- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
slm kıZlar
aranıZda olmak isterim çünkü benimde hedefim 50 :)
3 hafta önce diyete başladım 59 kiloyla şimdi 55im. kilom öyle kaldı daha veremiyorum galiba o 4 kiloda vücudumdan su olarak gitti..
renniitsaaaa nerdesin kiz wafflecı guzeliiiiiiiii
inş canım ya tartıda aynı kiloyu görünce sinir oluyorum :) ama bazı günler gece yemeğini bırakamıyorum
canım pek bişi yapmadım. öğrenci olduğum için kahvaltı lüksüm yq :)
sabah aç karnına suya limon sıkıp içtim, evden çıkmadan bi kuru incir yiyiyodum.
öğle genelde dürüm falan yediğimden akşam az yemeye dikkat ediyodum ama nafile aç olunca...
ha bide hergün 10 dk bile olsa kardiyo yapıyorum. kardiyo yağ yakımını sağlıyo ve bi bardak yeşil çay
inş canım ya tartıda aynı kiloyu görünce sinir oluyorum :) ama bazı günler gece yemeğini bırakamıyorum
evet geleneksel adet öncesi tatlı yeme krizlerim başlamış bulunmaktadır dün akşama bi halley yedim(
ama sabah onun pişmanlığıyla hemen ballı sirkeli limonlu suyumu içtim bu haftadan hiç umudum yok motivasyonumda çok düşük( 44::44:
sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ballı limonlu sirkeli ılık su
1 kuru kayısı
yaklaşık 150 kaloriye denk geliyor :))
ela ranitsa kalori arkadaşımada girmemiş noldu acaba???
insallah kötü birsey yoktur.. zamani olmamistirrr
inşallah
gunaydın afiyet olsunnnnn:)))
tatli kirizi icin hep tarcin diyolarya ben hic denemedim.... sen dene istersen... ben incir yada kaysi yiyorum yatisiyo krizzinciri tarcinada batira bilirsinn (himmm guzel fikir simdi aklima geldi )
bu hafta umudun niye olmasin tamam tartida gormesin ama hem almamis olursun hemde diğer haftaya yatirim yapiyorsun unutma.. adet olabilir.. canini sıkma her ay karsilastigimiz bir durumm nasilsa.... hem bellide olmaz gecen hafta 200 verdim ben adet haftasi az ama en azindan almadim
aynen umudum o yönde 100-200 gr bişi gitsinde fark etmez :))
gidet gider merak etme sen azimlisin tanidigim kadarrr:)))
herkes çok yoğun herhalde kimsecikler yokk
Öğlen
canım tatlı istiyor(
1 porsiyon barbunya yemeği
yarım kase yoğurt
havuç turp mor lahana salatası
5 adet acı süs biberi
3 kaşık makarna
Kizlar kusurabakmayın giremedim siteye bikac gündür
Size bi haberim var
Hamileyim
edaslan vazgeçme devam et ama kahvaltıyı atlama ne kadar küçük olursa olsun bişiler atıştır kan şekerini dengeler öğlene çok aç olmazsın akşamda hafif beslen çok geç saatlere kalmamaya çalış 4 kilo sudan gitti diyorsun ya bunu bol su içerek engelleyebilirsin yağların kırılmalarınada yardımcı olur
ela ranitsa kalori arkadaşımada girmemiş noldu acaba???
gece çok aç hissedersen 2 bardak su iç hemen tıkıyor :)))
sabahlari kahvaltı sansin olmuyorsa special k nin karisik meyvelisini yiyebilirsin hem zahmetsiz hem doyurucu hem de lezzetli.ogrencilik zor gercekten ama öğünlerini atlamamalisin