- Konu Sahibi elaprensess
- #7.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şeker olmuş
esra bu sut aski ne ?? senin once ki menulerinde pek sut olmazdi..
saol melekcimmm ya cok tesekkur ederim...dune kadar oksuruk vardi ama bugun hic olmadi sanirim gecti.. hadi insallah... sende hasta olmussun gecmis olsunn yaaElaprenses kizin nasil oldu?? Iyilestimi?
saol melekcimmm ya cok tesekkur ederim...dune kadar oksuruk vardi ama bugun hic olmadi sanirim gecti.. hadi insallah... sende hasta olmussun gecmis olsunn yaaElaprenses kizin nasil oldu?? Iyilestimi?
ayyy cok guzellll iyi geceler fistikim
himmm anladimmm o sutlerii hadi afiyet olsunnn))Doğru söylüyorsun ablacım önceden sütlü kahveyi süt tozuyla yapardım. Sütü de zaten sade içemem küçüklüğümden beri midemi bulandırır... Ama artık kahvelerimi sütle yapıyorum, böylece hem tadı süt tozludan daha güzel oluyor hem de protein almış oluyorum. E günde 3 kupa kahve içince de 3 bardak süt içmiş oluyorum :)
himmm anladimmm o sutlerii hadi afiyet olsunnn))Doğru söylüyorsun ablacım önceden sütlü kahveyi süt tozuyla yapardım. Sütü de zaten sade içemem küçüklüğümden beri midemi bulandırır... Ama artık kahvelerimi sütle yapıyorum, böylece hem tadı süt tozludan daha güzel oluyor hem de protein almış oluyorum. E günde 3 kupa kahve içince de 3 bardak süt içmiş oluyorum :)
iyi gecelerrrrrBen de yatacağım çayımı içtikten sonra
Sporumu yaptım çok yorulmuşum
Gözlerim kapanıyor
Yarın tartı günü bakalım ne kadar artış olcak bende meraktayım
Sevindim atlattiginiza :) darisi benim basima :) sagol. Öksürükten insllah yakjn zamanda bende kurtulurum.saol melekcimmm ya cok tesekkur ederim...dune kadar oksuruk vardi ama bugun hic olmadi sanirim gecti.. hadi insallah... sende hasta olmussun gecmis olsunn yaa
Hayatim boyunca hic keciboynuzu yemedim. Pekmezidemi varmis.. cahilligime ver üz7m pekmezi var evde..cok tatli geliyor bana. Bir tatli kasigi yiyip. Iki bardak su icerim. :) doktorun verdigi bir ilaci iciyorumm eczanede özrl hazirlandi. Iki cesit bitkiden hazirlandi. Kekik suyu ve ona benzer bir baska bitkinin suyun karisimi. Onu icince faydasini görüyorum ama bjr kac saat sonra etkisi geciyor haliyle.mekekcigim keciboynuzu pekmezi ic bir yemek kadigi sabah aksam kiZima verdik belkide o iyi geldi o kadar ilac fayda etmedi dun onu verdim
Geçmiş olsun canımOf of 62.7 olmusum gerci regli oldum olucam onun siskinligi var biraz birde bu aralar bir turlu hastaliktan kurtulamadim surekli hasta geziyorum o yuzden diyette yapamadim