- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.441
laviva yedim bendeee ama kilom 55,3 hala hemen değişecek sanıyorum yaaben gofretli çikolata yedim
Dayanamadım ne yapayımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laviva yedim bendeee ama kilom 55,3 hala hemen değişecek sanıyorum yaaben gofretli çikolata yedim
Dayanamadım ne yapayımmm
sanmıyorumm :/Kilo aldikca boy kisaliyormu kizlar
evet bende tuş yerlerini karıştırmışım 196 olsamm dev gibi olurum yaa basketbolcu falan1.96 mı dedim önce
Sonra alttaki mesajları okuyunca anladımmm
Ne güzel canım ALLAH sağlıklıca zayıflamamızı nasip etsin inşaALLAH...(amin...)
kısalmıyor ama sanırım daha kısa gözüküyoruz çünkü zayıflayan bi kaç arkadaşım sanki uzamışlar gibi olmuştu..Kilo aldikca boy kisaliyormu kizlar
Al benden de o kadarlaviva yedim bendeee ama kilom 55,3 hala hemen değişecek sanıyorum yaa
Nasıl uzadın canım kaç yaşındasınmerabaaa müjdemi veriyim 1 cm uzamışım :dDD artık boy 196 kilo 55,3
Günaydın herkesegunaydin kizlarrr
Günaydın kızlarrrrrrrrgunaydin kizlarrr
kazen var benim takip ettiklerim kisilerde.. ona solesene ... o yonetici buraninKizlar yardimmmm ozel mesaj da bi ablayla konuştuk resmimi atmm kadn iyi biri ama silmek istiyorum beceremedim abla fotolarini pc den kaldırılıyor dedi yardım oda atti fotolarini ama pc den kaldırılıyor mus yardım
ama böyle giderse kilo alıcam galibaAl benden de o kadar
169 yanlış yazmışım :)Nasıl uzadın canım kaç yaşındasın
ooo ama sen böyle yaparsan biz ne yapalım azimlisin sen maşallah devamm :)bugun 58 i goremedim kizlar... kilo veremiyorum bu aralarr
bugun 58 i goremedim kizlar... kilo veremiyorum bu aralarr