- 21 Mart 2013
- 1.514
- 127
- Konu Sahibi elaprensess
Adet zamanın gelmiş olabilirmi?
Evet canım bu aksam yada yarın olucam muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet zamanın gelmiş olabilirmi?
merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum
haftaya kadar geçmezse doktora sorcam artık
sağolun inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur, isteyen herkese Rabbim versin.
ben de diyet değil de aslında daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, doğumdan beri bi kaç güne kadar tatlılar hamur işleri çok yiyordum ama artık daha çok sağlıklı beslenmeye karar verdim. Et, sebze, bakliyat türü, yani normal yemekle beslenmeye çalışacağım. Bir de bu zamana kadar ne kadar çok tatlı , abur cubur, hamur işiyle karnımı tıka basa doyusam da yine halsizlik vardı, aslında o yüzden de düzenli beslenmek istiyorum artık. Çünkü herşeyi yemekle de halsizliğin önüne geçemedim. Hiç değilse artık normal yemeklerle besleniyorum
Düne kadar demir hapımı hep unutuyordum artık bugün yine başlıcam. Doktorum bitene kadar kullan demişti.
Beni de aranıza alırsanız kilom bugün 60.2
olsun uzulme 200 grm fazla degil adet oncesidirrrOff kizlar yaa
Kilo vermeyi birak 200 gr almisim
60.7 olmusum
Bi de vucudum asiri derece odem toplamis durumda
Bscaklarimdaki sisligi gorebiliyorum
Bu hafta kacamak yok
tekrar gecmis olsun canim..arkadaslar gec bildirim yaptıgım için özür dilerm inanırmısınz 2 hafta gecti ve biz hala hastayız toparlanamdık ben bu hafta baya dikkat etmştm ama dün ayıptr söylemesi lahmacum yedm, sabah bi baktım tartıya yalnızca 100 gram gitmş gözüküyor baya canım sıkıldı ama sıkmayayım takmıyayım şimdi buna haftaya daha dikkatli olurum dedm, 52, 0 yum szler nasılsınız? öpüyrm hepinzi
1. Hafta .....54.8
2. Hafta .....55.7
3. Hafta .....54 .3 bu hafta geçen haftayı saymazsak 500 gr gitmiş
merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum
olsun uzulme 200 grm fazla degil adet oncesidirrr
tekrar gecmis olsun canim..
gene en iyimis sensinn bta:))) toparlamissin
haftaya kadar geçmezse doktora sorcam artık
sağolun inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur, isteyen herkese Rabbim versin.
ben de diyet değil de aslında daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, doğumdan beri bi kaç güne kadar tatlılar hamur işleri çok yiyordum ama artık daha çok sağlıklı beslenmeye karar verdim. Et, sebze, bakliyat türü, yani normal yemekle beslenmeye çalışacağım. Bir de bu zamana kadar ne kadar çok tatlı , abur cubur, hamur işiyle karnımı tıka basa doyusam da yine halsizlik vardı, aslında o yüzden de düzenli beslenmek istiyorum artık. Çünkü herşeyi yemekle de halsizliğin önüne geçemedim. Hiç değilse artık normal yemeklerle besleniyorum
Düne kadar demir hapımı hep unutuyordum artık bugün yine başlıcam. Doktorum bitene kadar kullan demişti.
Beni de aranıza alırsanız kilom bugün 60.2
Ela hiç sorma bugün batırdım resmen saat 16 da kokoreç yedim 19.30 da ise bi snickers yedim o çikolatanın 299 kalori olduğunu bilsem bakmazdım bileee
Kızlar bugün tartı günümüz değil mi? Tartıldım 52,2 kilo, yani bu hafta 0,8 kilo vermişim
esra cok iyisinya her hafta takir takır kilocuklar gidiyooo )
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg
hedef tarih:1 haziran
6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam....
.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9................... ?
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki....... ? ................... ? ..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2
Evet ela ya çok mutluyum :))) Ama hiç kaçamak yapmıyorum hiç abur cubur yemiyorum, bunun bir karşılığı olmalı
Sizler ne alemdesiniz, umarım güzel kilolar vermişsinizdir kızlar :))
yeniden merhaba:) elaprenses ben lilk hafta 52,7 ikinci hafta 52,1 dim:)
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg
hedef tarih:1 haziran
6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam....
.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9...................54.7
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki.......52.7 ........ 52.1..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2
günaydın kızlarr
gecen hafta hem hiç giremedim hemde kilo veremedim çok yoğundum
Dün sabah tartıldım ama bildiremedim 54.7 kilom
umarım bu hafta daha başarılı olurum