hedef 50 kilo olmak.. :)))

Hosgeldin ablam ya yengemle ilgili bir sorunum vardı derdim var kismina actim ondan bahsediyoruz baya beni taslayanlar da oldu hakli bulanda vr

Selam kizlar naslsnz hedefe ulaşan varmi yaaabBN kaldm 62de
ben kaplumba hizinda ilerliyorummmbakalimm:KK48:
Eloş ben hala bıraktığın gibiyim ders çalışıyorum :-)

11 Ekim de banka sınavım var. Bayramdan önce son tekrarları yapıyorum.

yaaa banka sinavimiiii ayyy hadi insallahhhhhhhhh... insallah olurr yaa... isini bir an once al elinee... bende dua edicem simdi bak sana:)))) :KK66: valla bende calisiyom suan...

ben kaplumba hizinda ilerliyorummmbakalimm:KK48:

yaaa banka sinavimiiii ayyy hadi insallahhhhhhhhh... insallah olurr yaa... isini bir an once al elinee... bende dua edicem simdi bak sana:)))) :KK66: valla bende calisiyom suan...
Oyyy ALLAH razı olsun kuzum inşaALLAH sende alırsın eline işini hayırlısıyla beraberce müjdeli haberleri veririz burda.

Oyyy ALLAH razı olsun kuzum inşaALLAH sende alırsın eline işini hayırlısıyla beraberce müjdeli haberleri veririz burda.
benim uzun yol betulum.. dah okul bitecek.. neyse o arada ales puani alyim dedim belki kadro felan olur... dursun 3 sene gecerli nasil olsa ben bahar donemine gircem sinava ufaktan calisiyorum kiz hic firsat vermiyo kasimdada var bir sinav son basvuru 1 ekim pas gecicem gibi.. cunku hic hazir degilim:KK43:

benim uzun yol betulum.. dah okul bitecek.. neyse o arada ales puani alyim dedim belki kadro felan olur... dursun 3 sene gecerli nasil olsa ben bahar donemine gircem sinava ufaktan calisiyorum kiz hic firsat vermiyo kasimdada var bir sinav son basvuru 1 ekim pas gecicem gibi.. cunku hic hazir degilim:KK43:
Canım bahar dönemindeki puanını etkilemeyecekse ben Kasım daki sınava gir derim.

Ona bakarsan eloş benimde yol uzun... Bu kpss de olmazsa ara vermeden 2015'e hazırlanacağım nasipse. Ara vermem yoksa soğurum bir de biliyorsun 4. sınıfım artık okulda son senem. Okul da var. ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...) :KK68::KK68::KK68:

Ablacim evlendikten sonra mi karar verdin resim okumaya bak bak bana fikir ver hatta :))))

Günaydın kızlar ,

Sporumu yaptım.
100 sopa hareketi ,
100 basen hareketi ,
100 bacak hareketi ,
200 kalça hareketi.

Lahana suyumu da içtimmm. :KK8::KK8::KK8:
Bayram da 57 kilo olur muyum acaba? Neyse hayırlısı olsun diyelim değil mi? :KK36::KK36::KK36:

persembe aksami yolla cikiyoruz kizlar bayrama esimin memleketine... galiba onumuzdeki hafta ve bu hafta diyetim sekteye ugrayacak:KK43: ne guzel 58 lerdeyim simdi 60 la donerim herhalde:KK17:

X