hedef 50 kilo olmak.. :)))

slm kıZlar
aranıZda olmak isterim çünkü benimde hedefim 50 :)
3 hafta önce diyete başladım 59 kiloyla şimdi 55im. kilom öyle kaldı daha veremiyorum galiba o 4 kiloda vücudumdan su olarak gitti..

edaslan vazgeçme devam et ama kahvaltıyı atlama ne kadar küçük olursa olsun bişiler atıştır kan şekerini dengeler öğlene çok aç olmazsın akşamda hafif beslen çok geç saatlere kalmamaya çalış 4 kilo sudan gitti diyorsun ya bunu bol su içerek engelleyebilirsin yağların kırılmalarınada yardımcı olur

renniitsaaaa nerdesin kiz wafflecı guzeliiiiiiiii

ela ranitsa kalori arkadaşımada girmemiş noldu acaba???

inş canım ya tartıda aynı kiloyu görünce sinir oluyorum :) ama bazı günler gece yemeğini bırakamıyorum

gece çok aç hissedersen 2 bardak su iç hemen tıkıyor :)))

sabahlari kahvaltı sansin olmuyorsa special k nin karisik meyvelisini yiyebilirsin hem zahmetsiz hem doyurucu hem de lezzetli.ogrencilik zor gercekten ama öğünlerini atlamamalisin

Son düzenleme:

evet geleneksel adet öncesi tatlı yeme krizlerim başlamış bulunmaktadır dün akşama bi halley yedim (
ama sabah onun pişmanlığıyla hemen ballı sirkeli limonlu suyumu içtim bu haftadan hiç umudum yok motivasyonumda çok düşük (44::44:

sabah ;

1 haşlanmış yumurta
1 bardak ballı limonlu sirkeli ılık su
1 kuru kayısı

yaklaşık 150 kaloriye denk geliyor :))

inş canım ya tartıda aynı kiloyu görünce sinir oluyorum :) ama bazı günler gece yemeğini bırakamıyorum

en tehlikelisi gece yemegii sinir olma ben bir ay boyunca diyet yapip kacamak yapmadigim halde kilo vermedigimi bilirim... ama illaki gidecek dikkat edersen mecbur vucut yakacak sadece sabirli olman gerekiyor.. kilon cok yok ama zor kisimdasin az kilo daha zorlar insani .... yaz gelmedn pisman olmadan birakma diyetini....

Son düzenleme:
ela ranitsa kalori arkadaşımada girmemiş noldu acaba???

insallah kötü birsey yoktur.. zamani olmamistirrr

gunaydın afiyet olsunnnnn:)))
tatli kirizi icin hep tarcin diyolarya ben hic denemedim.... sen dene istersen... ben incir yada kaysi yiyorum yatisiyo krizz inciri tarcinada batira bilirsinn (himmm guzel fikir simdi aklima geldi)
bu hafta umudun niye olmasin tamam tartida gormesin ama hem almamis olursun hemde diğer haftaya yatirim yapiyorsun unutma.. adet olabilir.. canini sıkma her ay karsilastigimiz bir durumm nasilsa.... hem bellide olmaz gecen hafta 200 verdim ben adet haftasi az ama en azindan almadim

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 tam tahilli ince dilim ekmek
2 siyah 1 yesil zeytin
fazlaca peynir ( ne kadar oldugunu bilmiyorum )
yesil sekersiz cay

aynen umudum o yönde 100-200 gr bişi gitsinde fark etmez :))

Öğlen

canım tatlı istiyor(

1 porsiyon barbunya yemeği
yarım kase yoğurt
havuç turp mor lahana salatası
5 adet acı süs biberi
3 kaşık makarna

kizimi uyuttum:))) yemekten sonra bir kahve ictimmm... birazdan egzersiz yapicam bugun egzersiz yapmadan yatmak yokk bana :))) :118:

Kizlar kusurabakmayın giremedim siteye bikac gündür
Size bi haberim var
Hamileyim

Kizlar kusurabakmayın giremedim siteye bikac gündür
Size bi haberim var
Hamileyim

ayyyyyyyyy :118: cookkkk sevindimmmmmm Allah tamamina erdirsinnnnn....sağlikla kucagına almayi nasip etsinnnnnn Aminnnnnn ayy cok mutlu oldumm kan testi yaptirdin mi kac haftalik??

kiz renitsaa yazmisin gitmisin meraktan catlicammm:)))) kac haftalikkk??? hamilelikle ilgili her soruyu sorabilirsin bana

çok acıkınca uykumda gelmiyo

sabahlari kahvaltı sansin olmuyorsa special k nin karisik meyvelisini yiyebilirsin hem zahmetsiz hem doyurucu hem de lezzetli.ogrencilik zor gercekten ama öğünlerini atlamamalisin

canım öyle gün oluyo ki sadece akşam yemeği yiyiyorum. canım o gevrekler içinde diyolar ekmek gibi kalorisi varmış. ama tadı cidden çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…