hedef 50 kilo olmak.. :)))

tamam camamberimm:KK5:
kızz zaten bu haftadan beri bedava çıkmıyo 3 hafta boyunca aralıksız bedava cıkmıştı sizde kızınca artık diyorum bi işaret buu :KK52:

hahahaha sen bilirsin valla istersen ye ama ben yemicem. mayısta istanbul'da kıyafetler üstümüze yapışmaya başlar, o kadar çok nem var ki pantolonla falan gezemezsin. şu iki hafta çok dikkat etmem lazım sonra da lazer epilasyona gidicem.

hahahaha sen bilirsin valla istersen ye ama ben yemicem. mayısta istanbul'da kıyafetler üstümüze yapışmaya başlar, o kadar çok nem var ki pantolonla falan gezemezsin. şu iki hafta çok dikkat etmem lazım sonra da lazer epilasyona gidicem.
konyada felaket sıcak oluyo nem azdır burda ama sıcak felakettir incecik şeyler giymek istiyorum öyle kalın bol seyler giyip kendimi saklamak değil kararlıyım bi kere:KK20:

kızlar sindirim için dün kefirden bahsetmiştin bugün de semizotundan bahsediyim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor yemeğini sevmeyenler cacığınıda yapabilirler ben bayılıyorum cacığına çiğ olarak sarmısak ve yoğurtla çok güzel oluyor hem tok tutuyor hemde çok besleyici dün cacığını yaptım haftayada güzel bulursam yemeğini yapmak için alıcam :)

günaydınnn cağnımm :KK3:
ben Kazen beye mesaj atıcam zombi smilersi koysun yaaa kendimi ifade edemiyorum ki bennn aaa:KK52:
kacta yattin bitirdin mi projeni???
Günaydıın kızlar! Bundan sonra foruma az girebilirim, ders çalışmam gerek, düşünmem gereken şeyler de var ama kilo bildiriminde burdayım, menülerimi de toptan yazarım. 2-3 günde bir girerim kesin.
bu arada burda yazmadım ama ben günde 2 tane falan sigara içiyodum, arkadaşlarımla olunca yarım pakete çıkıyodu. bu ptesiden itibaren bıraktım, yüzüme biraz renk gelsin ve de spor yapıyım diye. şimdi hem spor iştahımı açıyor hem de sigarasızlık. eskiden akşam olunca acıkınca bi sigara yakıyodum iyi geliyodu :KK17:
o yüzden zorlanıyorum bu hafta açım. pazar günleri de detoks yapmaya karar verdim. ptesi günü tartıda mutlu olıyım diye, bi de pazar günü sporum yok rahat rahat yaparım.
ilk detoksum kabaklı salatalıklı soğuk çorba olucak.

kolay gelsin derslerinde camambercim...

günaydın kızlarrr cumaya 1 gün kaldı acaba bu hafta sonuçlar nasıl olacak merak içerisindeyim çakılll huuu huuuu ne alemdesin ??? su perisinden hala ses yok bebişli anneler havalar güzel bebişlerinizi hava almaya çıkarın sizede hareket olur :))
gunaydin betacim bugunude say...2 gun...:KK1: cakillllll huhuhu. kizz elma dersem cik armut dersem cikma.....
su perisini bende merak ediyorummm yaaa....
biz aksamlari cikiyoruz disari.. bazende oglen asagi indirip 5 dk gezdiriyorum
bencede arkadaşlar kilo verımı zamanla yavaslıyor ama azım ve kararlılıkla bunların üstesinden gelebılırız dıye dusunuyorum :)

selamm:KK3:

kızlar sindirim için dün kefirden bahsetmiştin bugün de semizotundan bahsediyim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor yemeğini sevmeyenler cacığınıda yapabilirler ben bayılıyorum cacığına çiğ olarak sarmısak ve yoğurtla çok güzel oluyor hem tok tutuyor hemde çok besleyici dün cacığını yaptım haftayada güzel bulursam yemeğini yapmak için alıcam :)
semiz otunun hem corbası hem çiğ yemesi harika
umarım yanlış otu söylemiyorumdur böyle ekşimsi bişey ben onu cok seviyorum

mesela buralarda yok ondan cok özledim anca köyüne giden komşularımız olursa yada sitemizin bahcesinde yetişirse öyle yiyebiliyoruz
şöyle miss gibi bahceli ev olucak kendin toplayacaksın dimi:KK17:

aynen ama artık marketlere ve pazarlarada geliyor ben geçen hafta pazardan almıştım maydanoz yeşillik satan tezgahlardan

beta başkan biz pazara gitmiyoruz şahsen ben korkuyorum bi bagırıyolar benim agzımdan olur olmadık seyler çıkıyo :KK9:

alemsin dilvin yaa benim mahallemdekide öle çok büyük bi pazar değil ama yazın Eskişehirin köylerinden sebzeler meyveler getiriyorlar ve çok lezzetli güzel oluyor doğal en azından herhafta uğrarım 20 dk da falan biter alış verişim ordan aldığım sebzelerin ömrüde daha uzun oluyor taze olduğu için hale depoya falan uğramadan geldiği için eee çalıştığım için anca haftasonu alış veriş yapabiliyorum aldıklarımı 1 hafta kullanıyorum :))))))

benim 3 aylk oğlum var emziren annelerdenim 82 kiloyla doğum yaptım suan kilomu bilmiyorum korkudan tartıya çıkamıyorum bana yardım edermisiniz:18:

alemsin dilvin yaa benim mahallemdekide öle çok büyük bi pazar değil ama yazın Eskişehirin köylerinden sebzeler meyveler getiriyorlar ve çok lezzetli güzel oluyor doğal en azından herhafta uğrarım 20 dk da falan biter alış verişim ordan aldığım sebzelerin ömrüde daha uzun oluyor taze olduğu için hale depoya falan uğramadan geldiği için eee çalıştığım için anca haftasonu alış veriş yapabiliyorum aldıklarımı 1 hafta kullanıyorum :))))))
bende eve gelirken alıyorum annemin istediklerini bugun giderken yakın bi marketten salatalık malzemeler alıcam
kızlar bu gün çok güzeldi menüm ama acım hala ve yogun bi günn :KK43:

benim 3 aylk oğlum var emziren annelerdenim 82 kiloyla doğum yaptım suan kilomu bilmiyorum korkudan tartıya çıkamıyorum bana yardım edermisiniz:18:

hoş geldin bence önce gerçek kilonu öğrenmelisin sonrada kendine uygun sütünün kalitesini etkilemeyecek sağlıklı bi beslenme planı oluşturmalısın motivasyon kısmında burda yanında oluruz :))

bende eve gelirken alıyorum annemin istediklerini bugun giderken yakın bi marketten salatalık malzemeler alıcam
kızlar bu gün çok güzeldi menüm ama acım hala ve yogun bi günn :KK43:

bana yardımcı olan hayırlı bi kızım yok işte napalım :) menün güzelse ve aç hissediyorsan su iç yarım saat sonra durumu değerlendir.

bana yardımcı olan hayırlı bi kızım yok işte napalım :) menün güzelse ve aç hissediyorsan su iç yarım saat sonra durumu değerlendir.
Rabbim seninde gönlüne göre versin başkanım :KK17:
çay ve su içtim şimdi eve geldim yarın misafir dolacak ev börek yapıyorum degişik tarifler buldum yine:KK1:

Rabbim seninde gönlüne göre versin başkanım :KK17:
çay ve su içtim şimdi eve geldim yarın misafir dolacak ev börek yapıyorum degişik tarifler buldum yine:KK1:

amin canım :KK17: :KK17:

ne börek miiii :KK56: :KK56: bende ufaktan acıkmaya başladım çok severim hamur işlerini börek , ev poğaçası , evde yapılan tatlılar tuzlu kurabiyeler karşı koymam çok güçç o yüzden uzun zamandır yapmıyordum ama haftasonu eşimede üzüldüm kııızz günah dedim sen kilo vereceksin diye onu niye mahrum bırakıyorsun diyip kendi kendime vicdan yaptım sonra c.tesi pudingli bisküvi yaptım pazarda yalancı su böreği yaptım kendisine ikisininde tadımlık yedim abartmadan

yaa balık av yasağı başlamışşş napcam şimdi benn :KK43: :KK43: :KK43:

.

Son düzenleme:
amin canım :KK17: :KK17:

ne börek miiii :KK56: :KK56: bende ufaktan acıkmaya başladım çok severim hamur işlerini börek , ev poğaçası , evde yapılan tatlılar tuzlu kurabiyeler karşı koymam çok güçç o yüzden uzun zamandır yapmıyordum ama haftasonu eşimede üzüldüm kııızz günah dedim sen kilo vereceksin diye onu niye mahrum bırakıyorsun diyip kendi kendime vicdan yaptım sonra c.tesi pudingli bisküvi yaptım pazarda yalancı su böreği yaptım kendisine ikisininde tadımlık yedim abartmadan
ahahahah bizde cok severiz bide karadenizli olunca annem döktürür uşağumm :KK1:
karşı koymak ne mümkünnn !!
ne haddimee !! :KK60:
http://............com/2013/12/27/degisik-oklava-coregi/#more-19127 şimdi bunu yapıyorum bak istersen degisik bişey misafirlere falan

yaa balık av yasağı başlamışşş napcam şimdi benn :KK43: :KK43: :KK43:

.
niye tutuyomuydunuzzz ??

Son düzenleme:
X