hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar yulaf ezmesi baya faydalı heralde diyet için sizce sabahları 1 kase yoğurtla yulaf ezmesini karıştırıp yesem mi

Selam kızlar bildirimimi vereyim: kilom 52,5.

Daha çok vermeyi ummuştum ama kullandığım ilacın ödem yapıcı etkisi var, bir de hala hasta olamadım onun şişkinliği var. Şu ilaç bitse, bir de hasta olsam da gerçek kilomu görsem...

Neyse gelelim bugün yediklerime:

Sabah: 2 dilim peynir (peyniri biraz fazla kaçırmış olabilirim, 4 kibrit kutusu kadar), domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Ton balıklı salata ve 2 haşlanmış yumurta.

Elbette 3 bardak süt :)

Kizlar yardimmmm ozel mesaj da bi ablayla konuştuk resmimi atmm kadn iyi biri ama silmek istiyorum beceremedim abla fotolarini pc den kaldırılıyor dedi yardım oda atti fotolarini ama pc den kaldırılıyor mus yardım

Kizlar yardimmmm ozel mesaj da bi ablayla konuştuk resmimi atmm kadn iyi biri ama silmek istiyorum beceremedim abla fotolarini pc den kaldırılıyor dedi yardım oda atti fotolarini ama pc den kaldırılıyor mus yardım
kazen var benim takip ettiklerim kisilerde.. ona solesene ... o yonetici buranin

ela prenses verirsin, sende azim var.
sirkeli su icmeye başlıyacam yarından itibaren. cogu kisi olumlu yorum yapmıs. 4 yıl önce 2 hafta kadar icmistim. ozaman faydasını görmüstüm. ınsallah tekrar faydalanırım. bugün uyandıgımda tartıldım 56.7 cıktım. ne kadar mutlu oldum anlatamam. :) dün daha 57.5 cıkmıstım. nasıl oldu anlamadım bı türlü. dün bırde fazla kacırmıstım yemegi :) ınsallah vermeyede devam ederim :)

X