hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın kızlar bu hafta çok saldım akşamları ekmekli şeyler yedim dün birazcık dikkat etmiştim artık edicem göbek yapıyo karbonhidratlar..
Bu hafta kilom 53.4 az dikkat etseydim daha iyi olabilirdi

kızlar selaaaaam:)
giremiyorum neredeyse bir haftadır, baya yoğunum kusuruma bakmayın:KK43:

bu hafta biraz saçma beslendiğim oldu açıkçası, ama spora ve kötü beslenilen günleri telafi etmeye hep devam ettim, kilom 55 civarı ama beden olarak 1 beden küçüldüm kilo kaybetmeme rağmen,

sporun nimetleri diyeyim:) karnım falan baya güzel oldu ya, neredeyse six pack falan yapacağım:)

bunun dışında evde fıstık ezmesi yaptım kızlar, çok güzel oldu, evdekiler de çok sevdi, hem katkısız tertemiz ev yapımı falan baya mutlu oldum ben de:)

neyse, bu sabah bir activia kahvaltı zamanı yedim sadece, çünkü geç kaldım,

öğleyin bilmiyorum ne yerim, hala inanılmaz yoğunum, düşünmeye fırsatım olmadı.

akşama etli nohut ve karabuğdaylı bulgur pilavı pişirdim, onlardan yerim yanında ayran ya da yoğurtla..

sizler nasılsınız ne var ne yok?

gecen hafta 59.9
bu hafta:59.3
:KK34:
3 gündür aynı kilodayım bu sabah düşer diye beklemiştimm... dün gece akşam yemegi bile yemedim sayılır...
-600 gr ..iki hafta önceki kiloma bile gelemedim... 2 haftadır artılarımı temizleyemiyorum yaaa:KK34:

gecen hafta 59.9
bu hafta:59.3
:KK34:
3 gündür aynı kilodayım bu sabah düşer diye beklemiştimm... dün gece akşam yemegi bile yemedim sayılır...
-600 gr ..iki hafta önceki kiloma bile gelemedim... 2 haftadır artılarımı temizleyemiyorum yaaa:KK34:
Merhaba eloşşş

Sonuçta vermişsin buna şükür canım 58'e odaklan lütfennnn

abla bugun cok ilginç bişey olduuuuu
tartıda 56.0 kiloyu gördüm ama bana dar gelen gömleğim tam oldu sıkmadı göbegimde incelme var nasıl oldu anlamıyorum -400 gram fazla cıktım bu hafta oyle o_O

X