hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar birbirimize fön cektikten sonra fön fırcasını mikrofon yapıp karaoke yapıp costuk resmen :KK1:

valla supersinizz:))) :118:
bende 50 mekik 50 ic bacak 50 suquat yaptim hic yapmamaktan iyidir dedim... yarin biraz kendime gelmem lazim yaza az kaldi ve ben 50 li rakamlarda degilim daha
dilviin acikta cistak cistak oynayadiniz barimm spor olur:KK1:

Son düzenleme:
valla supersinizz:))) :118:
bende 50 mekik 50 ic bacak 50 suquat yaptim hic yapmamaktan iyidir dedim... yarin biraz kendime gelmem lazim yaza az kaldi ve ben 50 li rakamlarda degilim daha
dilviin acikta cistak cistak oynayadiniz barimm spor olur:KK1:
abla valla nostaljik girdik rocktan metalden cıktık ses falan kalmadı bu arada bende amuda kalkmaya calıstım falan kafam dönüyoo şuan :KK24::KK24::KK1:
ben sarkı söylediğimde duramam zaten dans ederim ama öyle oyun havası gibi cıstak cıstak bilmem ben (zamane genliği işte anca dans eder :KK50:)
bizim yörenin horonunu bilsem ah ben durur muyum yerimdee:KK23:
şimdi sıra satrancta şans dileyin bakem:21:
valla maşallahın var seninde tüü tüü tüüü :nazar:

Son düzenleme:
ebru abla valla ben bugun dahada anladım annelerin halinii :KK1:

dilvincim hayat boyle işte. once kendi islerini kendin yapmaya alisiyorsun sonra evleniyorsun bi de esinin işleri ve evin işleri ekleniyor cocuk oluyor o zaten surekli ilgi ve bakim isteyen birsey.kadin olmak zor is vesselâm. bosuna cennet annerin ayaklarina serilmemis.
oynayin bakalim biz ogrenciyken yikardik ortaligi ev sahibimiz bile alismisti artik.neler yapardik neler.bir de bi donem ben arkadasla karsilikli mezdeke oynayarak kilo vermistim o yuzden belim daha incedir.

evet ebru ya cok yoruluyorum..kizim tam yuruyemiyor... durmayi bilmiyo yuruyor ama oturmak kalkmak zor kapi kenarlarindan gecerken carpa carpa bende elinden tutuyorum pek tuturmuyo sinirlenip agliyo ensesindeki badyden tutuyorum.. butun gun egiletek yuruyorum.. o oda senin bu oda benim banyo mutfak her dolabi karistirim elliyim. hic durmuyo.. bana cok duskun babaya bile gitmiyo gitmeyi birak ellinden bile tuturmaz ille benle gezecek.. banyo bile yapmam zor oluyo dusa kabinin onunde bekliyolar :KK1: gece uykusuda cok iyi degil cok kalkiyoruz..bazen tukendigimi hissediyorum.. neyse cani sagolsun.. sen anlarsin gerci...

oglusum da senin kiz gibi hic durmuyor o da yürümeye calisiyor düşüyor ben de arkadan tutuyorum senin gibi.ama senin isin daha zormus benimki bana pek bagli degil misafir kim gelirse onun kucağına hemen gider zip zip yapar.ben de biraz bana dussun diyorum ama umurunda degilim oyun olsun ona yeter ki.gece uykusu onemli sen ne ara dinleniyorsun canim allah yardimcin olsu valla.

gunaydin kizlar.dun cok kotu bisey yaptim dugune gitmistik orda ekmek arasi doner ve 2 adet tulumba tatlısi yedim pisman oldum bugun cok dikkat etmem gerek. zaten sauna kemerimi takip butun evi temizliycem yarin kahvaltıya misafirler gelecek.offf ya inşallah yarin pasta borek yememm onlara ayip olmasin diye. diyet yaparken misafir gelmesi cok kotu.:KK43:

Son düzenleme:
dilvincim hayat boyle işte. once kendi islerini kendin yapmaya alisiyorsun sonra evleniyorsun bi de esinin işleri ve evin işleri ekleniyor cocuk oluyor o zaten surekli ilgi ve bakim isteyen birsey.kadin olmak zor is vesselâm. bosuna cennet annerin ayaklarina serilmemis.
oynayin bakalim biz ogrenciyken yikardik ortaligi ev sahibimiz bile alismisti artik.neler yapardik neler.bir de bi donem ben arkadasla karsilikli mezdeke oynayarak kilo vermistim o yuzden belim daha incedir.
valla anlıyorum abla bitmiş tükenmiş haldeyim bende
vaaauuvv ne güzel işte ben biraz biliyodum mezdekeyi unuttum başladımı durmam ama herkesin yanında da oynayamam kendi düğünümde ben kös kös otururum heralde çünkü bilmiyrum bilsem oynayarak incelirim bende heralde
kurban bayramın manisada olunca teyzem bana öğretiyo bizde evi yıkıyoruz ama seneye kadar unutuyorum öyle bi sorunum var benimde :KK70:
ya belly bolly yapıyorum yada workout yapıyorum hareket olarak bende bilmeyince

gunaydin kizlar.dun cok kotu bisey yaptim dugune gitmistik orda ekmek arasi doner ve 2 adet tulumba tatlısi yedim pisman oldum bugun cok dikkat etmem gerek. zaten sauna kemerimi takip butun evi temizliycem yarin kahvaltıya misafirler gelecek.offf ya inşallah yarin pasta borek yememm onlara ayip olmasin diye. diyet yaparken misafir gelmesi cok kotu.:KK43:
sakın pişman olma sakın boşver unut gitsin ama misafir gelince 1 kaç parça al küçüçük lokmalarla nasıl derler mırın gırın etmekten yemiyosun mu derler yani iştahım yok midem küçülmüş canım istemiyo de hem misafirlerin imrenirler hemde beynine sinyal verip beynini inandırırsın

Daha yene uyandım kahvaltı yapmicam birazdan çorba içip onunla başlicam :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çorbamı iCtimmm ama hiç ekmek yemedimm :KK70: aferim banaa :KK70: bişi sorucam bu squat hareketi kalçayı büyütüyor mu?

oglusum da senin kiz gibi hic durmuyor o da yürümeye calisiyor düşüyor ben de arkadan tutuyorum senin gibi.ama senin isin daha zormus benimki bana pek bagli degil misafir kim gelirse onun kucağına hemen gider zip zip yapar.ben de biraz bana dussun diyorum ama umurunda degilim oyun olsun ona yeter ki.gece uykusu onemli sen ne ara dinleniyorsun canim allah yardimcin olsu valla.

valla ebru gece ne kadar izin verirse minnos.. mesela dun 2 ye kadar salladim 2 den 3 kadarda esim salladi.. 3 tensonra. uyudu.. 6.30 a kadar.. dogdugun dan beri bole gaz sancimiz vardi.. 5 aya kdar alisti sallanmaya ve saat basi kalkmaya..emzik uyku arkadasi dustummu uyaniyo.. bu aralar yurudugu icin yoruluyo kesintisiz 2 .3 saat uyuyo gece... bir yasindan sonra biraz daha rahatladik gece olarak.. onceden saat basi bazen 20 dakkada bir uyaniyodu simdi memeyi kendi agzina koyup tekrar dalabiliyo..ama yinede cok kalkiyoz gece...misafirden ve yabancilardan hoslanmiyoruz:KK1: degil misafir baba bile istemiyoruz esim cok yardimcidir bana sabahlari altini degistirir. her sefer ama ilk o alir yataktan .. her zaaman beraber banyo yaptiririz ama yinede pek babaci degil

Son düzenleme:

ebruşcum valla en istikrarli duzenli kilo veren sensin aramiz da valla cok emin gidiyorsun ... neyse olan olmus...yarin da yermis gibi yap surekli cay koy oğlusunla ilgilen.. cakmaz kimse.... tabi sen nefsine hakim olursan ki eminim olacaksinnnnnn

Ara öğün olarak haşlanmış bir yumurta sarısı ve bir dilim ekmek :)

sakın pişman olma sakın boşver unut gitsin ama misafir gelince 1 kaç parça al küçüçük lokmalarla nasıl derler mırın gırın etmekten yemiyosun mu derler yani iştahım yok midem küçülmüş canım istemiyo de hem misafirlerin imrenirler hemde beynine sinyal verip beynini inandırırsın

evet yedim bi kere o doneri amabpisman olmaliyim ki bir daha yemeyeyim.dedigin gibi beynime bu canim istemiyor olayini yerlestirmem gerek.

ebruşcum valla en istikrarli duzenli kilo veren sensin aramiz da valla cok emin gidiyorsun ... neyse olan olmus...yarin da yermis gibi yap surekli cay koy oğlusunla ilgilen.. cakmaz kimse.... tabi sen nefsine hakim olursan ki eminim olacaksinnnnnn

inşallah canim nefsime hakim olmam gerek.ki ben biseyi istemezsem yapmam guclu bir iradem var cok sukur.sadece misafire ayip olur mu acaba???
kizinin da uyku ve uykuya dalma problemi var.benim oglum da oyleydi gaz problemi vardi zaten besige bir ip baglamistim yattigim yerden gece saatlerce sallardim bilegim incinmisti sallamaktan.45 dakika uyuyordu uyaninca uykuya dalamiyordu. esim de yogun calistigi icin cok nadir yardim ederdi.6 aylik olunca karar verdim sallamayi unutturacaktim internetten araştırdım altini degistirip banyo yaptirip karnini doyurdum yatagina yatirdim battaniye yi ustune orttum basinda ninni söyledim sonra odadan ciktim ilk zamanlar cok agladi her 5dakikada yanina gidip sakinlestirdim bir hafta sabrettim o yine agladi ama azaldi hergun.sonra bi baktim battaniye ye sarilmis uyuyor.
her bebegin huyu farklıdır ancak uyku problemi olan cocuklarin ilerde guven problemi de oluyormus ben herseyden once bu yüzden alistirdim uykuya.bence denemende fayda var.ama sabirli olman gerek dediğim gibi her bebek farkli..

inşallah canim nefsime hakim olmam gerek.ki ben biseyi istemezsem yapmam guclu bir iradem var cok sukur.sadece misafire ayip olur mu acaba???
kizinin da uyku ve uykuya dalma problemi var.benim oglum da oyleydi gaz problemi vardi zaten besige bir ip baglamistim yattigim yerden gece saatlerce sallardim bilegim incinmisti sallamaktan.45 dakika uyuyordu uyaninca uykuya dalamiyordu. esim de yogun calistigi icin cok nadir yardim ederdi.6 aylik olunca karar verdim sallamayi unutturacaktim internetten araştırdım altini degistirip banyo yaptirip karnini doyurdum yatagina yatirdim battaniye yi ustune orttum basinda ninni söyledim sonra odadan ciktim ilk zamanlar cok agladi her 5dakikada yanina gidip sakinlestirdim bir hafta sabrettim o yine agladi ama azaldi hergun.sonra bi baktim battaniye ye sarilmis uyuyor.
her bebegin huyu farklıdır ancak uyku problemi olan cocuklarin ilerde guven problemi de oluyormus ben herseyden once bu yüzden alistirdim uykuya.bence denemende fayda var.ama sabirli olman gerek dediğim gibi her bebek farkli..

tarcy hogg diye bir yontem var onu benedim bi kac gun pispislama ama hep bisey cikti( dis misafir) pek kararli olamadim.. uyku arkadasi aldim kuzu bole 5 ses felan cikariyo anne kalp atisi okyanus sesi felan var 5 aydir hala yataginda ama pek ilgili bile dedil.. dalma problemi var evet.. dalmasina disardan biz mudahale ediyoruz.. ya emzikle ya sallayarak kendi basina ogrenemedi.. biraz daha sabirli olmam gerekiyo... ama aglayinca dayana miyorum birde ole uyanma yok goz kapali aglama uyku gozunden akiyo biyandanda agliyoruz... susturamicak kadar bize aglamasindiye surekli mudahale halindeyiz.. ama artik hemen aglayinca mudahale etmiyorum emzigini kendi bulup dalmaya calisiyo bekliyorum.. insallah bende istikrarli davranirimmm... biz uyku sersemi uyusun diye bir an once salliyoruz... senin yontemi denemek icin biraz gec kaldim galiba... ama yavastan yapiyorum dedigim gibi hemen mudahale etmemeye calisiyorum artik...

Son düzenleme:
X