- 13 Mart 2019
- 14.952
- 55.447
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Gel gel beklerizBayramdan sonra bende gelicem buraya inş
Kilon çok iyi 5 kg vermek istiyorsun sanırımKilom burada takılı bakalım kızlar hepimize kolay gelsin Eki Görüntüle 3567701
İnşallah güzel bi başlangıç olacak hepimiz içinPazartesi, Salı ve bugün leslie 3 mil yaptım. Hem yedim hem yaptım Allah beni ne etsin
Yarın sabah tartılıp bayram öncesi kilomu yazacağım buraya. Bayram anksiyetemi tetikliyor. O yüzden bayram sonu motivasyonlu bir şekilde başlayacağımı ümit ediyorum.
Olur tabii nasıl liste yapıcam ama bilmiyorum benGonulmeyvesi gruptaki arkadaşların bir listesini yapsan ve herkes biraz kendinden bahsetse tanışsak nasıl olur?
İnşallah canımmGül gül bozma moralini. yapişmadı ya elbet vericez
Kalori hesabı yorucu değil miBu akşam yediklerim
Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):
- 1 Tabak Sütlü Yulaflı Çiya Tohumlu (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı ve çiya tohumu miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
- 3 Portakal (yaklaşık 450 gr): Yaklaşık 180 kalori, C vitamini, potasyum, lif.
- 1 Elma (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 50 kalori, lif, vitamin C.
- 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
- 3 Hurma (yaklaşık 60 gr): Yaklaşık 60 kalori, potasyum, lif, şeker.
- 1 Salatalık (yaklaşık 150 gr): Yaklaşık 15 kalori, lif, vitaminler, mineraller.
- 2 Biber (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 20 kalori, C vitamini, lif.
- 1 Avuç Sert Beyaz Leblebi (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 200 kalori, protein, lif, demir.
- 1 Avuç Ceviz (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
- 1 Kare Çikolata (yaklaşık 10 gr): Yaklaşık 50 kalori (çikolatanın kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.
- 3 Adet Şeker (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 60 kalori, şeker.
Toplam Tahmini Kalori: 1265 - 1465 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)
Kalori hesabı yapmıyorum aslında akşam yedikten sonra yediklerimi ses kaydı veya yazıyorum yapay zeka hesapliyor o yüzden yorucu değil :)Kalori hesabı yorucu değil mi
Evet daha yüksekti indim plato evresindeyim kilom sabit kalıyor yada yükseliyor bu aşamadaKilon çok iyi 5 kg vermek istiyorsun sanırım
Kız sen 79 küsür değil misin ? Ben 80 küsürümAynı kilodayız iyi baribaşaracaazzz
Bir iki kilonun lafı olmaz yakınız birbirimize daha iyi motive oluruzKız sen 79 küsür değil misin ? Ben 80 küsürüm
Ay dün tartı atacak mıydık yaaa şimdi aklıma geldi öyle demiştik demisabah tartıldım da kilo almışım sinir oldum ay zaten kaç gündür farkındayım da püf canım sıkıldı. Neyse verecez
Ben gruptaki hiçkimseyi tanımıyorum kimler var o yüzden dedim, seni zora sokmak istememOlur tabii nasıl liste yapıcam ama bilmiyorum ben
Benim düğün yok ama kilomuz aynı sayılır hatta vücut ölçülerimizde bacakları bilmem ama göbek bel yakın . Sıkılaşmak için ebru şallı pilates birebir bir çok kere deneyimledim şu an 11 . Günüm deyim yaklaşık, sadece 1 gün ara verdim sıkılaştı vücudum fark oluyor yani bu kadar kısa sürede bileSağ bacak 59.5 cm sol 57 cm
Sağ kol 29 cm sol 30 cm
Basen 96.5 cm kalça 101 cm
Göbek 92 cm bel 78 cm
Göğüs 95 cm
Güncel kilom 61.5
Mayısta düğün var. Kilodan ziyade sıkışlaşmam gerek. evdeki elbiselerimi tekrar giyebilmek istiyorum
Bayramdan sonra başlayacağım hemenBenim düğün yok ama kilomuz aynı sayılır hatta vücut ölçülerimizde bacakları bilmem ama göbek bel yakın . Sıkılaşmak için ebru şallı pilates birebir bir çok kere deneyimledim şu an 11 . Günüm deyim yaklaşık, sadece 1 gün ara verdim sıkılaştı vücudum fark oluyor yani bu kadar kısa sürede bile
Aynen aynen verilecek bu kilolar lütfen gaza getirelim birbirimiziBayramdan sonra net başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?