Hedef 55 😍

Kaç günün sonunda sabah 60.6 gördüm çok sevindim ama bugün biraz fazla yedim gibi umarım yarın fazla görmem aksi halde baya üzülürüm

Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):

• 1 Avuç Ceviz (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
  • 1 Avuç Sert Beyaz Leblebi (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 200 kalori, protein, lif, demir.
  • 1 Portakal (yaklaşık 150 gr): Yaklaşık 60 kalori, C vitamini, potasyum, lif.
  • 2 Küçük Kare Çikolata (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori (çikolatanın kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.
  • 2-3 Şeker (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 60 kalori, şeker.
  • 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 2 Kuzu Pirzola (ağırlık belirsiz, ortalama 150 gr/pirzola varsayımıyla): Yaklaşık 600 kalori (pişirme yöntemine ve yağ oranına bağlı olarak değişir), protein, yağ.
  • 1 Kase Yulaflı, Çiya Tohumlu, Sütlü (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı ve çiya tohumu miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
  • Küçük Parmak Büyüklüğünde Ekmek (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 40-50 kalori, karbonhidratlar.
  • 1 Dilim Cheesecake (büyüklük belirsiz, ortalama 200 kalori varsayımıyla): Yaklaşık 200 kalori, şeker, yağ, protein.

Toplam Tahmini Kalori: 1650 - 1850 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)

Sabah yediklerim

Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):**

• 1 Kuru İncir (yaklaşık 25 gr): Yaklaşık 25 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 1 Tatlı Kaşığı Bal (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 60 kalori, şeker, antioksidanlar.
  • 1 Kase Chia Tohumlu Yulaflı Kakaolu Süt (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı, chia tohumu miktarı ve kakao miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
  • 3 minik Kuzu Pirzola (ağırlık belirsiz, ortalama 75 gr/pirzola varsayımıyla): Yaklaşık 450 kalori (pişirme yöntemine ve yağ oranına bağlı olarak değişir), protein, yağ.
  • 1 Domates (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 20 kalori, lif, vitamin C, potasyum.

Aksam yediklerim

Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):

• 1 Kase chia Tohumlu, Kakaolu, Yulaflı, Sütlü (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı, chia tohum miktarı ve kakao miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
  • 2 Yemek Kaşığı Yoğurt (yaklaşık 40 gr): Yaklaşık 20-30 kalori, protein, kalsiyum.
  • 1 Kare Çikolata (yaklaşık 10 gr): Yaklaşık 50 kalori (çikolatanın kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.
  • 2 Şeker (yaklaşık 10 gr): Yaklaşık 40 kalori, şeker.
  • 1 Mangalda Tavuk Butu (ağırlık belirsiz, ortalama 150 gr varsayımıyla): Yaklaşık 250-300 kalori (pişirme yöntemine ve yağ oranına bağlı olarak değişir), protein, yağ.
  • 1 Kase Pancar Salatası (yaklaşık 200 gr): Yaklaşık 100-150 kalori (pancar, salata malzemeleri ve zeytinyağı miktarına bağlı olarak değişir), vitaminler, mineraller, lif.

Hangi video paylaşabilir misin rica etsem?

Selam kızlar neden sessiz buralar size bir şey dicem, 59.9 kg gelmişim çok şükür inatçı kilom birde ElhamdülilAllah şimdi ben günde tek öğün veya zorlanirsam 2 öğün şeklinde gidiyorum genelde amacım tek öğün tabiki ve isteyene , istediği kriterleri söylerse işte içinde su olmayacak şu kadar öğün olacak ve şu kadar kilo vereyim diye yapay zekaya beslenme planı hazırlayıp buraya atabilirim aklınizda bulunsun öpüyorum sizi ve hastalıklari varsa Onuda eklerim yapay zekaya ama tabi ki yüzde yüz doğru bilgiler veriyor diyemem sadece bir fikir olur sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…