hedef 50 kilo olmak.. :)))

merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum

merhaba ben 1.62 boyunda ve 50 kiloyum nisan ayının sonuna kadar 5 kilo vermek istiyorum yani hedef 45 olmak kendi diyetini kendi yapanlardanım yani özel bir programla değil yediklerime dikkat ederek zayıflamak istiyorum umarım hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan gözümde büyümüyor değil şu 5 kilo nasıl gidicek hiç bilmiyorum

kılon boyunla cok orantılıki:KK43:

haftaya kadar geçmezse doktora sorcam artık:KK31:

sağolun inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur, isteyen herkese Rabbim versin.
ben de diyet değil de aslında daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, doğumdan beri bi kaç güne kadar tatlılar hamur işleri çok yiyordum ama artık daha çok sağlıklı beslenmeye karar verdim. Et, sebze, bakliyat türü, yani normal yemekle beslenmeye çalışacağım. Bir de bu zamana kadar ne kadar çok tatlı , abur cubur, hamur işiyle karnımı tıka basa doyusam da yine halsizlik vardı, aslında o yüzden de düzenli beslenmek istiyorum artık. Çünkü herşeyi yemekle de halsizliğin önüne geçemedim. Hiç değilse artık normal yemeklerle besleniyorum:KK34:

Düne kadar demir hapımı hep unutuyordum artık bugün yine başlıcam. Doktorum bitene kadar kullan demişti.

Beni de aranıza alırsanız kilom bugün 60.2

neden almiyalim aramizaaa:))))
kilonu not edicemm

Off kizlar yaa
Kilo vermeyi birak 200 gr almisim
60.7 olmusum
Bi de vucudum asiri derece odem toplamis durumda
Bscaklarimdaki sisligi gorebiliyorum
Bu hafta kacamak yok:KK19::KK19:
olsun uzulme 200 grm fazla degil adet oncesidirrr
arkadaslar gec bildirim yaptıgım için özür dilerm inanırmısınz 2 hafta gecti ve biz hala hastayız toparlanamdık:KK43: ben bu hafta baya dikkat etmştm ama dün ayıptr söylemesi lahmacum yedm, sabah bi baktım tartıya yalnızca 100 gram gitmş gözüküyor baya canım sıkıldı ama sıkmayayım takmıyayım şimdi buna haftaya daha dikkatli olurum dedm, 52, 0 yum:KK43: szler nasılsınız? öpüyrm hepinzi
tekrar gecmis olsun canim..
1. Hafta .....54.8
2. Hafta .....55.7
3. Hafta .....54 .3 bu hafta geçen haftayı saymazsak 500 gr gitmiş

gene en iyimis sensinn bta:))) toparlamissin

hosgeldinnn:))) kilon gayet guzel ama sen bilirsinnn.... destek oluruz gelirsen egerr

olsun uzulme 200 grm fazla degil adet oncesidirrr

tekrar gecmis olsun canim..

gene en iyimis sensinn bta:))) toparlamissin

Ela hiç sorma bugün batırdım resmen saat 16 da kokoreç yedim 19.30 da ise bi snickers yedim o çikolatanın 299 kalori olduğunu bilsem bakmazdım bileee

haftaya kadar geçmezse doktora sorcam artık:KK31:

sağolun inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur, isteyen herkese Rabbim versin.
ben de diyet değil de aslında daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, doğumdan beri bi kaç güne kadar tatlılar hamur işleri çok yiyordum ama artık daha çok sağlıklı beslenmeye karar verdim. Et, sebze, bakliyat türü, yani normal yemekle beslenmeye çalışacağım. Bir de bu zamana kadar ne kadar çok tatlı , abur cubur, hamur işiyle karnımı tıka basa doyusam da yine halsizlik vardı, aslında o yüzden de düzenli beslenmek istiyorum artık. Çünkü herşeyi yemekle de halsizliğin önüne geçemedim. Hiç değilse artık normal yemeklerle besleniyorum:KK34:

Düne kadar demir hapımı hep unutuyordum artık bugün yine başlıcam. Doktorum bitene kadar kullan demişti.

Beni de aranıza alırsanız kilom bugün 60.2

aslinda dedigin gibi emzirme doneminde insan sagliksiz ne varsa herseyi yiyor en guzeli duzenli beslenmek.demir hapini muhakkak kullan benim midemde agri yapmisti icememistim suan o kadar unutkanim ki anlatamam.bende yeni basladim diyete insallah sende hemen verirsin kilolarini.

Ela hiç sorma bugün batırdım resmen saat 16 da kokoreç yedim 19.30 da ise bi snickers yedim o çikolatanın 299 kalori olduğunu bilsem bakmazdım bileee

neyse canimmm ... bir gunluk olsun yarin bomba gibi baslarsinnnn... bu hirslandirsın seni

Son düzenleme:
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg

hedef tarih:1 haziran

6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam.... :21::21:

.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9................... ?
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki....... ? ................... ? ..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2

bu haftaki sonuççççlarrr:KK14:

Evet ela ya çok mutluyum :))) Ama hiç kaçamak yapmıyorum hiç abur cubur yemiyorum, bunun bir karşılığı olmalı :KK42:

Sizler ne alemdesiniz, umarım güzel kilolar vermişsinizdir kızlar :))

benimde hemen hemen hiç kaçamaklarım yokk.. ama ben çok kilo verdim bu aralar durdu gibime geliyooo yarın tam gaz devammm daha iyi olacak bu hafta....:KK52:

nasilsiniz kizlar :KK3:
ben bu haftaya bomba gibi basladim.. :118: umarim devami gelirrr... sabah tartildim bir kac gr gitmiss.. ama yazmicam bir alip bir verdigim icin... bakalim pazara kadar sonuc ne olacak...
kahvaltim:
2 dilim cok tahilli uno ekmek
peynir( corek otlu, cecil, beyaz peynir, kasar)
3 dilim domates
2 siyah 1 yesil zeytin
bir avuc maydanoz
sekersiz yesil cay

birazdan kahve icicemmm

günaydın kızlarr

gecen hafta hem hiç giremedim hemde kilo veremedim çok yoğundum
Dün sabah tartıldım ama bildiremedim 54.7 kilom
umarım bu hafta daha başarılı olurum

doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg

hedef tarih:1 haziran

6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam.... :21::21:

.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9...................54.7
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki.......52.7 ........ 52.1..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2

kilocukların son haliiiii:101:

günaydın kızlarr

gecen hafta hem hiç giremedim hemde kilo veremedim çok yoğundum
Dün sabah tartıldım ama bildiremedim 54.7 kilom
umarım bu hafta daha başarılı olurum

inşallah çakıl bu hafta herkez az vermiş gibi gözüküyooo umarım bu hafta çok iyi olacak ben kendi adıma bu hafta daha iyi olucamı düşünüyorummm:KK52:

X