- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
pericik supersinn:)) valla senden iyi performans bekliyorummm ... motive olmana cooook sevindimmm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pericik supersinn:)) valla senden iyi performans bekliyorummm ... motive olmana cooook sevindimmm:))
hosgeldin sndz senide aramizda gormekten mutlu oluruzzz:))))
canım çok teşekkür ederim. bakalım gidiyoruz bir şekilde. inşallah haftasonu neticesi de güzel olur.
kızlar bu arada tartı günü olayını napıyoruz? ela sen de bir fikir versen keşke, farketmez diyip çıkma işin içinden.çoğunluk ne diyor?
canım çok teşekkür ederim. bakalım gidiyoruz bir şekilde. inşallah haftasonu neticesi de güzel olur.
kızlar bu arada tartı günü olayını napıyoruz? ela sen de bir fikir versen keşke, farketmez diyip çıkma işin içinden.çoğunluk ne diyor?
afiyet olsunnnn:)))teşekkür ederim canım günaydınn bugün ki kahvaltım 1 elmayı küp küp doğradım içine yulaf ve kahvaltılık gevrek 2 şer kaşık ve süt tadı süper oldu:)
burası çıtır hatun doluymuş bende çıtır olmaya geldim kabul eder misiniz acep ?
ayyy hosgeldinnn ... ne demekkkk.... yasin kac? boyun posun ne?? evlimisin bekarmi?? bunlar betacim soruyodu ben soryimm bari
btacimmbende ayni seni gibiyimmm wc den sonra pijamami cikarip yatak odasindaki yeri hic degismeyen tartimda tartiliyorum
kızlar 3 hafta oldu her hafta kahvaltılarımı değiştiriyorum. böylece hem sıkılmıyorum hemde hangisi daha tok tutup tartıda fark yaratıyor onu araştırıyorum. Belki sizlerede bir fikir olur :)
1. hafta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ve 1 dilim tam buğday ekmeğiydi
2. hafta haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ve ballı sirkeli limonlu ılık su
3. hafta yani bu hafta 2 kuru kayısı 1,5 yulaf ezmesi süt karışımı
ay da 2 kilo versen daha saglikli ama yeni basladigin icin gitmis olabilirr... bu kadar...bebisin daha onemli tabiiigünaydın kızlar 13 günde 2 kilo vermişim 61.1 dim 59.1 oldum hemde emziriyorum maşallah sütüm gayet iyi çünkü aşırı diyet yapamıyorum emzirmesem daha düzgün diyet yapardım ama önemli olan bebeğimmmm
saol canimmm.. egzersiz yapmaya calis bak o 800 1 kilo olacak:)))bende başladım diyete iki hafta oldu 800 gr vermişim. hedefim 50 kg olmak şuan 59.5 falanım. karatay diyeti yapıyorum egzersize başlayamadım bitürlü birde akşam geç yiyorum yemeği 8 gibi falan ama sorasında bişey yemiyorum.biraz yavaş gidiyorum ama kalıcı olacağına inanıyorum herkese bol hayırlı kilo vermeler:)
canım hangisinde daha iyi sonuç aldın peki? onu da yazabilir misin? birde şöyle sorayım o zaman, hangisi daha çok tok tutuyor??? haşlanmış yumurtanın çok güzel tok tutucu etkisi olduğunu düşünüyorum ben, yine de kilo verme hızında en iyisi hangisiydi?
bu arada o zaman kızlar tartı konusunda şöyle yapalım bence, anladığım kadarıyla herkes cuma'yı daha uygun buldu gibi. Herkes cuma günü bildirsin. ben de becerebilirsem cuma, beceremezsem cumartesi sabahtan bildireyim. Uyar mı sizlere???
canım hangisinde daha iyi sonuç aldın peki? onu da yazabilir misin? birde şöyle sorayım o zaman, hangisi daha çok tok tutuyor??? haşlanmış yumurtanın çok güzel tok tutucu etkisi olduğunu düşünüyorum ben, yine de kilo verme hızında en iyisi hangisiydi?
bu arada o zaman kızlar tartı konusunda şöyle yapalım bence, anladığım kadarıyla herkes cuma'yı daha uygun buldu gibi. Herkes cuma günü bildirsin. ben de becerebilirsem cuma, beceremezsem cumartesi sabahtan bildireyim. Uyar mı sizlere???
hoşbuldum hoşbuldumm efenimmayyy hosgeldinnn ... ne demekkkk.... yasin kac? boyun posun ne?? evlimisin bekarmi?? bunlar betacim soruyodu ben soryimm bari
hoşbuldum hoşbuldumm efenimm
yaşım 18
boyum 153
kilom efenimm ııı şey bunu es geçebiliyo muyuz ? hiç mi ? peki teşekkürler
pazar günü tartıldıgımda ömrümde hayatımda görmediğimi gördüm
geçen yaza 49-51 arasında giren ben bu yazı 60'la karşıladım yaaaa dostlar böyle işte benim durumum
bekarım benden büyük yurtdışında yaşayan yakışıklı taliplerimi bekliyorum falan (bu fizikle şansın yok deyin yaniiii )
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için evet daha öğrenciyim aburcubura doydum zatenhoş geldin dilviin sıkıntı yapma yaşın çok genç hepimizden hızlı verirsin okuyorsun galiba spora yönel ve abur cuburdan uzak dur öğün atla yapma bak ne güzel zayıflayacaksın