- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.141
eger vericem kilolarımı diyip durursan tekrar edersen içinde emin ol veriyosun beyninin onu kabul ediyo çünkü yapabilir miyim olur mu ki falanda dee direk vericem de şart kıl bunu beynine
Dilviin negatif düşünmemeye çalışıyorum :)) incelicem diyip duruyorum buda şey gibi oldu ben dönyanın en gözel kadınıyım :)))
ebrucumm bisey degil gulegulekullan hareketleri bol bol yag yaksin incecik ol hemiii:)))
btacimm yapma bole ya zaten dikkat ediyorssin dimi kacamak yok dimi ?yoksa tartiya bakma sen bir bakmissin dusmus sen istikrarini koru lutfennnnnnnnnnnnn moral bozmaaa(
dilviincim fistik afiyet olsun ))
renitsaaaa guzel anne adayim benimmm bebek nasil kalp atisini duydunmu? kac haftalik bilgi ver acik hele kis)) sen nasilsinnnnn???
kaçamak yapmadım nedenini çözemedim acaba cuma günkü tartım mı yanlıştı onuda tek seferde tartılmıyorumki 5-6 defa inip çıkıyorum tartıya hala dikkat ediyorum burakmadım bakalım nolcak
toplam 170 mekik cektim.. 150 ic bacak oldu... biraz yarim sinav..15 dk bacak hareketleri yaptimm.... aksamada yapicam... bakalim...
ton baligi aldim light olandan.. hic denemedim daha once hep normal yedim aksama ton balikli salata yapicamm...
ton balıklı yeşil salata nefissss oluyorr ben şöle yapıyorum
1 adet light ton balığı
havuç rendeliyorum
göbek doğruyorum
birazda makarna haşlıyıp koyuyorum az limon az zeytinyağı tuz
çok doyurucu oluyor hem göze hem mideye hitap ediyor. kalorisini bilmiyorum ama kilo yapmaz hepsi sağlıklı besinler :))))
Son düzenleme: