hedef 50 kilo olmak.. :)))

inşallah canım kompleksli insanlar çekemedikleriyle uğraşırlar
o kadar kompleksliki şöyle sölüyim üretim sahasına giren personelin iş kıyafeti giyinme zorunluluğu var.
pantalon tshort ceket veya yelek iş ayakkabısı falan tüm kıyafetler erkek bedeninde veriliyor mesela ben 38 beden pantalon giyiniyorum normande ama iş kıyafetimde 42 veya 44 bedene denk geliyor
o kız 48 beden pantalon almış ve 8 yazısının ortasını silmiş 40 beden olarak gözüküyor (bunu tesadüf eseri bir arkadaşım görmüş ve bana söyledi) cebinin kenarındaki 1 cm lik kağıt parçasına kim neden baksın kime ne senin kaç beden giyindiğin bu kadar rahatsızsan zayıflamaya çalış sen kimi kandırmaya çalışıyon aynı ortamda üstümüzü değişiyoz içine korseler giyiniyor falan
tamamen yalnız kimse arkadaşlık kurmuyor onla çünkü kimseye karşı samimi değil herkese havadan bakıyor sonra bu yalnızlığını millete sararak çıkarıyor 450 kişilik işletmede yaklaşık 100 kişilik idari personelin olduğu bir yerde sadece 2-3 kişiyle diyalog kurabiliyor ne kadar normal olduğunu tahmin edin neyse çok konuştum çok baş ağrıttım

o hatunun olayı bitmiş yavrum, kadının derdine bak, 48 bedeni 40 göstermek :) yazık derim sadece..... biz burda aman 60 kg. oldum, boğazımı tutmam lazım diye bağırıyoruz, millet kıyafetlerinin bedenleriyle oynuyor. komik olmuş tek kelimeyle. bu kendini beğenmişlikle daha çooook yalnız kalır o.... yalnız kalmayı kendi haketmiş.

boşver güzelim, daha fazla üzme kendini, Allah hakkınızda en hayırlısını versin. böylelerinden uzak tutsun hepimizi.

o hatunun olayı bitmiş yavrum, kadının derdine bak, 48 bedeni 40 göstermek :) yazık derim sadece..... biz burda aman 60 kg. oldum, boğazımı tutmam lazım diye bağırıyoruz, millet kıyafetlerinin bedenleriyle oynuyor. komik olmuş tek kelimeyle. bu kendini beğenmişlikle daha çooook yalnız kalır o.... yalnız kalmayı kendi haketmiş.

boşver güzelim, daha fazla üzme kendini, Allah hakkınızda en hayırlısını versin. böylelerinden uzak tutsun hepimizi.

allah doğru yolu göstersin diyorum.

şekerim 4 seneden beri spor salonuna gidiyorum ve profesyonel hocalarla çalışıyorum. tabiki profesyonel değilim ama beslenme ve psor konusunda çok okur çok araştırmışlığım var. sana kısaca şöyle izah edeyim;

şu kas yapma meselesine insanlae o kadar takmış durumdaki hayretler içinde kalıyorum. buradan herkese şunu rahatça duyurmak isterim "kas yapmak o kadar basit ve kolay değil". eğer öyle olsaydı şuan vücut geliştirme şampiyonu olmuştum ben. kadınlar hormonları ve yapıları gereği ne yaparsa yapsın kas yapamazlar, kas yapmak için çok farklı şeyler yapmak lazım. yüksek ağırlıklarla çalışmak ve bol proteinle beslenmek. hatta sadece protein de yeterli değil. o salonlarda gördüğümüz koca koca kaslı adamların kullandıkları tonla yan ürün var. çok özel beslenme programları var.ayrıca kas yapabilmek için testesteron hormonu gerekiyorki bu da kadınlarda çok düşük seviyelerde. bisiklete binmeyi geçtim 4 senedir düzenli spinning yapıyorum. spinning bisikletin çok daha aşmış bir şekli. özel bisikletlerle yapılan bir grup çalışması, 50 dakika boyunca hiç durup dinlenmeden ayakta ve oturarak çeşitli hareketlerle destekleyerek yüksek hızda pedal çeviriyoruz. ayrıca ders esnasında hocalarımız pedallarımızın ayarını yükseltiyor. dirençli pedallarla yapıyoruz yani. ayrıca protein ağırlıklı besleniyorum genelde, bu durumda benim bcaklarımın davul gibi şişmiş olması gerekiyordu. son 3 ayda kullandığım bazı ilaçlar yüzünden iştahım açıldı ve çok yiyerek 60 kiloya yükseldim. şimdi ilaçları bıraktım ve sizlerin de arasına katılarak (motivasyon olması için) eski kiloma dönmeye çalışıyorum. eski kilom 48 :) , boyum 1,72. eskiden çevremdekiler bacaklarımın kürdan gibi olduğunu ve hiç güzel olmadığını söylerlerdi, çok ince olduğu için, ben o bacakları bisikletle yaptım yani :):) şimdi herkes görüntümün daha iyi olduğunu söylüyor, ama ben zayıf halimi daha çok sevdiğim için eski halime dönmeye çabalıyorum.

aslında hepimiz formülü biliyoruz, yediğimizle harcadığımızı dengelemek ve herşeyden önemlisi sağlıklı beslenmek, o çok sevdiğimiz tatlılar, yemekler, börekler çok güzel ama bir o kadar da zararlı. herkes kendince birşeyler yapmaya çabalıyor. hayatımıza hareket katabilmek hepimizin amacı. yürüyüş, bisiklet hepsi çok iyi. bunca zamanlık deneyimlere dayanarak şunu söyleyebilirim, en çok kalori yaktıran alet cross trainer. şu eliptik bisiklet dediğimiz, bütün vücudu çalıştırıyor ve ciddi ter atmanı sağlıyor. ayrıca diz eklemlerini en az zorlayan alet o. ama yok illa ben bisiklet alacağım diyorsan gönül rahatlığı ile alabilirsin.

kas ağrıları çekmemek ve biçimli bir vücuda özellikle de bacaklara sahip olmak istiyorum diyorsan spordan sonra muhakkak stretching yapmayı sakın ihmal etme.

işte benimde öğrenmek istediğim buydu çok teşekkür ederim. bisikletim var evde oturmalı olandan pedalları direnç ayarlı hız zaman km kalori göstergeli banada kalınlaşacağı mantıklı gelmedi ama ben yinede sorup öğrenmek istedim

sen gönül rahatlığı ile pedallarını çevir güzelim. evinde hele var, madem parasını vermişsin elbise askılığı olmasın, imkanın oldukça çık üzerine yap sporunu. hatta imkanın olursa havalar da iyi gidiyor, çık dışarı yürüyüş yapmaya bak, sporunu çeşitlendir, yada ne biliyim, bisikletini çevirdikten sonra yat yere yer hareketleri yap, karın egzersizleri yap, spor malzemeleri satan yerlerde çok ucuza dumbell'lar oluyor. al 2kg.'luk olanlarından, ben sana istersen internetten bulur gönderirim, ön kol ve arka kol hareketleri çok kolay, düzenli yaparsan kilo verirken kollarda oluşabilecek sarkmaları engellersin.

buna da örnek vereyim ben arka kol çalışırken kol başına 8. kg. ile çalışıyorum, ön kol da aynı şekilde, sırt çalışmalarımı şimdilik 15 kg. ile yapıyorum, zamanında 21 kg. ile çalışıyordum. sadece mevcut kaslarım şekillenip biçimlenmişti, ama incecikti, herkes bu kolların hali ne azıcık birşey ye, derlerdi. düşün o kadar spora rağmen kollarım öyle şişmedi.

senin kas yapma konusunda için rahat olsun. ben de ilk zamanlar senin gibi düşünüyordu, salondaki hocalar bazı bacak aletlerini 45 kg. ile çalıştırdılar bana, ona rağmen şişmedi öyle aman aman kaslanmadı bacaklarım. mevcut kasların sıkılaşacaktır ki bu da iyi birşey.

esnemeyi unutma :):)

sen gönül rahatlığı ile pedallarını çevir güzelim. evinde hele var, madem parasını vermişsin elbise askılığı olmasın, imkanın oldukça çık üzerine yap sporunu. hatta imkanın olursa havalar da iyi gidiyor, çık dışarı yürüyüş yapmaya bak, sporunu çeşitlendir, yada ne biliyim, bisikletini çevirdikten sonra yat yere yer hareketleri yap, karın egzersizleri yap, spor malzemeleri satan yerlerde çok ucuza dumbell'lar oluyor. al 2kg.'luk olanlarından, ben sana istersen internetten bulur gönderirim, ön kol ve arka kol hareketleri çok kolay, düzenli yaparsan kilo verirken kollarda oluşabilecek sarkmaları engellersin.

buna da örnek vereyim ben arka kol çalışırken kol başına 8. kg. ile çalışıyorum, ön kol da aynı şekilde, sırt çalışmalarımı şimdilik 15 kg. ile yapıyorum, zamanında 21 kg. ile çalışıyordum. sadece mevcut kaslarım şekillenip biçimlenmişti, ama incecikti, herkes bu kolların hali ne azıcık birşey ye, derlerdi. düşün o kadar spora rağmen kollarım öyle şişmedi.

senin kas yapma konusunda için rahat olsun. ben de ilk zamanlar senin gibi düşünüyordu, salondaki hocalar bazı bacak aletlerini 45 kg. ile çalıştırdılar bana, ona rağmen şişmedi öyle aman aman kaslanmadı bacaklarım. mevcut kasların sıkılaşacaktır ki bu da iyi birşey.

çok rahatlattın beni şu saatlerin ileri alınması olayından sonra yürüyüşte planlıyorum hiç olmazsa haftaiçi 1 gün yürürüm haftasonu yürüyüş yaparım diğer günler bisikletime binerim benim asıl sorunum baldırlarım üst bacaklarım onların erimesini istiyorum en güzel spor açık havada yürüyüş ama çalışan ve evli biri olunca dışarda yürüyüş yapmaya vakit olmuyor.

beni rahatsız etmesede kol çalışmak fena olmaz incelsinler komple ön arka :)) mayıs ayında istanbul a gidicem incelmiş bir şekilde yazlık kıyafetlerimi giyip salına salına gitmek istiyorum :)) arkadaşlarım ailem biraz şaşırsın :))

Bunları duyduğuma ben de çok sevindim... Kollarım vücuduma oranla birazcık kalın. Bana da spor salonunda dumbell ile ağırlık hareketleri yazdılar. E bisiklet de yaptırıyorlar. Ben de kollarımın ve bacaklarımın kaslanmasından kalınlaşmasından çok korkuyordum... Şimdi mutlu oldum :))

Yalnız mutlu olmadığım bir konu var... Kızlar dün akşam bir arkadaş beni kahveye çağırdı ve kahvenin yanında zorla lokum yedirtti ya :/ Sadece bir taneyle kurtarmaya çalıştım ama 5 tane küçük lokum yedirtti zorla :KK5: Sonunda çok kötü bir kaçamak yapmış oldum yaa :KK43:

Bunları duyduğuma ben de çok sevindim... Kollarım vücuduma oranla birazcık kalın. Bana da spor salonunda dumbell ile ağırlık hareketleri yazdılar. E bisiklet de yaptırıyorlar. Ben de kollarımın ve bacaklarımın kaslanmasından kalınlaşmasından çok korkuyordum... Şimdi mutlu oldum :))

Yalnız mutlu olmadığım bir konu var... Kızlar dün akşam bir arkadaş beni kahveye çağırdı ve kahvenin yanında zorla lokum yedirtti ya :/ Sadece bir taneyle kurtarmaya çalıştım ama 5 tane küçük lokum yedirtti zorla :KK5: Sonunda çok kötü bir kaçamak yapmış oldum yaa :KK43:

Allah iyiliğini versin kız :) 5 tane küçük lokumdan ne olacak??? Yazdığını okuyanda sonunda böyle baklava, künefe yedim diye yazacaksın sanacak :):)

5 tane küçük lokumdan öyle çok birşey olmaz, sıkma sen canını, şu insanlara zorla birşey yedirilmesinden çok nefret ediyorum :KK43: niye bu kadar ısrar ederlerki anlamam hiç, yaa bırakın isteyen yer isteyen yemez. iyilik edicem diye en büyük kötülüğü yapıyorlar.

sen spor salonuna gidiyorsun şekerim, o lokumları gittiğin bir gün fazlasıyla halledersin. ben artık insanları kırmak pahasına da olsa çok ters çıkışıyorum, yemek istemediğimi çok net biraz da agresif belli ediyorum. doğru değil belki ama benim canım sıkılacağına onlarınki sıkılsın diyorum banane. benim işime kimse burnunu sokmasın.

Allah iyiliğini versin kız :) 5 tane küçük lokumdan ne olacak??? Yazdığını okuyanda sonunda böyle baklava, künefe yedim diye yazacaksın sanacak :):)

5 tane küçük lokumdan öyle çok birşey olmaz, sıkma sen canını, şu insanlara zorla birşey yedirilmesinden çok nefret ediyorum :KK43: niye bu kadar ısrar ederlerki anlamam hiç, yaa bırakın isteyen yer isteyen yemez. iyilik edicem diye en büyük kötülüğü yapıyorlar.

sen spor salonuna gidiyorsun şekerim, o lokumları gittiğin bir gün fazlasıyla halledersin. ben artık insanları kırmak pahasına da olsa çok ters çıkışıyorum, yemek istemediğimi çok net biraz da agresif belli ediyorum. doğru değil belki ama benim canım sıkılacağına onlarınki sıkılsın diyorum banane. benim işime kimse burnunu sokmasın.

Canım çok haklısın... Şimdi hedefi 50 olan biri çok da kilolu değildir. Ama etraftaki birazcık daha kilolu olan insanlar bizim daha zayıf olmamızı istemiyor. Ben bunu artık çok net anladım, benden zayıf biri bana "saçmalama neden kilo verecekmişsin ki" demiyor. Ama benden daha kilolu olan herkes ama herkes diyet yaptığım için gerizekalıymışım, anoreks hastasıymışım, kiloyla kafayı bozmuşum gibi davranıyor. O yüzden de binlerce ısrar ediyorlar bir şeyleri yemem için. Yüzlerini ekşiterek "zayıflarsan ufacık kalırsın çirkin olursun" diyor kendisi de zayıflamaya çalışanlar. Olay tamamen bu yani, bizden birazcık bile daha kilolu olanlar bizim daha zayıf olmamızı istemiyor. Bu başlıkta 65 kilonun üstünde pek insan yok, o yüzden bu başlıktaki herkes eminim bunları yaşıyordur.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız benimde hedef 50:KK52::KK52::KK52:

Hoşgeldin canıııım :KK3:

canım çok haklısın... şimdi hedefi 50 olan biri çok da kilolu değildir. Ama etraftaki birazcık daha kilolu olan insanlar bizim daha zayıf olmamızı istemiyor. Ben bunu artık çok net anladım, benden zayıf biri bana "saçmalama neden kilo verecekmişsin ki" demiyor. Ama benden daha kilolu olan herkes ama herkes diyet yaptığım için gerizekalıymışım, anoreks hastasıymışım, kiloyla kafayı bozmuşum gibi davranıyor. O yüzden de binlerce ısrar ediyorlar bir şeyleri yemem için. Yüzlerini ekşiterek "zayıflarsan ufacık kalırsın çirkin olursun" diyor kendisi de zayıflamaya çalışanlar. Olay tamamen bu yani, bizden birazcık bile daha kilolu olanlar bizim daha zayıf olmamızı istemiyor. Bu başlıkta 65 kilonun üstünde pek insan yok, o yüzden bu başlıktaki herkes eminim bunları yaşıyordur.

Hoşgeldin canıııım :KK3:

hoşbulduk nasılsınız bakalım nasıl gidiyor neer yapıyorsunuz zayıflamak için tüyoları alayımm:KK52::KK52::KK52:

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız benimde hedef 50:KK52::KK52::KK52:

aynen öle yaa kilo vermeye çalışıyorum diyetteyim diyince birseferberlik başlıyor herkes yemen için ısrar ediyor o yüzden ben kilo vericem yada diyette olduğumu söylemiyorum yemiyeceğimi tok olduğumu yada canımın istemediği gibi bahaneler uyduruyorum o zaman istersem yiyorum istemezsem yemiyorum.

sndz hoş geldin ne durumdasın kilon kaç? boyun kaç? yaşın kaç? doğrusu sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışıyoruz ve burda birbirimizi motive temeye çalışıyoruz öyle hep beraber yaptığımız bir liste veya uygulama yok kaçamaklarda uyarılıyoruz kafamıza takılanları paylaşıyoruz inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.

sndz hoş geldin ne durumdasın kilon kaç? boyun kaç? yaşın kaç? doğrusu sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışıyoruz ve burda birbirimizi motive temeye çalışıyoruz öyle hep beraber yaptığımız bir liste veya uygulama yok kaçamaklarda uyarılıyoruz kafamıza takılanları paylaşıyoruz inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.[/QUOTE]
merhaba canım yaş 24 2 yıllık evliyim evlenirken 52 kg dum korunmak iiçin aşı falan yaptırdım sonra regl süzenim bozuldu falan derken gecn kış 62 gördüm şok oldum dikkat etmeye falan başlasamda kırılmadı bu kilo şimdi bebek de düşünmeye başladık nasip olursa ne kadar az kilo o kadar ii boy 163 falan kilom bu sabah 58.4 çıktı ama gecen c.tesi 57.2 gördüm çok dikkat etmeme rağmen h.sonu arkadaşa gittik az az yedim ama birden aldım anlamadım su gitti demekki dün 5 lt su içmişim çaylar bitli çayları harıc nasipse vericem hedefm 50

sndz hoş geldin ne durumdasın kilon kaç? boyun kaç? yaşın kaç? doğrusu sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışıyoruz ve burda birbirimizi motive temeye çalışıyoruz öyle hep beraber yaptığımız bir liste veya uygulama yok kaçamaklarda uyarılıyoruz kafamıza takılanları paylaşıyoruz inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.
merhaba canım yaş 24 2 yıllık evliyim evlenirken 52 kg dum korunmak iiçin aşı falan yaptırdım sonra regl süzenim bozuldu falan derken gecn kış 62 gördüm şok oldum dikkat etmeye falan başlasamda kırılmadı bu kilo şimdi bebek de düşünmeye başladık nasip olursa ne kadar az kilo o kadar ii boy 163 falan kilom bu sabah 58.4 çıktı ama gecen c.tesi 57.2 gördüm çok dikkat etmeme rağmen h.sonu arkadaşa gittik az az yedim ama birden aldım anlamadım su gitti demekki dün 5 lt su içmişim çaylar bitli çayları harıc nasipse vericem hedefm 50[/QUOTE]

6-7 kg vereceksin yaza kadar gider spor yapmanı öneririm ne kadar diyet yaparsan yap hareket etmeyince vücut kendini koruyor artık sana hangisi uyuyorsa yürüyüş bisiklet lesli plates yeterki hayatına hareket kat bence 5 lt su çok fazla 2,5 falan içmelisin o kadar su vücut dengeni bozar

kızlar bir önerim var tartı gününü pazar gününden alıp p.tesi veya cuma olarak değiştirsek nasıl olur pazar günü sanki karambole geliyor ben dahil herkes tatil olduğundan dolayı geç kalıyor kim nasıl verdi yada neden almış olabilir gibi konular konuşulamıyor tabi başta ela olmak üzere sonuçta onun topiği herkesle hem fikir olmak lazım

kızlar bir önerim var tartı gününü pazar gününden alıp p.tesi veya cuma olarak değiştirsek nasıl olur pazar günü sanki karambole geliyor ben dahil herkes tatil olduğundan dolayı geç kalıyor kim nasıl verdi yada neden almış olabilir gibi konular konuşulamıyor tabi başta ela olmak üzere sonuçta onun topiği herkesle hem fikir olmak lazım

Bana da cuma mantıklı gibi geliyor... Hafta sonu öğrencilerin okulu yok, evlilerin de aileleri yanında. Yani kaçamağa daha müsait günler. Mesela cuma olsa o kaçamaklar tartıya hiç yansımaz hatta tartıya yansımasın diye hafta sonu kaçamaklarını eritmeye çalışırız hafta içi boyunca. Ama yine de ela bilir tabi :))

merhaba canım hoşgeldin, bta'nın dediği gibi sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışarak kilo verip birbirimizi motive ediyoruz. ben de yeni katıldım daha 1 haftam bile olmadı. tabi bunun yanında sıkıntılarımızı dertlerimizi fikirlerimizi yaramazlıklarımızı ve bilgi birikimimizi de paylaşıyoruz. ben şahsen sürekli takipte olduğum için buraya karşı sorumlulukmuş gibi hissediyorum, yaramazlık yapmaya gönlüm elvermiyor. umarım sen de en kısa sürede hedefine ulaşırsın.

kızlar tartı günü konusunda benim de ufak bir teklifim olacak. ama tabi dediğiniz gibi ela bilir.

benim için cuma günü tartılmak çok zor, sabahın köründe kalkıp evden fırlamak zorunda kalıyorum. iş tempom yüzünden maalesef :KK43:

acaba cumartesi sabah desek olur mu? şöyleki herkes sabah kalkınca ilk işi tartılmak olsun. pazar akşamına kadar da buraya yazsın. cumartesi sabah dediğiniz gibi haftasonu yaramazlık yapmadan yazılacağı için haftaiçinin sonucu gibi birşey olur. ama yok illa cuma derseniz tabiki itiraz etmem o zaman ben izninizi isterim, cumartesi sabahtan yazabilir miyim kilomu??? böylece herkesten sadece 1 gün sonra yazmış olurum, ama yine haftalık takip edeceğimiz için çok fark etmez gibi düşünüyorum. becerebilir de cuma günü tartılabilirsem, muhakkak yazarım elbette.

tabi dediğiniz gibi topik ela tarafından açıldığı için onun onayını almak da fayda var. umarım bu haftasonuna kadar bir karara varırız.

bu aradaaaaaaaaaa ben geçtiğimiz haftasonu başladım biliyorsunuz, sayenizde hiiiiiç yaramazlık yapmadım. spor programıma da gayet güzel devam ediyorum. Nasıl motiveyim anlatamam, resmen iştahım uçtu gitti. bu akşam babam karşımda hapur hupur neler yedi götürdü, önceden gider başka odada kitap okurdum canım çekmesin diye, şimdi hiiiiiiiç canım çekmedi, midem kazınmadı bile, gözümün ucuyla dönüp bakmadım bile adama.

sanırım sayenizde eski günlerime döneceğim :):) çok mutluyum çooooook :):)

henüz ilk haftanın gazıyla böyle hissediyor olabilirim, ama sanki bir güç kuvvet gelmiş gibi, önceki denemelerimde 2 sonra tırmanmaya başlıyordum, hemen ödül günü neler yiyeceğimin hayalini kuruyordum. geçende ödül günü ne yerim acaba dedim kendi kendime, sonra bir baktım canım birşey istemiyor. aman zorlama kendini canın çekince düşünürsün dedim. :):)

haaa iştahım gitti dediysem aç aç dolaşmıyorum ortalarda, salatamı, çorbamı, yoğurdumu, ızgara etimi, kahvaltımı yani sağlıklı olarak tüketmem gereken şeyleri yiyorum. ama porsiyonlarım küçüldü, mide şişkinliklerim gitti. bu haftasonu tartıda çok fark etmese bile üzülmeyeceğim, çünkü en azından ilk hafta bir düzen kurmayı başardım diyeceğim, böyle beslenmeye ve spora devam edersem ileriki haftalarda fazlalıklar illaki gider diye düşünüyorum. heeeeyyytttt :):)

napiyonuzz cınganlarr:KK3:
kızlarrrr topik sizin... siz olmasaniz ben burda naparimmm:)))) hep birlikte karar verelim bana hepsi uyarrrr hafta ici hafta sonu farketmezz ...ne diyosaniz he :KK1:

kizlar bende kollara plates lastigiyle calisiyorum... oda fena degillll.... bende oneririm lastigi hem de yer kaplamiyo.... bacak icinde kullana biliyorum...dambil bende cok istedim ama evde kucuk bebek var cok ağir onlar simdilik almadimmm....

esracim lokumlari lüpletmissinn :KK1:
merak etme bisey olmazzz 5 kucuk lokumdan... perinin dedigi gibi spora gidiyorsun...

X