sadece şimdi işyerimdeyim sade neskafe içiyorum
Ahh ahh ben neler yaptım dün bi bilsen. Peynirli poğaça ve tiramisu yaptım. Sıcak sıcak poğaçadan yedim ama saat 5 filandı, tiramisudan da küçük bi dilim yedim. Sözde kaynanama yemeğe gittik ama sağolsunlar bizi beklemeden yemeklerini yedikleri için silip süpürülmüş bir sofra ile karşılaştık. Giderken yaptığım poğaçalardan götürmüştüm ki sadece onlardan 2 tane yedim be şekersiz çay içtim 2 bardak. O sırada saat 7 ye geliyodu sonrasında da hiç bişi yemedim
Bence bırakın içmeyin. Yeşil çay için o metobolozmayi Max. Çalıştırır.Nescafeyle zayiflamiyolar arada pogacada yiyolar
Saka saka...
O nescafe sadece o an elinde olan bisey bide metabolizmayi calistirio
O çok iyi ödem attırıyor .maydanoz limon. Bende başlayacağım ona :)Ben su siralar yesil-matcha cayina sardim ama soguk daha guzel oluyo
Birde su icemiyorum diye suyuma sekil yaptim maydonoz ve limonu blenderden gecirip iciyorum
Üçü bir arada değil canım sade nescafe gold içiyorum ben şekersizbu nescafeler üçü bir aradalar mı ?
Yesil matcha çayı bilmiyorum ilk defa duydum desem yeri :) su içememe durumu bende de var. Bide senin yaptığın gibi deniyim maydonoz ve limonu blenderdan geçiriyim. Kabuklu mu atıyosun limonu blender'a peki ? Açık seçik tarif edebilir misin canım rica etsemBen su siralar yesil-matcha cayina sardim ama soguk daha guzel oluyo
Birde su icemiyorum diye suyuma sekil yaptim maydonoz ve limonu blenderden gecirip iciyorum
Bi ara içiyodum yeşil çayı ama bıraktım. Alayım bari bulunsun evde arada içerimBence bırakın içmeyin. Yeşil çay için o metobolozmayi Max. Çalıştırır.
Hımm yapımı basit bi karışım mı maydanoz alayımda yapayım :)Matcha internetde bilgilere yesil caydan 10 kat daha etkiliymis yaglari yakma konusunda. Cunku bitki kurutulup toz haline getiriliyor, yani bitkiyi komple icmis oluyorsun.
Maydonozlari ve 4-5 parcaya boldugum limonu yarim bardak suyla atiyorum blendre iyice pure olunca uzerine 1 litre su ekliyorum. Yemyesil rengi korkutmasin tadi hic fena degil valla... istersen once yarim limon koy damak zevkine gore arttira bildigin kadar arttir.
bu nescafeler üçü bir aradalar mı ?
Arkadaşlar nescafe ile zayıflanır mı ya ? Yapay , insan kimyasını bozan şeylerle insan vücudu için faydalı birşey yapılır mı? Bence daha bilinçli hareket edin.