- 20 Mayıs 2024
- 849
- 4.523
- 28
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bu kadını instagram da görüyorum hep hatta kremini almıştım eskidenBunu yapıyorum canım bu kadının videoları çok güzel oluyo
Ay mantı mı bayılırımmmm
Bende anca cocuklar uyuyuncw yapıyorum gündüz zaten oruc oruç yapılmıyoBu kadını instagram da görüyorum hep hatta kremini almıştım eskiden
Bebem uyuyunca yaparım bugün inşallah
Evet haftaya tam düzene girerBende anca cocuklar uyuyuncw yapıyorum gündüz zaten oruc oruç yapılmıyo
Gel beraber olsun diycemde bittiBunu yapıyorum canım bu kadının videoları çok güzel oluyo
Ay mantı mı bayılırımmmm
Bende öyle yapıyorum valla yavaş yavaş olsun kalıcı olsun bi anda kesince yapamıyorum yaDün dikkat etmeye başladım hemen kesmedim ama azalttım tatlıyı
Yavaş yavaş bakalım
Cici bebe bisküvi maması miKız yemek yerken giriyorum şuraya alışamadımdaha cici bebe bisküvi maması yicem yapamicam mi ben sanırım
Kız yemek yerken giriyorum şuraya alışamadımdaha cici bebe bisküvi maması yicem yapamicam mi ben sanırım
Kız bi denetatlıyı yemeyi geçtik bebe bisküvisi mi çıktı birde lora merak ettim ama kesin bağımlısı olurum o yüzden denemiycem
Ayy denersem çok seversem nasıl zayıflayacağımKız bi deneeşim De kilo almaya çalışıyor o yerken canım çekti geçen akşam 3 gündür buna taktım
Millette ne dert var diye soyleniyorum ona sürekliAyy denersem çok seversem nasıl zayıflayacağımen iyisi hiç bilmemek tadını sen zayıflamaya çalışıyon eşin almaya mı ? Ben böyle hayatın
Sanarak çıkmamak lazım. Şok olmak yıkım oluyor insanaDün iftardan önce cekmiştim. 78 im sanıyordum almışım
Ya da sen onun yediklerini ye zayıfla assdkşMillette ne dert var diye soyleniyorum ona süreklidiyorum benim yediklerimi ye alırsın hagah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?