hedef 50 kilo olmak.. :)))

aaa ilk defa duyuyorum bende o zaman ip alana kadar sanal iple atlarım ip varmış gibi olduğum yerde zıplarım :KK53: :KK37: :KK53: :KK37:

1 saat ip atlamak 550 kalori yakıyormuş benim bisiklette 1 saatte 550 kalori yakıyor acaba ip nereleri çalıştırıyor :26:

iyi akşamlarr ben geldimm :KK3:
nasılsınız gününüz hafif ve zinde olmuştur umarım :KK17:
bildirim gününüz cuma günümü yoksa cumartesiye mi alındıı ?

1 saat ip atlamak 550 kalori yakıyormuş benim bisiklette 1 saatte 550 kalori yakıyor acaba ip nereleri çalıştırıyor :26:
biz geçen sene arkadaşlarla top oynayarak ve ip atlayarak zayıfladık ip atlamak karnı kalçayı kolları çevirdiğimiz için kolları kısacası her yeri çalıştırıyo ben apartmanda yaşıyorum ve ip olmadan parmak uçlarıma basarak atlıyorum 15 dakikada bi ara veriyoduk yada 1000'er çekip ara veriyoduk 1 saat durmadan denedik ama imkansız gibi :KK9:
birde yapabilenler için hulahup çok faydalı bizim küçüklüğümüzde çember diye gecerdi hani şu kolumuzda belimizde döndürdüğümüz plastik çemberler :KK9:

haklısın canım ama vücudumdaki ödem gidiyor bence çünkü daha 30 gün oldu doğum yapalı artık ayda 2 anca gider:KK31:
ayyy evt dogruya sen daha lohusasin.. evt demistim bende sana odem zaten ikinci haftadan sonra gidiyoo..
bebisin nasil
alistin mi annelige??:)))) ilk bir ay kolayda sonra uykusuzluk
iyice artiyo... umarim senin ki uslu bebik tir kuzumm... benim kiz ilk bir ayda sallamaya alisti( kayinvalidem sag olsun ne kadr dediksede bir sure sonrada denmiyo) simdi halla salliyomm:KK1: cik zor sen alisirma sakinn nerden geldim bu konuya dimi... cok dertliyim bu konuda :KK1: neysee :))))
sagol elacim bence yarin olmasi daha iyi olmus cunku hafta sonu kacamak yapabiliyoruz hafta ici toparliyoruz bu hafta yine sasirtacagim kendimi.
kis ebruş nasil sasirtcan de hele :KK66:))merak ettim
arkadaslar bugun ip atlamanin yürümek ten 5 kat daha fazla kalori yaktigini ogrendim hemen ip alip atlamaya baslayacagim
ip almayi bende dusundummm ama cok sıkıci geliyo bana...
iyi akşamlarr ben geldimm :KK3:
nasılsınız gününüz hafif ve zinde olmuştur umarım :KK17:
bildirim gününüz cuma günümü yoksa cumartesiye mi alındıı ?

cuma gunu canimmmm yani yarinnnn dırı-rı-rınnnnnnnnnn saatler kaldi kim ak kim kara ...ayyyyy kim tombis kim fıssalmiş o belli olacak :KK1:

ayyy evt dogruya sen daha lohusasin.. evt demistim bende sana odem zaten ikinci haftadan sonra gidiyoo..
bebisin nasil
iyice artiyo... umarim senin ki uslu bebik tir kuzumm... benim kiz ilk bir ayda sallamaya alisti( kayinvalidem sag olsun ne kadr dediksede bir sure sonrada denmiyo) simdi halla salliyomm:KK1: cik zor sen alisirma sakinn nerden geldim bu konuya dimi... cok dertliyim bu konuda :KK1: neysee :))))

cuma gunu canimmmm yani yarinnnn dırı-rı-rınnnnnnnnnn saatler kaldi kim ak kim kara ...ayyyyy kim tombis kim fıssalmiş o belli olacak :KK1:

Hi amanınnnn ben hemen spora gıdeyım ama dınleneyım ondan sonra :KK70: sabahtan yaparım ben bıldırımımııı ınsallah yarın herkes sasırır tartıda -'lerı gorursunuzzz :KK70:

Hi amanınnnn ben hemen spora gıdeyım ama dınleneyım ondan sonra :KK70: sabahtan yaparım ben bıldırımımııı ınsallah yarın herkes sasırır tartıda -'lerı gorursunuzzz :KK70:

bende simdi egzersiz yapicamm.. insallah tam istedigim gibi yaparimm.. evet ya insalla herkez mutlu olur yarinn... gorusuruz yarin fistik..:KK3:

Kızlar iyi geceler, arkadaşımın doğum gününden geliyorum. Herkes önümde pastaları hüpletti üstelik en sevdiğim pasta şekliydi meyveli beyaz kremalı :KK43:( ama hiç mi hiç yemedim sadece bir bardak yeşil çay içtim. O lokumların intikamını aldım kızlaaaar :KK4:

Kızlar iyi geceler, arkadaşımın doğum gününden geliyorum. Herkes önümde pastaları hüpletti üstelik en sevdiğim pasta şekliydi meyveli beyaz kremalı :KK43:( ama hiç mi hiç yemedim sadece bir bardak yeşil çay içtim. O lokumların intikamını aldım kızlaaaar :KK4:

wooowww supersinnn esraaaa :KK9:
dogum gunu partisine gidiyorsun ve sadece yesil cay.. valla harikasinnnn :KK9:

Günaydın kızlar tartı gününün ilk bildirimini yapıyorum naaa naaanananaaaaa :nazar::nazar::nazar: 53,8 kg olmuşum :nazar: geçen haftaki gerçekten regl ödemiymiş :)))) 53 lü rakamları görmeye başladım musmutluyum :)):nazar:

esra seni tebrik ediyorum süpersin inşallah bugün tüm yaptıklarının mükafatını tartıda alırsın

not: kız bi çatal alsaydın göz hakkıdır. :) ama ağzını bulaştırmamak daha mantıklı

bebisin nasil

anneliğe alıştım sayılır canım ya ama 3 gecedir hep kucağımda uyumak istiyo koltukta bende uyuyup kalıyorum sonra bi bakıyorum 3 saat falan geçmiş yerime yatamayınca heryerim ağrıyo, şimdiye kadar ya memede uyurdu ya yatınca emziğiyle uyurdu
aman sallamak çok kötü ya ben o yüzden sallamadım hiç sallamayı da düşünmüyorum:KK23:

kiloya gelince dün akşam çayın yanında bişeyler yedim o yüzden 59,3 kilo çıktımm

Son düzenleme:
arkadaslar bugun ki kilom 56.5 tam 1 kg vermisim 5 gunde.
elacim bu hafta kahvalti da bol bol limonlu maydanoz yedim o yuzden de iyi kilo verdim
arkadaslar ben profiliminde dogum gunumu ve tarihimi yanlis yazmisim hrsey dogru ama o neden yanlis olmus anlamadim nasil degistirebilirim? bugun benim dogum gunum 28 yasina girdim esime siki siki tenbih ettim pasta alma diye cunku süpriz yapiyor genelde.o almadan tedbirimi aldım hatta dedim ki bi form bisküvi al ve uzerine mum koy daha makbule gecer.(bu arada yas pasta cok severim:KK43: dayanacagim artik napalim..)

Günaydın kızlar tartı gününün ilk bildirimini yapıyorum naaa naaanananaaaaa :nazar::nazar::nazar: 53,8 kg olmuşum :nazar: geçen haftaki gerçekten regl ödemiymiş :)))) 53 lü rakamları görmeye başladım musmutluyum :)):nazar:

:KK9: tebrik ederim seni betacimmm:KK66:) :nazar: demekki napiyormisuz regl haftasi canimizi sıkmiyormusuz.. bende musmutlu oldum kilo verdigine :))))))))))

anneliğe alıştım sayılır canım ya ama 3 gecedir hep kucağımda uyumak istiyo koltukta bende uyuyup kalıyorum sonra bi bakıyorum 3 saat falan geçmiş yerime yatamayınca heryerim ağrıyo, şimdiye kadar ya memede uyurdu ya yatınca emziğiyle uyurdu
aman sallamak çok kötü ya ben o yüzden sallamadım hiç sallamayı da düşünmüyorum:KK23:

kiloya gelince dün akşam çayın yanında bişeyler yedim o yüzden 59,3 kilo çıktımm

ben hic yanimda yatirmadim simdi buyuk artik ama yinede yatirmiyorum( gerci yatirsamda yatmaz sallicam illa o ayri) korkuyodum ben cunku cok uykusuz oluyo insan bence sende yaninda yatma...Allah korusun... emzirirkende uyuya kalirim diye cok korkuyodum dusururum ustune yatarim diye ben cok pirpirikliyimm... sallamamakla iyi yapmissinnn cunku cok zorrrr...
kızlar 60dan cabucak kurtuldum geçen pazar 60 kiloya ayak basan ben şimdi 58.1 kilo olmuşummm :KK31:
2 kiloya yakin mi verdim 5 gunde.. yani....
masallahhhhhh :nazar: :nazar: tuhhh sana
arkadaslar bugun ki kilom 56.5 tam 1 kg vermisim 5 gunde.
elacim bu hafta kahvalti da bol bol limonlu maydanoz yedim o yuzden de iyi kilo verdim
arkadaslar ben profiliminde dogum gunumu ve tarihimi yanlis yazmisim hrsey dogru ama o neden yanlis olmus anlamadim nasil degistirebilirim? bugun benim dogum gunum 28 yasina girdim esime siki siki tenbih ettim pasta alma diye cunku süpriz yapiyor genelde.o almadan tedbirimi aldım hatta dedim ki bi form bisküvi al ve uzerine mum koy daha makbule gecer.(bu arada yas pasta cok severim:KK43: dayanacagim artik napalim..)
benim profilimdede 23 yaziyo.. zayiflamadan yaşla citir olmusum:KK1: bende dun farkettim gecen ariza vardiya ondan olmus

tebrik ederimm ebrucummmm 1 kilo masallah:KK9: :nazar:

Son düzenleme:
yeni yaşin sana sans basari mutluluk sağlik getirsin canim... sevdiklerinle nice mutlu saglikli gunler gecirmen dilegiyle....

X