hedef 50 kilo olmak.. :)))

ballı sirkeli limonlu ılık su

1 çay kaşığı bal
sirke şişesinin kapağıyla koyuyorum 1 tatlı kaşığına denk geliyor
çeyrek limon
lıkır lıkır içilebilecek sıcaklıkta 1 su bardağı su
sabahları kahvaltıdan önce içip bir kaç dk sonra kahvaltımı yapıyordum fazla bekleyemem işe gittiğim için :)

hepsini karıştırıyorum limon sirkenin tadını bastırıyor bal ekşi ve acılıklarını alıyor limonata kıvamında bir tadı oluyor bağırsakları çok güzel çalıştırıyor metabolizmayı hızlandırıyor istanbul dönüşü aldığım 900 gr 'ı bu sayede 3 günde üzerimden atmıştım

kızlar sizin de yaptığınız özel şeyler var mı?

canım çok soruyorum kusura bakma ama 1-2 sorum daha olacak;

1. sirke elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi? bir de özel bir marka tercihin var mı?
2. yulafı sütte biraz bekletiyor musun? yani yulafların şişmesini bekliyor musun, yoksa öyle süte katıp direk yiyor musun?

canım çok soruyorum kusura bakma ama 1-2 sorum daha olacak;

1. sirke elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi? bir de özel bir marka tercihin var mı?
2. yulafı sütte biraz bekletiyor musun? yani yulafların şişmesini bekliyor musun, yoksa öyle süte katıp direk yiyor musun?

hiç önemli değil burda birbirimizle paylaşım içinde olmak için bulunuyoruz.
benim evde üzüm sirkesi vardı ben onla yaptım özel bir marka değildi. sen yeni alacaksan kaliteli bir marka kullan derim.
yulafın şişmesini isterdim ama sabah işe gideceğim için vaktim olmuyor 1-2 dk bekletebiliyorum sonra yiyip çıkıyorum artık midem şişer diye :)

O zaman sanıyorum yarın tartı günümüz :) Benim hastalığım başladı ama yine de tartılacağım. Belki fazla çıkar ama olsun... Bir sonraki hafta birden düşüş olursa iyi moral verir en azından :KK1: Bu arada benim tam birinci ayım doluyor, keşke hasta olmasaydım da bir ayda şu kadar verdim diyebilseydim :KK43: Yine de çıkacak sonuca göre olmadı geçen haftayı baz alarak söylerim.

Benide araniza alir misiniz desteginize ihtiyacim var ben de 50 kilo olmak istiyorum
hos geldin hullyaa.. boyun guzelmiss masallah... kilo da vetirsen manken olursun :)))

kizlar ben elma sirkesi biliyorum o formulu ... ama yaniltmiyom sizi... fersan yada kemal kukrer guzel marka olarak

hos geldin hullyaa.. boyun guzelmiss masallah... kilo da vetirsen manken olursun :)))

kizlar ben elma sirkesi biliyorum o formulu ... ama yaniltmiyom sizi... fersan yada kemal kukrer guzel marka olarak

Hosbulduum:))ayy cok tesekkurler umarim hepimiz hedeflerimize ulasip manken gibi oluruz:KK66:

arkadaslar bugun ip atlamanin yürümek ten 5 kat daha fazla kalori yaktigini ogrendim hemen ip alip atlamaya baslayacagim

Son düzenleme:
bence de hirslan tabi
gencsin allah boy da vermis emininm guzelsindir de bir de kilo verirsen kim tutar seni.
bu sene üni sınavına giriyorum üni ye başladığımda bambaşka bir insan olmak istiyorum bana hala sen 14 yaşında mısın diyorlar 18 yaşındayım diyince de şaşırıyorlar haliyle üzülüyorum :)yani nasil 14 yaşında olabilirim bu boyla valla anlamıyorum bu insanları:KK43:
bu arada ben de ip atlamaya başladım:)

bu sene üni sınavına giriyorum üni ye başladığımda bambaşka bir insan olmak istiyorum bana hala sen 14 yaşında mısın diyorlar 18 yaşındayım diyince de şaşırıyorlar haliyle üzülüyorum :)yani nasil 14 yaşında olabilirim bu boyla valla anlamıyorum bu insanları:KK43:
bu arada ben de ip atlamaya başladım:)

sen herkese bakmayacaksin baskalarinin ne soyledigine karsi sagir olacaksin yoksa her türlü moralini bozarlar.Insallah iyi bir universiteye yerlesirsin.En guzel en deli dolu yıllar universite zamanlari.hayatinda hicbir seyi erteleme.tabi en basta kilo vermeyi.
ip atlamaya yeni mi basladin sen?

sen herkese bakmayacaksin baskalarinin ne soyledigine karsi sagir olacaksin yoksa her türlü moralini bozarlar.Insallah iyi bir universiteye yerlesirsin.En guzel en deli dolu yıllar universite zamanlari.hayatinda hicbir seyi erteleme.tabi en basta kilo vermeyi.
ip atlamaya yeni mi basladin sen?

haklısın benim üzülmem onlara ne kazandırıyorsa...inşallah olur istediğim üni:)şu yıllarım güzel geçsin ya ...evet yeni başladım 100 er 100 er 1000 e kadar atlıyorum pestilim çıkıyo resmen :KK66:

arkadaslar bugun ip atlamanin yürümek ten 5 kat daha fazla kalori yaktigini ogrendim hemen ip alip atlamaya baslayacagim

aaa ilk defa duyuyorum bende o zaman ip alana kadar sanal iple atlarım ip varmış gibi olduğum yerde zıplarım :KK53: :KK37: :KK53: :KK37:

X