- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.001
kızlar 60dan cabucak kurtuldum geçen pazar 60 kiloya ayak basan ben şimdi 58.1 kilo olmuşummm
süpermiş 2 kilo gitmiş :)))tebrikler
arkadaslar bugun ki kilom 56.5 tam 1 kg vermisim 5 gunde.
elacim bu hafta kahvalti da bol bol limonlu maydanoz yedim o yuzden de iyi kilo verdim
arkadaslar ben profiliminde dogum gunumu ve tarihimi yanlis yazmisim hrsey dogru ama o neden yanlis olmus anlamadim nasil degistirebilirim? bugun benim dogum gunum 28 yasina girdim esime siki siki tenbih ettim pasta alma diye cunku süpriz yapiyor genelde.o almadan tedbirimi aldım hatta dedim ki bi form bisküvi al ve uzerine mum koy daha makbule gecer.(bu arada yas pasta cok severim dayanacagim artik napalim..)
5 günde 1 kilo kızlar noluyor size yaa walla süpersiniz . doğum gününü admin düzeltiyormuş ona yazman gerekiyor sanırım.
bu arada mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun
anneliğe alıştım sayılır canım ya ama 3 gecedir hep kucağımda uyumak istiyo koltukta bende uyuyup kalıyorum sonra bi bakıyorum 3 saat falan geçmiş yerime yatamayınca heryerim ağrıyo, şimdiye kadar ya memede uyurdu ya yatınca emziğiyle uyurdu
aman sallamak çok kötü ya ben o yüzden sallamadım hiç sallamayı da düşünmüyorum
kiloya gelince dün akşam çayın yanında bişeyler yedim o yüzden 59,3 kilo çıktımm
bişi olmaz sen avantajlısın hem yeni doğum yaptın hemde emziriyorsun dikkatli beslen sütünün kalitesi düşmesin emziren annelerin çok kilo vermeleri diyetle sporla kilo vermeleri iyi değilmiş tüm o zararlı yağlar ve toksinler süte geçiyormuş sen sağlıklı beslenerek devam et sonra ela gibi bebişin büyüyünce sporla toparlarsın :))
tebrik ederim seni betacimmm) demekki napiyormisuz regl haftasi canimizi sıkmiyormusuz.. bende musmutlu oldum kilo verdigine :))((
ela 53 benim sınır noktam 52 li rakamları görmem haftalar alabilir :) ama yılmak yok spora ağırlık verirsem hızlanabilir. Bu hafta 53,5 ün altına inebilmek olacak :))