hedef 50 kilo olmak.. :)))

Aldım tatlım 3 gündür iyiyim teşekkür ederim ben keten tohukunu yoğurtla karıştırıyordum pek etkili olmadı sanırım öyle senin dediği gibi yaptığımda gün içinde sonucunu aldım :)
ac karnina evet daja iyi sonuc aliniyo aksamda yine ayni yap yemekten once kayisi ve keteni sabah yiyorum aksam sade e keten tohumu
Selam kızlar nasılsınız :KK3:

Bu hafta bazılarınız çok güzel kilolar vermiş bazılarınız vermemiş... Ne yazık ki ben çok çok az veren gruptayım. Haftasonu ve haftaiçi toplam 3 gün kaçamak yaptığım halde almadığıma şükrediyorum aslında :)) Sonuç olarak geçen hafta 50,9'dum bu haftaysa 50,8 çıktım. 100gr gitmiş yani. Haftaya en az 500 gr vermeye söz veriyorum. Bir daha kaçamak filan yok :KK20:

evet herkez dokulmus bu hafta...:KK43:(

msj yazarken üst sol en alt köşede ''table'' diye bişi var ona tıklıyon ''table style'' kısmını '' full grid'' olaak seçiyon '' alignment'' kısmını ''left'' olarak seçiyon en üsttede kaç kutucuk yapmak istiyorsan onu belirtiyon sonra tabloyu dolduruyon

btanisan 1.haftanisan 2. hafta
ela nisan 1.haftanisan 2. hafta
s
sonra şekilde yazıyorsun

Son düzenleme:
nisan 1. hafta2. hafta
bta53,753,9
elahatırlamıyorumhatırlamıyorum

ela yaz boza çevirdim topiği ama oldu den sende

Son düzenleme:
zeynepciğim sabah karbonhidrat öğlen karbonhidrat akşam karbonhidrat ama sen karbonhidratın dibine dibine vuruyon olmaz böyle hani sabhları yaptığın sandaviçler ?? patates kızartması yağ ve karbonhidrat deposu yanına bide ekmek bu şekilde ilerleyemezsin bugün ne kadar hareket ettin ?? spor varmı?

Ay bende okudum baya yemiş ya :KK70: bugün çok hareketliydim ya en az 10 kere inip çıkmışîmdır okulda :) ama özel olarak egzerside yapıcam ..

Kızlar bugün yediklerim: Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, Öğlen: 1 kase yayla çorba, Ara: 100 gr frambuaz, Akşam: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta. Toplam 565 kalori. Veeeeee 1 buçuk saat spor :118:

10 mayıs gibi erkek arkadaşımla şehir dışına gezmeye gideceğiz o zamana kadar tam 4 hafta var o zamana kadar son 2 kiloyu vermem lazım çok kararlıyım artık akşamları salata ve çorba dışında bir şey yemeyeceğim :KK19:

Kızlar bugün yediklerim: Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, Öğlen: 1 kase yayla çorba, Ara: 100 gr frambuaz, Akşam: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta. Toplam 565 kalori. Veeeeee 1 buçuk saat spor :118:

10 mayıs gibi erkek arkadaşımla şehir dışına gezmeye gideceğiz o zamana kadar tam 4 hafta var o zamana kadar son 2 kiloyu vermem lazım çok kararlıyım artık akşamları salata ve çorba dışında bir şey yemeyeceğim :KK19:

nereye gideceksinizz ay ne guzelll :KK12:

maşallah sana.ama bu kadar az yemekle doyuyor musun tansiyonun falan düşmüyor mu? ayy bizim yerimize de gezin istanbulu.malum bebegimiz olunca
biz gidemiyoruz.istanbul cok baska ya.biz ankarada alışveriş merkezlerinde tikalip kaliyoruz.

maşallah sana.ama bu kadar az yemekle doyuyor musun tansiyonun falan düşmüyor mu? ayy bizim yerimize de gezin istanbulu.malum bebegimiz olunca
biz gidemiyoruz.istanbul cok baska ya.biz ankarada alışveriş merkezlerinde tikalip kaliyoruz.

Ya tabi ki tam olarak doymuyorum ama halsiz de kalmıyorum tansiyonum düşmüyor :) sanırım o da ara öğün yaptığım için. Aslında 565 kalori biraz fazla az. Ama artık biraz acele ediyorum o yüzden bu kadar azalttım normal düzenim 1000 kaloriydi. Yine de her gün 500 yapmam tabi, bugün pek vaktim yoktu o yüzden böyle oldu canım :))

dilviin camamber AKovser yok ortada su perisini de ayri tabi
çooooook özür diliyorum ciddi sorunları oldu ve anca giriyorum öğrenci evindeyim bi kaç gün burda herşeyi yapan hamarat anne yok herşey bize bakıyo yemek ütü bulaşık temizlik eneeeemmm napcam ben :KK50:
bakalım kilo vericek miyim alıcak mıyım bu hafta kendime izin veriyorum cidden merak ediyorum seneye okullar açılınca ögrenci evine cıkabilirim o zamanın provasını yapmış olurum :KK52:

gecen hafta 58.0
bu hafta 57.5
fark -0,500 gram

[ela]
elaaa [ela][ela]
[td][/td]lkllkjkljlkj
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
beta içlerini nasıl dolduruyorsun çok karışık bu ya mesela elaa yazdım gözukmuyo

Son düzenleme:
çooooook özür diliyorum ciddi sorunları oldu ve anca giriyorum öğrenci evindeyim bi kaç gün burda herşeyi yapan hamarat anne yok herşey bize bakıyo yemek ütü bulaşık temizlik eneeeemmm napcam ben :KK50:
bakalım kilo vericek miyim alıcak mıyım bu hafta kendime izin veriyorum cidden merak ediyorum seneye okullar açılınca ögrenci evine cıkabilirim o zamanın provasını yapmış olurum :KK52:

gecen hafta 58.0
bu hafta 57.5
fark -0,500 gram

eneemmm komik kız:KK60: birsey olmaz halledersinn ... tabi rahatlik baska amaa alistirma yap bakalim

X