- Konu Sahibi elaprensess
- #7.381
Kizlar Günaydın ya iki gunden beri karnim aşırı şiş neden olabilir ne yiyeyim iceyim buyuk tuvalete de ciktim anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ama zorluyorum kendimiyeşil çaya bi türlü ısınamadım gitti yaa
Günaydın canım ,Kizlar Günaydın ya iki gunden beri karnim aşırı şiş neden olabilir ne yiyeyim iceyim buyuk tuvalete de ciktim anlamadim
Günaydın canım ,
regl öncesindeysen şişkinliğin onan olabilir.
Günaydın canım ,
Cnim 16 gun gecti zatenya ondandir herhalde saol lGünaydın canım ,
TE="betulyakup, post: 37000279, member: 384260"]Günaydın kızlar sabah 9 gibi kahvaltımı yaptım.
2 galeta
Gözleme vardı çok az yedim tadımlık canım çekti ne yapayım
Salatalık , domates , beyaz peynir.
Sporumu da yaptım ,
200 bacak
200 kalça
150 sopa hareketi yaptım.
Bildirimi hemen yapamadım forum güncelleniyordu giremedim.
Hadi ALLAH'a emanet olunnnn
merhaba canımmmformda guncelleme vardi kizlar giremedim bir turlu nasilsiniz... ben iyi sayilirim.. artislarimi telafi etmek uzereyim... ama tabi 3 haftadir ayni noktada olmus oluyorum telafi etsemde... neyse yapicak birsey yok
kahvaltimi yazayim bari:)
1 simit 1 pohaca
1 kk beyaz peynir
yarim domates
1 sivri biber
limonlu yesilcay
AMIN ĄLLAH RAZI OLSUN. RESIMMM VAYYYY RESIM.OGRETMENI MI OLCAN :))))[/QUOTE][QUOTprensess, post: 36998245, member: 537816"]ayy hadi gözünüznn.. Allah analı babalı buyutsunn... güle güle sağlıkla buyutun
resim okuyorumm tatlım..
ohhh sporunuda yapmissinnnn:)))) cok iyi gidiyorsun... yarin bildirim gunu....ya bende giremedim birde telden begeni de yapamiyorummm... surekli hata veriyo yazdiklarimiGünaydın kızlar sabah 9 gibi kahvaltımı yaptım.
2 galeta
Gözleme vardı çok az yedim tadımlık canım çekti ne yapayım
Salatalık , domates , beyaz peynir.
Sporumu da yaptım ,
200 bacak
200 kalça
150 sopa hareketi yaptım.
Bildirimi hemen yapamadım forum güncelleniyordu giremedim.
Hadi ALLAH'a emanet olunnnn
bende giremiyorum ne forum güncellemesiymiş bitmedi :)ohhh sporunuda yapmissinnnn:)))) cok iyi gidiyorsun... yarin bildirim gunu....ya bende giremedim birde telden begeni de yapamiyorummm... surekli hata veriyo yazdiklarimi
Ben kendi adıma konuşayımSelam kızlar uzun zamandır girmiyordum bi ara giriyim dedim güncelleme varmış ne var ne yok :)
Hosgeldin edos :)))[/QUOTE]saskin00, post: 37001577, member: 505445"]Selam kızlar uzun zamandır girmiyordum bi ara giriyim dedim güncelleme varmış ne var ne yok :)
esra bu sut aski ne ?? senin once ki menulerinde pek sut olmazdi..Selam kızlar, bugün yediklerim:
Sabah: Menemen, 1 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, salatalık
Öğlen: Cacık
Akşam: Kabak sandal.
Yemekten sonra kendi yaptığım şekersiz dondurma ve gün boyu 3 bardak süt :)