- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
-
- Konu Sahibi elaprensess
ballı sirkeli limonlu ılık su
1 çay kaşığı bal
sirke şişesinin kapağıyla koyuyorum 1 tatlı kaşığına denk geliyor
çeyrek limon
lıkır lıkır içilebilecek sıcaklıkta 1 su bardağı su
sabahları kahvaltıdan önce içip bir kaç dk sonra kahvaltımı yapıyordum fazla bekleyemem işe gittiğim için :)
hepsini karıştırıyorum limon sirkenin tadını bastırıyor bal ekşi ve acılıklarını alıyor limonata kıvamında bir tadı oluyor bağırsakları çok güzel çalıştırıyor metabolizmayı hızlandırıyor istanbul dönüşü aldığım 900 gr 'ı bu sayede 3 günde üzerimden atmıştım
kızlar sizin de yaptığınız özel şeyler var mı?
canım çok soruyorum kusura bakma ama 1-2 sorum daha olacak;
1. sirke elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi? bir de özel bir marka tercihin var mı?
2. yulafı sütte biraz bekletiyor musun? yani yulafların şişmesini bekliyor musun, yoksa öyle süte katıp direk yiyor musun?
Benide araniza alir misiniz desteginize ihtiyacim var ben de 50 kilo olmak istiyorum
Hosbuldum:)yaş 18 boy 170 kilo 76hoş geldin klasikleşen sorumu yöneltiyim :)))) yaşın kaç? boyun kaç? kilon kaç?
hos geldin hullyaa.. boyun guzelmiss masallah... kilo da vetirsen manken olursun :)))Benide araniza alir misiniz desteginize ihtiyacim var ben de 50 kilo olmak istiyorum
arkadaslar merhaba internetim yoktu bi kac gundur.tarti gunumuz yarin mi yoksa cumartesi mi?
hos geldin hullyaa.. boyun guzelmiss masallah... kilo da vetirsen manken olursun :)))
kizlar ben elma sirkesi biliyorum o formulu ... ama yaniltmiyom sizi... fersan yada kemal kukrer guzel marka olarak
ay da 2 kilo versen daha saglikli ama yeni basladigin icin gitmis olabilirr... bu kadar...bebisin daha onemli tabiii
sen daha dikkatli olmalisin
Hosbulduum:))ayy cok tesekkurler umarim hepimiz hedeflerimize ulasip manken gibi oluruz
yarinn ebrucummm....
:):)hosbuldum:)oluruz oluruz fıstık gibi olcaz ins:)ayy çok teşekkürler çok hırslandım şu an:)hosgeldin valla hepimiz manken gibi olamayiz malum hepimizin boyu senin ki gibi degil ama senin adina seviniriz
bence de hirslan tabi:):)hosbuldum:)oluruz oluruz fıstık gibi olcaz ins:)ayy çok teşekkürler çok hırslandım şu an:)
bu sene üni sınavına giriyorum üni ye başladığımda bambaşka bir insan olmak istiyorum bana hala sen 14 yaşında mısın diyorlar 18 yaşındayım diyince de şaşırıyorlar haliyle üzülüyorum :)yani nasil 14 yaşında olabilirim bu boyla valla anlamıyorum bu insanlarıbence de hirslan tabi
gencsin allah boy da vermis emininm guzelsindir de bir de kilo verirsen kim tutar seni.
bu sene üni sınavına giriyorum üni ye başladığımda bambaşka bir insan olmak istiyorum bana hala sen 14 yaşında mısın diyorlar 18 yaşındayım diyince de şaşırıyorlar haliyle üzülüyorum :)yani nasil 14 yaşında olabilirim bu boyla valla anlamıyorum bu insanları
bu arada ben de ip atlamaya başladım:)
sen herkese bakmayacaksin baskalarinin ne soyledigine karsi sagir olacaksin yoksa her türlü moralini bozarlar.Insallah iyi bir universiteye yerlesirsin.En guzel en deli dolu yıllar universite zamanlari.hayatinda hicbir seyi erteleme.tabi en basta kilo vermeyi.
ip atlamaya yeni mi basladin sen?
arkadaslar bugun ip atlamanin yürümek ten 5 kat daha fazla kalori yaktigini ogrendim hemen ip alip atlamaya baslayacagim