hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin cinganlarr:KK3: nasilsiniz... ben gayet iyiyim... artik artislarim durdu... azicikta vermisim..:cool:fazla degil ama bugunden sonra vermeye baskarim herhalde hala regliyim ama artik sonrarindayim..
bugun kahvaltim biraz fazla kacti.. oglen birsey yemem..
1,5 simit.. yarim pohaca
avuc ici kadar tereyaginda peynirli yumurta
yarim domates
2 sivri biber
az peynir ( kasar ve beyaz)
limonlu yesil cay....

gunaydin cinganlarr:KK3: nasilsiniz... ben gayet iyiyim... artik artislarim durdu... azicikta vermisim..:cool:fazla degil ama bugunden sonra vermeye baskarim herhalde hala regliyim ama artik sonrarindayim..
1,5 simit.. yarim pohaca
yarim domates
2 sivri biber
limonlu yesil cay....
afiyet olsun cnm bende şimdi Türk kahvemi yudumluyorum :)

1,5 simit.. yarim pohaca
yarim domates
2 sivri biber
limonlu yesil cay....
Günaydın
Cinganlar:KK70:
Ben de iyiyim bugün yeni birgün kaçamaksız bir gün olması dileğiyle
Gerçi misafirde gelecek ama inş frenlerim kendimi

Canlarim nerelerdesiniz yegen dogdu masallah diyelim 4. Ye hala oldum 18 yasinda Allah bana da cocuk isteyenlere de nasip etsin cok guzel bir duygu :)) AMIN
Aminnn hadi gözün aydın canım :) ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH...(Amin...) :KK68:

Benimde 1 tane yiğenim var bende halayım , biliri o duygunun güzelliğini. ALLAH'ı acılarını göstermesin imşaALLAH...(Amin...) :emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68:

[QUOTE="bbp, post: 36996233, mhaadi gözün aydın canım :) ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH...(Amin...) :KK68:

Benimde 1 tane yiğenim var bende halayım , biliri o duygunun güzelliğini. ALLAH'ı acılarını göstermesin imşaALLAH...(Amin...) :emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68:[/QUOTE]
Aminnn canım benim cok sagol ALLAH kimseye evlat acisini yasatmasin RABBIMMM Herkesin gonune gore versin :)

[QUOTE="bbp, post: 36996233, mhaadi gözün aydın canım :) ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH...(Amin...) :KK68:

Benimde 1 tane yiğenim var bende halayım , biliri o duygunun güzelliğini. ALLAH'ı acılarını göstermesin imşaALLAH...(Amin...) :emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68:
Aminnn canım benim cok sagol ALLAH kimseye evlat acisini yasatmasin RABBIMMM Herkesin gonune gore versin :)[/QUOTE]
Aminnn canım :KK68:

[QUOTprensess, post: 36998245, member: 537816"]ayy hadi gözünüznn..:rolleyes: Allah analı babalı buyutsunn... güle güle sağlıkla buyutun:KK74:

resim okuyorumm tatlım..[/QUOTE]
AMIN ĄLLAH RAZI OLSUN. RESIMMM VAYYYY RESIM.OGRETMENI MI OLCAN :))))

Canlarim nerelerdesiniz yegen dogdu masallah diyelim 4. Ye hala oldum 18 yasinda Allah bana da cocuk isteyenlere de nasip etsin cok guzel bir duygu :)) AMIN
Hadi gözünüz Aydın canım
Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin
Rabbim olmayanlara da nasip etsin dediğin gibi

AMİN ablam cok sağol :) ="aysemeyra, post: 36999280, member: 623805"]Hadi gözünüz Aydın canım
Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin
Rabbim olmayanlara da nasip etsin dediğin gibi[/QUOTE]

X