- 24 Mart 2024
- 249
- 408
- 23
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Kaç günün sonunda sabah 60.6 gördüm çok sevindim ama bugün biraz fazla yedim gibi umarım yarın fazla görmem aksi halde baya üzülürüm
Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):
Toplam Tahmini Kalori: 1650 - 1850 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)
Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):
- 1 Avuç Ceviz (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
- 1 Avuç Sert Beyaz Leblebi (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 200 kalori, protein, lif, demir.
- 1 Portakal (yaklaşık 150 gr): Yaklaşık 60 kalori, C vitamini, potasyum, lif.
- 2 Küçük Kare Çikolata (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori (çikolatanın kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.
- 2-3 Şeker (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 60 kalori, şeker.
- 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
- 2 Kuzu Pirzola (ağırlık belirsiz, ortalama 150 gr/pirzola varsayımıyla): Yaklaşık 600 kalori (pişirme yöntemine ve yağ oranına bağlı olarak değişir), protein, yağ.
- 1 Kase Yulaflı, Çiya Tohumlu, Sütlü (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı ve çiya tohumu miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
- Küçük Parmak Büyüklüğünde Ekmek (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 40-50 kalori, karbonhidratlar.
- 1 Dilim Cheesecake (büyüklük belirsiz, ortalama 200 kalori varsayımıyla): Yaklaşık 200 kalori, şeker, yağ, protein.
Toplam Tahmini Kalori: 1650 - 1850 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)