- Konu Sahibi elaprensess
- #7.421
sagol :)Gecmis olsun melekcim, duzelince yaparsın diyetini önce sağlık demi :)
Kilo bildirim: 57.5 -300gr fark
Fazla degil ama hic yoktan iyidir dimi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol :)Gecmis olsun melekcim, duzelince yaparsın diyetini önce sağlık demi :)
Merhaba eloşşşgecen hafta 59.9
bu hafta:59.3
3 gündür aynı kilodayım bu sabah düşer diye beklemiştimm... dün gece akşam yemegi bile yemedim sayılır...
-600 gr ..iki hafta önceki kiloma bile gelemedim... 2 haftadır artılarımı temizleyemiyorum yaaa
ama ama ama ac geziyorum resmen 2 haftadirrr.. ama yarin bak dusecekkk odaklandimmm yarin 58 i gorucemmm kuantumm yapalim biraz acikta egzersiz biraz mekik biraz bacak hareketi yapmaya basliyorum simdi hadi bakalimmMerhaba eloşşş
Sonuçta vermişsin buna şükür canım 58'e odaklan lütfennnn
Kolay gelsin canımmmmmmmama ama ama ac geziyorum resmen 2 haftadirrr.. ama yarin bak dusecekkk odaklandimmm yarin 58 i gorucemmm kuantumm yapalim biraz acikta egzersiz biraz mekik biraz bacak hareketi yapmaya basliyorum simdi hadi bakalimm
bugün çikolata krizine girdim resmeennBen de ama zorluyorum kendimi
Neyy yanlış mı okuyorum boy 196 mımerabaaa müjdemi veriyim 1 cm uzamışım :dDD artık boy 196 kilo 55,3
169 yazcaktın galibamerabaaa müjdemi veriyim 1 cm uzamışım :dDD artık boy 196 kilo 55,3
pardoooonnn 16999Neyy yanlış mı okuyorum boy 196 mı
Sen çok zayıfsın o zaman
169 aynen düzelteyim şimdi :) 16169 yazcaktın galiba
Kaç yaşındasın canım
ben gofretli çikolata yedimbugün çikolata krizine girdim resmeenn
1.96 mı dedim öncemerabaaa müjdemi veriyim 1 cm uzamışım :dDD artık boy 196 kilo 55,3