- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum
ayyy btacim benimde o kadar cok tek rar icine girmek istedigim kiyafet varki :)))evet geçen haftanın fazlalıklarını atarak bu haftaya başladım ama bu haftadan umutsuzum adet öncesi dönemim ne kadar sıksamda kendimi adet olana kadar ödem çok yoğun oluyor ve kilo kaybımda hiç olmuyor bide tatlı krizleri tutuyor zaten 1 hafta öncesinde bu dertleriyle uğraşıyorum başladıktan sonrada sancı ağrı halsizlik sıkıntılarıyla uğraşıyorum her ayın 2 haftasını bana zindan eden bir durum
ne iç açıcı konuştum pazartesi pazartesi ama koyvermek yok hazır 53 ün kapısındayken en azından 53,9 'ü görmek istiyorum
Bir kot elbisem var eşimle daha 3 aylık sevgiliyken o askere gideceği zaman almıştım ve üzerimde çok hoş duruyordu o zamanlar kilon 51-52 arasındaydı
oluyor ama o zamanki kadar hoş durmuyor üzerimde yine giyinmek istiyorum bu yaz onu :))) hedefim oo
kayinvaldemler bizde olmasa bende denicem haftaya yoklar denemek istiyorum vucudumu sasirymak icingünaydın kızlar 2 günümde ayran detoksumu bozdum ve ızgara tavuk salata yogurt yedim sabah tartıldım 2 günde 600 gr vermişim fakat daha fazla verdigimi düşünüyorum 2 gündr tuvalete çıkamıyorm karnım çok şişsbahta tost ve yumurta yedim birde limonlu bisküvi
ayyy btacim benimde o kadar cok tek rar icine girmek istedigim kiyafet varki :)))neyse canim vericez kilolari adet oncesi ve adette diyeti bozmasan bittiginde kilo daha hizli dusuyo dikkat et...
kayinvaldemler bizde olmasa bende denicem haftaya yoklar denemek istiyorum vucudumu sasirymak icin
pek zorlanacagimi sanmiyorum... ama evde birileri varken yapmak zor olur diye haftaya denicemm... ac karnina kaysii felan yeseydin.. kabizligin icinnndene mutlaka zorlanmazsın :)
pek zorlanacagimi sanmiyorum... ama evde birileri varken yapmak zor olur diye haftaya denicemm... ac karnina kaysii felan yeseydin.. kabizligin icinnn
ayyy btacim benimde o kadar cok tek rar icine girmek istedigim kiyafet varki :)))neyse canim vericez kilolari adet oncesi ve adette diyeti bozmasan bittiginde kilo daha hizli dusuyo dikkat et...
diyetten önce 38 beden pantalon dar 40 bedense bol geliyordu çok sinir bozucu olmuştu şimdi dün 38 beden kotumu giyindim ve tam oturdu eskisi gibi sıkmadı eşimde inceldiğimi söylüyor:)) arada eski kıyafetleri çıkarıp giy içine tekrar girdiğinde acayip mutlu oluyorsun :)))
haklısın adet sonrası vücut tüm ödeminide atıyor
geçen pazar sabahı evde olmadığımdan dolayı sütçüden sütte alamamaıştım istanbul da aldığım kiloları atmak için hafta içi sabahları ılık su içine bi çay kaşığı bal çeyrek limon ve bi tatlı kaşığı sirkeli su yaptım her sabah belkide giden kiloları ona borçluyum bu hafta süte devam haftaya yine yapmayı planlıyorum :)))
günaydın kızlar 2 günümde ayran detoksumu bozdum ve ızgara tavuk salata yogurt yedim sabah tartıldım 2 günde 600 gr vermişim fakat daha fazla verdigimi düşünüyorum 2 gündr tuvalete çıkamıyorm karnım çok şişsbahta tost ve yumurta yedim birde limonlu bisküvi
3 haftada 4kilo mu verdin? valla cok iyi vermissin yaptığın ozel birseyler var mi varsa bizimle de paylasirsan seviniriz.slm kıZlar
aranıZda olmak isterim çünkü benimde hedefim 50 :)
3 hafta önce diyete başladım 59 kiloyla şimdi 55im. kilom öyle kaldı daha veremiyorum galiba o 4 kiloda vücudumdan su olarak gitti..
3 haftada 4kilo mu verdin? valla cok iyi vermissin yaptığın ozel birseyler var mi varsa bizimle de paylasirsan seviniriz.
Kızlar ya kahvaltılıkları çok sevdiğimden bugün akşam yemeğinde 2 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 kibrit kutusu kaşar ve 1 yumurta yedim sizce çok mu abartmışımAbur cubura kaçmadım ama günlük kalorim 1100ü biraz geçti...
evet kızlar kilom normal ama genellikle 48 kilo olan biri olarak 50 kilo fazla geliyor haftalık kilo ölçümlerimi mutlaka yazıcam diyetine uyup kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum ciddi motive ediyor insanı :))
slm kıZlar
aranıZda olmak isterim çünkü benimde hedefim 50 :)
3 hafta önce diyete başladım 59 kiloyla şimdi 55im. kilom öyle kaldı daha veremiyorum galiba o 4 kiloda vücudumdan su olarak gitti..
inş canım ya tartıda aynı kiloyu görünce sinir oluyorum :) ama bazı günler gece yemeğini bırakamıyorumhosgeldinn edaeslan senide aramizda gormekten mutlu oluruzkilonun durmasi normal... vucut kendini savunmaya almistir bir mutdet.. sen kararli ol yeter.. gerisi tikir tikir gelir birakma sakinnnn