hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben emzirirken hic diyet yapmadim 6 aya kadar emdi kızim.. ama tatli ve hamur isi yemedim.. bes kilo gitti..
bence tartiya cik ve bir an once yuzles kilonla.. diyet yapmasan bile engellersin kendini.. sezofrenin gunlugu var orda ki arkadasa de ela yolladi beni diye:KK1: saka bir yana o hem emziriyo hemde dikkat ediyo baya veriyo kilo... onunla konus istersen bir

Son düzenleme:
ben emzirirken hic diyet yapmadim 6 aya kadar emdi kızim.. ama tatli ve hamur isi yemedim.. bes kilo gitti..
bence tartiya cik ve bir an once yuzles kilonla.. diyet yapmasan bile engellersin kendini.. sezofrenin gunlugu var orda ki arkadasa de ela yolladi beni diye:KK1: saka bir yana o hem emziriyo hemde dikkat ediyo baya veriyo kilo... onunla konus istersen bir
ela gelmişşşş hoş gelmişşş :KK3::KK3:

Son düzenleme:
Seyir evresi nasıl? Atak evresini biliyorum o çok saçma sapan.

Canım seyir evresinde de bir gün protein, bir gün de proteinlere sebze ekleyerek besleniyorsun... Aranızda dukan yapan var mı kızlar? Kararsız kaldım...

Spordan geldim şimdi yine bir buçuk saat :KK8: Yediklerim ise: sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, arada 7 badem, öğlen 1 kase yayla çorba 1 dilim çavdar ekmeği, arada 1 muz, akşam da yağsız bol salata. Toplam 560 kalori :KK9:

Son düzenleme:
Canım seyir evresinde de bir gün protein, bir gün de proteinlere sebze ekleyerek besleniyorsun... Aranızda dukan yapan var mı kızlar? Kararsız kaldım...

Spordan geldim şimdi yine bir buçuk saat :KK8: Yediklerim ise: sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, arada 7 badem, öğlen 1 kase yayla çorba 1 dilim çavdar ekmeği, arada 1 muz, akşam da yağsız bol salata. Toplam 560 kalori :KK9:

esra bu gidisle sen 45 gidiyon gibi:)) masallah sana bu ne azimmmmm tuhhhh:107:

esra bu gidisle sen 45 gidiyon gibi:)) masallah sana bu ne azimmmmm tuhhhh:107:
burdaki herkez azimli maşallah ben hariçç bırakı vermeye yer arıyo gibiyim :KK9:

sabah 7:30
1 dilim kızarmış tahıllı ekmeğin arasına 4 ince salam salamlar cok cok iyi kızarmış az yaglı ekmeklerde tost makinesinde kalorisi yarıya indirildi
1 küçük su bardagı yarım yaglı süt

ara 10:00
1 bardak kahve
fındık badem bir avuç

öğlen 14:00
1 tabak (çok dolu degil ama katı kıvamlıydı) acılı tarhana çorbası
biraz salata ve yogurt
tatlıyı gözüme gözüme sokmalarına ragmen hayır canım istemiyooo didim biliyonuz muuu hemde en sevdigim tatlıydı yuhhh iyi misin dediler :KK23:

18:30
kahve ve 1 ince dilim beyaz peynir (peynir ne alaka hemen açıklayayım börek yapıyodum atıverdim ağzıma tadına bakmak amaçlı :KK1:)

anaaaammm ben bugun kendimi ne kadar hafif hissediyorum anlatamam yaaaaaa:KK52:

burdaki herkez azimli maşallah ben hariçç bırakı vermeye yer arıyo gibiyim :KK9:

1 dilim kızarmış tahıllı ekmeğin arasına 4 ince salam salamlar cok cok iyi kızarmış az yaglı ekmeklerde tost makinesinde kalorisi yarıya indirildi

1 bardak kahve
fındık badem bir avuç

biraz salata ve yogurt
tatlıyı gözüme gözüme sokmalarına ragmen hayır canım istemiyooo didim biliyonuz muuu hemde en sevdigim tatlıydı yuhhh iyi misin dediler :KK23:

kahve ve 1 ince dilim beyaz peynir (peynir ne alaka hemen açıklayayım börek yapıyodum atıverdim ağzıma tadına bakmak amaçlı :KK1:)

kornet yemedigin icindir:KK1: masallah dilvin guzel gidiyorsun

İstanbula zayıf gitmem lazım ela :KK17: Bir de alışveriş yapacağım artık her şey belimden düşüyor bari çabucak vereyim de yaz alışverişini yapayım. Pantolonlarım çirkin duruyor. Sonrasında yavaşlarım tekrar :))

zaten durur bir muddet sonra... sen tam gaz devammm et kac hedefinn...

1 bardak kahve
fındık badem bir avuç

biraz salata ve yogurt

maşallah Dilvincim sen baya astin kendini.hade bakem boyle devam et.

sabah:
ac karnina kahve( ayilmam lazdi)
2 kayisi 1 incir
1 orta boy domates
1 parmak kasar
1 k. kutu. buyuk. beyaz peynir
1 kepek ekmegi
ince bir dilim salam

ara: bir fincan kahve

oglen: bir kase suzme yogurt
bir paket kepekli grisini ile. ( ince cubuk grisinlerden tek seferlik yenilen 130 kcal )

aksama dogru:
2 tane cubuk kepekli grisini
bir k.kutusu buyuklugunde peynir
atistiri verdim

aksam:
bir tabak kepekli makarna (sade haslama)uzerine bol yogurt nane, 2 tatli kasigi acili ketcapla

kahve icicem simdi

Son düzenleme:
herkese merhabalar..var mi bu hafta iddiali olanlar?? tartiya son bir gun kaldi.

hosgeldin ebrusumm:))) idealim 63 ten 62 olmak ama nerdeee bugunku tarti ole demiyo.. insallah sabah sakadanak dusu verir:KK1: 3 gundur egzersiz yok zor gibi goZukuyo... yarin yaptim yaptim yapamadim.. cuma az gidecek galiba
sen ne yaptinn bakalimmm:)))

hosgeldin ebrusumm:))) idealim 63 ten 62 olmak ama nerdeee bugunku tarti ole demiyo.. insallah sabah sakadanak dusu verir:KK1: 3 gundur egzersiz yok zor gibi goZukuyo... yarin yaptim yaptim yapamadim.. cuma az gidecek galiba
sen ne yaptinn bakalimmm:)))

hosbuldum canım.. valla benim bu hafta malum misafirler eksik olmadı oyüzden pek umutlu degilim almayayim da biraz versem yine yeter. korkudan tartilamadim yarin daha cok dikkat edicem.bu da sınava bir gün kala sinava calismak gibi oldu.:):)
inşallah yarın kilolarin seni terkederler..ya bi de bu verdigimiz kilolari geri almamak lazim.

Son düzenleme:
kornet yemedigin icindir:KK1: masallah dilvin guzel gidiyorsun

maşallah Dilvincim sen baya astin kendini.hade bakem boyle devam et.
OY OY OYYYY ABLALARIM BENİ NE GÜZEL MOTİVE EDERMİŞŞŞŞ :KK54::KK54:
valla bugun kaç kere bulaşık yıkadım kaç kere mutfagı topladım bilmiyorum sabah tartılınca umarım şok olurum -'ler le
ya şaka bi yana spor sayılıyo dimi ?

Son düzenleme:
hosbuldum canım.. valla benim bu hafta malum misafirler eksik olmadı oyüzden pek umutlu degilim almayayim da biraz versem yine yeter. korkudan tartilamadim yarin daha cok dikkat edicem.bu da sınava bir gün kala sinava calismak gibi oldu.:):)
inşallah yarın kilolarin seni terkederler..ya bi de bu verdigimiz kilolari geri almamak lazim.

esinin misafirlerinde yememistin.. kahvaltiya gelenlerde sanirim ole abartmadin.. sen 1 kilo veriyodun... insalah vermissindir.. en azindan 200 300 gitsinnn

X