- 16 Mart 2025
- 12
- 20
- 3
- 39
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram benide tegirdin ediyor kendimi nasıl durdurabilirim bilmiyorum ama düşündükçe daha stres yapıyoruz bence bayramdan sonra tam anlamıyla başlarızPazartesi, Salı ve bugün leslie 3 mil yaptım. Hem yedim hem yaptım Allah beni ne etsin
Yarın sabah tartılıp bayram öncesi kilomu yazacağım buraya. Bayram anksiyetemi tetikliyor. O yüzden bayram sonu motivasyonlu bir şekilde başlayacağımı ümit ediyorum.
Ben her halükarda alırımhdjj. Ya o paketli hiç bisi yemiyor et peynir yumurta ile besleniyor sadece. 12 yılda yeni yeşil salataya alıştırdımYa da sen onun yediklerini ye zayıfla assdkş![]()
Boğazlarımiz kadar aktif oldu gönülümAyy canlarım burası baya aktif olmaya başladı
Hepsini okuycam mesajların
İşlerimi bitirip gelicem inşallah
Aşırı derecede karbonhidrat ve şeker aldığım bit gün oldu akşam yemek öncesi tartılıp koyarım
Hiç sorma az önce olan bi kıyafetinin fermuarı çekilmedi takıldı hwralde diyorum çıkarınca çekiliyor neyse halledicezBoğazlarımiz kadar aktif oldu gönülüm![]()
Eşime diyorum çeker misin adam da gülüyor bana takıldı diyorum ama değilmişYa gönül![]()
Gül gül bozma moralini. yapişmadı ya elbet vericezAğlanacak halime şimdi gülüyorum müsait bi vakitte ağlıcam![]()
Bende de tık yok merak etmeKızlar siz başlamışsınız ha bende daha tık yok dün yufkam vardı stt geçecekti börek yaptım ondan yedim üstüne baklava yedim
Bugünde mantı tavuk kanat salata var menüde inşallah az yerim amin![]()
Niye sordum bu cevabıKız yemek yerken giriyorum şuraya alışamadımdaha cici bebe bisküvi maması yicem
yapamicam mi ben sanırım
Ben biliyorım tadını malesef çok güzel oluyortatlıyı yemeyi geçtik bebe bisküvisi mi çıktı birde lora
merak ettim ama kesin bağımlısı olurum o yüzden denemiycem
![]()
Tabi hoş geldinizKızlar bende 55 kg olmak istiyorum plato evresindeyim katilabilirmiyim 28 Mart başlangıç demissiniz
Bilirim o bisküvi maması tadınıKız bi deneeşim De kilo almaya çalışıyor o yerken canım çekti geçen akşam 3 gündür buna taktım
![]()
Aynı kilodayız iyi bariDün iftardan önce cekmiştim. 78 im sanıyordum almışım![]()