hedef 50 kilo olmak.. :)))

aynen dilvin bende diyet arkadaşımda kalori sayıyorum vee bana günde 1595 kalori günlük limit koyuyor bende tüm gün 1300 kalori falan alıyorum site 1000 kalorinin altındaki beslenmeyi tavsiye etmiyor sağlık açısından
evet canım bide ben bütün gün matematikle ugrasıyorum artık kalori saymaya hiç hevesim kalmıyo onda matematikten sonra :KK60::KK60:
aşkolsun tabiki sorabilirsin:))
kilo çizelgesi yapıcam ama kiloma ulaşınca tamamen kaldırılıyo dimi yani eskisi gibi oluyo o imza kısmı çizelgenin oldugu yer ?
Ben vucudum icin yeterli besinleri aldigimdan eminim kizlar yoksa saglimi riske atmam kilo vermek icin isterseniz bakabilirsiniz diyet gunlugume :)
tatlım yanlış anlama ben bildigimi söyledim yani ben o aralar cok halsiz oluyodum mesela bütün gün ayaktaydım görev gereği ama inat ediyodum bazen 400-500 kalori aldıgım olmustur ama dediğim gibi cok cok halsizdim müsait bi zamanda mutlaka bakıcam günlüğüne tatlım emin ol :KK34:

evet canım bide ben bütün gün matematikle ugrasıyorum artık kalori saymaya hiç hevesim kalmıyo onda matematikten sonra :KK60::KK60:
kilo çizelgesi yapıcam ama kiloma ulaşınca tamamen kaldırılıyo dimi yani eskisi gibi oluyo o imza kısmı çizelgenin oldugu yer ?

tatlım yanlış anlama ben bildigimi söyledim yani ben o aralar cok halsiz oluyodum mesela bütün gün ayaktaydım görev gereği ama inat ediyodum bazen 400-500 kalori aldıgım olmustur ama dediğim gibi cok cok halsizdim müsait bi zamanda mutlaka bakıcam günlüğüne tatlım emin ol :KK34:

çizelgedeki linki silersin istediğin kiloya ulaşınca oda gider:))

sabah 7:30
1 tabak bol yarım yaglı sütle vitaminli coco pops

ara öğün 11:00
1 neskahve sekersiz
yanında kuru incir
1 avuç kuruyemiş

mola zamanııı 13:00
1 meyveli kornet

akşam yemeği 16:00
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmeğin arasına 1 tane tavuk burger
bolca yeşillik
1 küçük şişe acı şalgam

17:00
bitki çayı
1 mini muzlu popkek

akşam kesin hareket yaparım ama 50 dakikayı dolduramıyorum bende cok fazla zorlamıyorum kendimi bugun kesin 30 dakika yapıcam ama kararlıyım

valla supersin :KK9: ben dunde bugunde egzersiz yapmadim dun temizlikti oydu buydu derken bugunde bir suru is cikti ama aksama mutlaka 100 er hareketlerimden yapmadan yatmicamm

ben de callanetics yapmaya üşeniyorum çok.
ebru şallı'ya yıllar boyu laf attım ama çok haksızmışım onu görüyorum. şu ana kadar denemediysen denemeni tavsiye ederim. çok motive edici bi hoca. ne mala anlatır gibi anlatıyo ne de çok katı. ben iki gündür hevesle yapıyorum.

ya şu dilvin'e kızın biraz arkadaşlar coco pops, kornet, popkek hepsi bir günde, nasıl diyet yapıyon dilvin :KK45:
ama kuzum hepsi minicik şeyler kalorisini göz önünde bulunduruyorum
çok haklısın gerçekten yarın kendime gelicem hatta yarın en sevdigim arkadasımla buluşucam onada yedirmiycem pasta dondurma falan yesin benimle birlikte meyve ve bitki çayııı bananeee:KK52:

Allah iyiligini versin kizzz :)) bende.diyorun bu ne diyo iki kere okudum mesaji. Tutunmuyorum tabiki :KK66: 600 gr gitti

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

:KK1::KK1: insallah cumaya daha iyi sonuc alisin bu gidisle.. bizim tarti gunlerimiz cuma... bildirim yapiyoruz o gun

birazda kilo verirken bağışıklığı kuvvetlendirmesi ve sindirimi düzenlemesi için yaptım

cok iyi yapmissinnn...

canım her defasında ayarlamıyorum kullanıcı kontrol panelinden yapıyorum sabit her defasında aynı şekilde atıyo degiştirene kadar

ah canımmm bugunde ben hastayım diye herşeyi getiriyolar bitki çayıyla falan ama kahveyle ayakta duruyorum deyse bayılcak gibiyim kötüyüm bende bugun baya bende yemiycem diyorum ama yan yan bakıyorum sonra su içiyorum üstüne :KK9:

:KK1: kornetin ustune mi ictin suyu kiz dilviin:KK60: hakkaten susatmistir simdi seni :KK60: yemisin gene top keki kornetleri cococopslari

Son düzenleme:
ben de callanetics yapmaya üşeniyorum çok.
ebru şallı'ya yıllar boyu laf attım ama çok haksızmışım onu görüyorum. şu ana kadar denemediysen denemeni tavsiye ederim. çok motive edici bi hoca. ne mala anlatır gibi anlatıyo ne de çok katı. ben iki gündür hevesle yapıyorum.

benim 1 ve 2 si var ebru sallinin cd si bide selulit savar var ben 4 sene once yapiyodum.. gercekten iyi.. ebruli marka herseyini aldim toplarni kucuk ve buyuk. lastikler 3 tane yumusak sert orta. sungeri cemberi hepsi var...ama Zaman yok cd katsisina gecemem ben aklimda kalanlari 15 dk felan set halinde sabah oglen aksam yapmaya calisiyorim.... ( yapabilirsem)
parca pincik oluyo ama hic yapmamaktan iyidir ... ama yinede cok faydasini gordum inceldigini hissediyorumm

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün geç girebildim :KK3:

Yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 tabak haşlanmış makarna, arada 1 portakal, akşam da yağsız salata ve yoğurt

Aranızda hiç dukan yapan oldu mu kızlar? Bizim kilolarımız için atak evresi pek gerekli ve sağlıklı değil ama seyir evresi bana sağlıklı geldi... Şimdikinden iyi sonuç alabilir miyim onu merak ediyorum :KK31:

X