- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
- Konu Sahibi elaprensess
inşallah canım kompleksli insanlar çekemedikleriyle uğraşırlar
o kadar kompleksliki şöyle sölüyim üretim sahasına giren personelin iş kıyafeti giyinme zorunluluğu var.
pantalon tshort ceket veya yelek iş ayakkabısı falan tüm kıyafetler erkek bedeninde veriliyor mesela ben 38 beden pantalon giyiniyorum normande ama iş kıyafetimde 42 veya 44 bedene denk geliyor
o kız 48 beden pantalon almış ve 8 yazısının ortasını silmiş 40 beden olarak gözüküyor (bunu tesadüf eseri bir arkadaşım görmüş ve bana söyledi) cebinin kenarındaki 1 cm lik kağıt parçasına kim neden baksın kime ne senin kaç beden giyindiğin bu kadar rahatsızsan zayıflamaya çalış sen kimi kandırmaya çalışıyon aynı ortamda üstümüzü değişiyoz içine korseler giyiniyor falan
tamamen yalnız kimse arkadaşlık kurmuyor onla çünkü kimseye karşı samimi değil herkese havadan bakıyor sonra bu yalnızlığını millete sararak çıkarıyor 450 kişilik işletmede yaklaşık 100 kişilik idari personelin olduğu bir yerde sadece 2-3 kişiyle diyalog kurabiliyor ne kadar normal olduğunu tahmin edin neyse çok konuştum çok baş ağrıttım
o hatunun olayı bitmiş yavrum, kadının derdine bak, 48 bedeni 40 göstermek :) yazık derim sadece..... biz burda aman 60 kg. oldum, boğazımı tutmam lazım diye bağırıyoruz, millet kıyafetlerinin bedenleriyle oynuyor. komik olmuş tek kelimeyle. bu kendini beğenmişlikle daha çooook yalnız kalır o.... yalnız kalmayı kendi haketmiş.
boşver güzelim, daha fazla üzme kendini, Allah hakkınızda en hayırlısını versin. böylelerinden uzak tutsun hepimizi.