hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ben de yatacağım çayımı içtikten sonra
Sporumu yaptım çok yorulmuşum
Gözlerim kapanıyor
Yarın tartı günü bakalım ne kadar artış olcak bende meraktayım

esra bu sut aski ne ?? senin once ki menulerinde pek sut olmazdi..

Doğru söylüyorsun ablacım önceden sütlü kahveyi süt tozuyla yapardım. Sütü de zaten sade içemem küçüklüğümden beri midemi bulandırır... Ama artık kahvelerimi sütle yapıyorum, böylece hem tadı süt tozludan daha güzel oluyor hem de protein almış oluyorum. E günde 3 kupa kahve içince de 3 bardak süt içmiş oluyorum :)

Iyi geceler arkadaslar, sizin motivenize hayranim. Birazda banada bulastirsaniz :)
Kac gündür yatiyorum. Nezle bas agrisi bitirdi beni. Haliyle hic spor yapamadim. Bugün 57.5 ciktim yani 300 gram vermisim.. bakalim yarin kac cikacak. Her seferinde spor yapcam diyorum ama bir kere anca yapiyorum. Birisi elimden tutup kalk hadi spor yapcaz demesi lazim..
Kalori hesabini yapmaya devam ediyorum. Bazi günler kacirdigim oluyor ama insallah 2 aya kadar 50-52 kg olurum.

himmm anladimmm o sutlerii hadi afiyet olsunnn))

himmm anladimmm o sutlerii hadi afiyet olsunnn))
Ben de yatacağım çayımı içtikten sonra
Sporumu yaptım çok yorulmuşum
Gözlerim kapanıyor
Yarın tartı günü bakalım ne kadar artış olcak bende meraktayım
iyi gecelerrrrr

mekekcigim keciboynuzu pekmezi ic bir yemek kadigi sabah aksam kiZima verdik belkide o iyi geldi o kadar ilac fayda etmedi dun onu verdim

mekekcigim keciboynuzu pekmezi ic bir yemek kadigi sabah aksam kiZima verdik belkide o iyi geldi o kadar ilac fayda etmedi dun onu verdim
Hayatim boyunca hic keciboynuzu yemedim. Pekmezidemi varmis.. cahilligime ver üz7m pekmezi var evde..cok tatli geliyor bana. Bir tatli kasigi yiyip. Iki bardak su icerim. :) doktorun verdigi bir ilaci iciyorumm eczanede özrl hazirlandi. Iki cesit bitkiden hazirlandi. Kekik suyu ve ona benzer bir baska bitkinin suyun karisimi. Onu icince faydasini görüyorum ama bjr kac saat sonra etkisi geciyor haliyle.

Of of 62.7 olmusum gerci regli oldum olucam onun siskinligi var biraz birde bu aralar bir turlu hastaliktan kurtulamadim surekli hasta geziyorum o yuzden diyette yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…