hedef 50 kilo olmak.. :)))

pericik supersinn:)) valla senden iyi performans bekliyorummm ... motive olmana cooook sevindimmm:))

canım çok teşekkür ederim. bakalım gidiyoruz bir şekilde. inşallah haftasonu neticesi de güzel olur.

kızlar bu arada tartı günü olayını napıyoruz? ela sen de bir fikir versen keşke, farketmez diyip çıkma işin içinden.çoğunluk ne diyor?

canım çok teşekkür ederim. bakalım gidiyoruz bir şekilde. inşallah haftasonu neticesi de güzel olur.

kızlar bu arada tartı günü olayını napıyoruz? ela sen de bir fikir versen keşke, farketmez diyip çıkma işin içinden.çoğunluk ne diyor?

pek kimseden ses çıkmadı ama cumayı bende mantıklı buldum. peri bende sabahın köründe fırlıyorum evden ama her sabah tartılıyorum :KK52: şöle yapıyorum kalkıp wc ye gidip sonrasında yüzümü yıkadıktan sonra yatak odasına geliyorum orda pijamalarımı çıkarıp köşeye koyduğum tartıya çıkıyorum sonra giyiniyorum. hiç vaktimi almıyor ama sabah sersemliği unuturum yada yapamam dersen tabikide c.tesi bildirebilirsin :KK9:

kızlar 3 hafta oldu her hafta kahvaltılarımı değiştiriyorum. böylece hem sıkılmıyorum hemde hangisi daha tok tutup tartıda fark yaratıyor onu araştırıyorum. Belki sizlerede bir fikir olur :)

1. hafta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ve 1 dilim tam buğday ekmeğiydi
2. hafta haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ve ballı sirkeli limonlu ılık su
3. hafta yani bu hafta 2 kuru kayısı 1,5 yulaf ezmesi süt karışımı

gercekten benim icin her gun uygun bende beta gibi hergun tartilirim .. ama fikir istiyorsan ya cuma ya pazartesi derim ben... cumartesi istiyorsun sen sanirimm... cumartesi ile pazar arasinda hic bir fark yok hafta sonu tartilamiyoruz... denilmisti ya o bakimdann...

teşekkür ederim canım günaydınn bugün ki kahvaltım 1 elmayı küp küp doğradım içine yulaf ve kahvaltılık gevrek 2 şer kaşık ve süt tadı süper oldu:)
afiyet olsunnnn:)))

Son düzenleme:
btacimmbende ayni seni gibiyimmm wc den sonra pijamami cikarip yatak odasindaki yeri hic degismeyen tartimda tartiliyorum:KK1:

günaydın kızlar 13 günde 2 kilo vermişim 61.1 dim 59.1 oldum hemde emziriyorum maşallah sütüm gayet iyi çünkü aşırı diyet yapamıyorum emzirmesem daha düzgün diyet yapardım ama önemli olan bebeğimmmm:emir_bebek:

bende başladım diyete iki hafta oldu 800 gr vermişim. hedefim 50 kg olmak şuan 59.5 falanım. karatay diyeti yapıyorum egzersize başlayamadım bitürlü birde akşam geç yiyorum yemeği 8 gibi falan ama sorasında bişey yemiyorum.biraz yavaş gidiyorum ama kalıcı olacağına inanıyorum herkese bol hayırlı kilo vermeler:)

ayyy hosgeldinnn ... ne demekkkk.... yasin kac? boyun posun ne?? evlimisin bekarmi?? :KK1: bunlar betacim soruyodu ben soryimm bari:KK1:

evet benim sorularım merak ediyorum ne kadar kilo verecek ne kadar fazlası var yaşı kaç çünkü 35 ten sonra kilo vermek zorlaşıyormuş

btacimmbende ayni seni gibiyimmm wc den sonra pijamami cikarip yatak odasindaki yeri hic degismeyen tartimda tartiliyorum:KK1:

aynen c.tesi günü temizlik günüm süpür, sil, toz al, nevresim değiştir, çamaşır yıka, çamaşır as, örtüleri sirkele , mutfağı temizle bir sürü koşturma bu temizlik sırasında tartının yeri değişiyor sonra eski pozisyonuna getirmek için uğraşıyorum ayakları tam bassın her defasında aynı tartsın falan :)

kızlar 3 hafta oldu her hafta kahvaltılarımı değiştiriyorum. böylece hem sıkılmıyorum hemde hangisi daha tok tutup tartıda fark yaratıyor onu araştırıyorum. Belki sizlerede bir fikir olur :)

1. hafta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ve 1 dilim tam buğday ekmeğiydi
2. hafta haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ve ballı sirkeli limonlu ılık su
3. hafta yani bu hafta 2 kuru kayısı 1,5 yulaf ezmesi süt karışımı

canım hangisinde daha iyi sonuç aldın peki? onu da yazabilir misin? birde şöyle sorayım o zaman, hangisi daha çok tok tutuyor??? haşlanmış yumurtanın çok güzel tok tutucu etkisi olduğunu düşünüyorum ben, yine de kilo verme hızında en iyisi hangisiydi?

bu arada o zaman kızlar tartı konusunda şöyle yapalım bence, anladığım kadarıyla herkes cuma'yı daha uygun buldu gibi. Herkes cuma günü bildirsin. ben de becerebilirsem cuma, beceremezsem cumartesi sabahtan bildireyim. Uyar mı sizlere???

günaydın kızlar 13 günde 2 kilo vermişim 61.1 dim 59.1 oldum hemde emziriyorum maşallah sütüm gayet iyi çünkü aşırı diyet yapamıyorum emzirmesem daha düzgün diyet yapardım ama önemli olan bebeğimmmm:emir_bebek:
ay da 2 kilo versen daha saglikli ama yeni basladigin icin gitmis olabilirr... bu kadar...bebisin daha onemli tabiii
sen daha dikkatli olmalisin
bende başladım diyete iki hafta oldu 800 gr vermişim. hedefim 50 kg olmak şuan 59.5 falanım. karatay diyeti yapıyorum egzersize başlayamadım bitürlü birde akşam geç yiyorum yemeği 8 gibi falan ama sorasında bişey yemiyorum.biraz yavaş gidiyorum ama kalıcı olacağına inanıyorum herkese bol hayırlı kilo vermeler:)
saol canimmm.. egzersiz yapmaya calis bak o 800 1 kilo olacak:)))
canım hangisinde daha iyi sonuç aldın peki? onu da yazabilir misin? birde şöyle sorayım o zaman, hangisi daha çok tok tutuyor??? haşlanmış yumurtanın çok güzel tok tutucu etkisi olduğunu düşünüyorum ben, yine de kilo verme hızında en iyisi hangisiydi?

bu arada o zaman kızlar tartı konusunda şöyle yapalım bence, anladığım kadarıyla herkes cuma'yı daha uygun buldu gibi. Herkes cuma günü bildirsin. ben de becerebilirsem cuma, beceremezsem cumartesi sabahtan bildireyim. Uyar mı sizlere???

benide yumurta tok tutarrr:KK9: bu arda cuma olsun cumartesi aksamida sonuclari girerim bende... temem dersenizzz

Son düzenleme:

bana uyan sıkıntı olmaz ela da c.tesi akşamı listelerim demişti.

tok tutan ---------- yumurta +süt+tam buğday ekmeği olan menümdü
bağırsakları çalıştıran ---- yumurta + tam buğday ekmeği ballı sirkeli limonlu ılık su
kilo verdiren yulaflı menü ve 2. menü sirkeli su menüsüydü

haftaya sirleki su menüsüne dönücem yumurtayı çok severim özledim hemde yulaflı menü onun kadar tok tutmuyor .

ballı sirkeli limonlu ılık su

1 çay kaşığı bal
sirke şişesinin kapağıyla koyuyorum 1 tatlı kaşığına denk geliyor
çeyrek limon
lıkır lıkır içilebilecek sıcaklıkta 1 su bardağı su
sabahları kahvaltıdan önce içip bir kaç dk sonra kahvaltımı yapıyordum fazla bekleyemem işe gittiğim için :)

hepsini karıştırıyorum limon sirkenin tadını bastırıyor bal ekşi ve acılıklarını alıyor limonata kıvamında bir tadı oluyor bağırsakları çok güzel çalıştırıyor metabolizmayı hızlandırıyor istanbul dönüşü aldığım 900 gr 'ı bu sayede 3 günde üzerimden atmıştım

kızlar sizin de yaptığınız özel şeyler var mı?

ayyy hosgeldinnn ... ne demekkkk.... yasin kac? boyun posun ne?? evlimisin bekarmi?? :KK1: bunlar betacim soruyodu ben soryimm bari:KK1:
hoşbuldum hoşbuldumm efenimm :KK3:
yaşım 18
boyum 153 :KK17:
kilom efenimm ııı şey bunu es geçebiliyo muyuz ? hiç mi ? peki teşekkürler :KK53:
pazar günü tartıldıgımda ömrümde hayatımda görmediğimi gördüm :KK14:
geçen yaza 49-51 arasında giren ben bu yazı 60'la karşıladım yaaaa dostlar böyle işte benim durumum :KK43:
bekarım benden büyük yurtdışında yaşayan yakışıklı taliplerimi bekliyorum falan (bu fizikle şansın yok deyin yaniiii :KK70: ):KK52::KK52:

hoşbuldum hoşbuldumm efenimm :KK3:
yaşım 18
boyum 153 :KK17:
kilom efenimm ııı şey bunu es geçebiliyo muyuz ? hiç mi ? peki teşekkürler :KK53:
pazar günü tartıldıgımda ömrümde hayatımda görmediğimi gördüm :KK14:
geçen yaza 49-51 arasında giren ben bu yazı 60'la karşıladım yaaaa dostlar böyle işte benim durumum :KK43:
bekarım benden büyük yurtdışında yaşayan yakışıklı taliplerimi bekliyorum falan (bu fizikle şansın yok deyin yaniiii :KK70: ):KK52::KK52:

hoş geldin dilviin sıkıntı yapma yaşın çok genç hepimizden hızlı verirsin okuyorsun galiba spora yönel ve abur cuburdan uzak dur öğün atla yapma bak ne güzel zayıflayacaksın

hoş geldin dilviin sıkıntı yapma yaşın çok genç hepimizden hızlı verirsin okuyorsun galiba spora yönel ve abur cuburdan uzak dur öğün atla yapma bak ne güzel zayıflayacaksın
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için evet daha öğrenciyim aburcubura doydum zaten :KK70:
spora pek halim kalmıyo burda biraz daha disiplin olunca o yüzden tekrar sizin disiplininizle ve annemin disipliniyle spor yapıcam zorla :) sizler kaç yaşındasınızz :KK3:

X