hedef 50 kilo olmak.. :)))

inşallah verebilirim
bebeğim daha 18 günlük, ilk hafta kilo veriyordum ama sonra durdu ben de artık daha dikkatli beslenmeye karar verdim. Çünkü çok fazla tatlı ve hamur işi yiyordum.

Ayy 18 günlük bebiş, ne tatlıdır o şimdi :)) Ben de şuan kadın doğum stajındayım servis odalarında hep sezeryandan çıkmış bebişler oluyor çok tatlılar, seninkini de allah bağışlasın canım :)

Bu arada bugün haftasonu olduğu için daha çeşitli bir kahvaltı yaptım kızlar. 1 dilim beyaz peynir,1 dilim tahıllı ekmek, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim hindi salam, üzerine de tatlı niyetine yarım elma :)

Kizlar merhabaa
Kahvaltim
1 dilim tambugdayekmeği
1 dilim salam
Peynirli omlet
Salatalık

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 simit
1 pohca
1 ince dilim salam
biraz peynir biraz kasar
sekersiz yesil cay
oglen:
bir tabak manti haslama yogurt doktum yag yok...... biraz fazla oldu hamur isi bugun:KK43:(((((
aksam sebze haslicam sadece...

teşekkür ederim canım:KK16:
inşallah kendiliğinden de gider ve daha kolay olur
ellerimin uyuşması daha geçmedi ve şişlik hissediyorum parmaklarımda, acaba onlar da geçer mi yoksa hep böyle mi kalcam :44:

sezeryan mi oldun? benim ellerim uyusmadi yada ben hatirla miyom...:44: iki hafta sonra bacaklarim dovul gibi olmustu gerci ben cok kilo almistim.... parmagimla bastirinca icinde kaliyodu:KK1: kople ödemdim yani... sende 2 kilo daha verirsin 40 na kadar gibime geliyo...

Son düzenleme:
kızlar ayran detoksu yapıyorum kahvaltıdan sonra karar verdim iki güncük bişey verilen kg yagdan onaylanmış zaten içinde mercimek bulgur oalunca yogurt çorbası gibi oluyor sonucunu yazarım pazartesii daha snra normal diyetime devam .)

kızlar ayran detoksu yapıyorum kahvaltıdan sonra karar verdim iki güncük bişey verilen kg yagdan onaylanmış zaten içinde mercimek bulgur oalunca yogurt çorbası gibi oluyor sonucunu yazarım pazartesii daha snra normal diyetime devam .)

nasil bisey bu ayran detoksu.., nasil yapiyorsun ???hep ayran mi iceceksin???? anlat acık merak ettim:KK1:

nasil bisey bu ayran detoksu.., nasil yapiyorsun ???hep ayran mi iceceksin???? anlat acık merak ettim:KK1:

canım iki gün yapılıyor veya 1 gün normal sabah kahvaltını yapıyosun yumurta kepek ekmegi domates peynir v.s 2 litre ligt ayranın içine bulgur mercimek nohut atıyorsun haşlanmış şeklinde 2 tanede salatalık rendeliyosun 2 saat arayla saat 22 ye kadar içiyosun ayrandan çok çorba gibi oluyor bakalım denicem yorumları okudum verilen kg direk yagdan şok diyet felan degl gayet saglıklı tavsiye ederm açda kalmıyosun yalnz ben yarım yaglı yogurttan yaptım ayranımı :)

Ayy 18 günlük bebiş, ne tatlıdır o şimdi :)) Ben de şuan kadın doğum stajındayım servis odalarında hep sezeryandan çıkmış bebişler oluyor çok tatlılar, seninkini de allah bağışlasın canım :)

Bu arada bugün haftasonu olduğu için daha çeşitli bir kahvaltı yaptım kızlar. 1 dilim beyaz peynir,1 dilim tahıllı ekmek, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim hindi salam, üzerine de tatlı niyetine yarım elma :)
evet canım çok tatlı oğluşummm sağolasın amin :)
sezeryan mi oldun? benim ellerim uyusmadi yada ben hatirla miyom...:44: iki hafta sonra bacaklarim dovul gibi olmustu gerci ben cok kilo almistim.... parmagimla bastirinca icinde kaliyodu:KK1: kople ödemdim yani... sende 2 kilo daha verirsin 40 na kadar gibime geliyo...

evet sezeryan oldum ben
hamileliğimin son ayında parmaklarım şişince uyuşmaya başladılar, ama o zaman çok fenaydı sürekli uyuşuktu sola yatsam sol kolum sağa yatsam sağ kolum 10 dk da uyuşmaktan acırdı, şimdi de daha hissediyorum uyuşukluk geçmedi herhalde

canım iki gün yapılıyor veya 1 gün normal sabah kahvaltını yapıyosun yumurta kepek ekmegi domates peynir v.s 2 litre ligt ayranın içine bulgur mercimek nohut atıyorsun haşlanmış şeklinde 2 tanede salatalık rendeliyosun 2 saat arayla saat 22 ye kadar içiyosun ayrandan çok çorba gibi oluyor bakalım denicem yorumları okudum verilen kg direk yagdan şok diyet felan degl gayet saglıklı tavsiye ederm açda kalmıyosun yalnz ben yarım yaglı yogurttan yaptım ayranımı :)

sonucunu mutlaka yaz cok metak ettim benim bu aralar yavasladi kilo vermem alternatif ola bilir:KK66:

evet canım çok tatlı oğluşummm sağolasın amin :)

evet sezeryan oldum ben
hamileliğimin son ayında parmaklarım şişince uyuşmaya başladılar, ama o zaman çok fenaydı sürekli uyuşuktu sola yatsam sol kolum sağa yatsam sağ kolum 10 dk da uyuşmaktan acırdı, şimdi de daha hissediyorum uyuşukluk geçmedi herhalde

himmm valla hic bir fikrim yok:KK43:( kontrolun olduhunda doktoruna bir sor istersen

iyi aksamlar kizlar:KK3:
aksam:
hafif bir kahvatli yaptim ...sekersiz cay peynir domates maydanoz 2 grisini
esim krep istedi aksam icin bende yaptim o ve kayinvaldemler yediler bi guzel:KK1: bende kahvalti ettim..
cok dikkat etmeme ragmen yarin kilo veremic galiba benim 71 72 arasinda ki kilomda bir ay o kiloya takilmisti kilom.. veremedim yine mi ayni olacak acaba:KK43:(( : 2 haftadir. 65.200 insallah yarin veririm...

Son düzenleme:
İyi pazarlar kızlar dün hiç giremedim temizlik alış veriş yemek derken gün bitti
Uzatmadan hemen kilo bildirimi yapıyım 54.3 kg
Herkesin durumunu çok merak ediyorum

Günaydın arkadaslar bu aralar cok giremiyorum ama diyete devam ediyorum bugunku kilom 58, 3 gecen hafta 58.5 dim 200 gr vermisim ailemin yaninda tatli ve börekleri yemeseydim daha cok verecekmisim neyse herseye ragmen düşmüş kilom.

inşallah verebilirim
bebeğim daha 18 günlük, ilk hafta kilo veriyordum ama sonra durdu ben de artık daha dikkatli beslenmeye karar verdim. Çünkü çok fazla tatlı ve hamur işi yiyordum.

bebegini gule gule buyut hayirli bir evlat olur insallah.daha cok erken en azindan kirk gun boyunca cok diyet yapmasa n iyi olur cunku annede de kansizlik ve halsizlik oluyor.benim oglum 10 aylik oldu yeni diyete basladim cunku o surecte zaten veriyorsun kilolari.allah yardimcin olsun cennet kokan bir bebek guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.

İyi pazarlar kızlar dün hiç giremedim temizlik alış veriş yemek derken gün bitti
Uzatmadan hemen kilo bildirimi yapıyım 54.3 kg
Herkesin durumunu çok merak ediyorum

1. Hafta .....54.8
2. Hafta .....55.7
3. Hafta .....54 .3 bu hafta geçen haftayı saymazsak 500 gr gitmiş

Off kizlar yaa
Kilo vermeyi birak 200 gr almisim
60.7 olmusum
Bi de vucudum asiri derece odem toplamis durumda
Bscaklarimdaki sisligi gorebiliyorum
Bu hafta kacamak yok:KK19::KK19:

arkadaslar gec bildirim yaptıgım için özür dilerm inanırmısınz 2 hafta gecti ve biz hala hastayız toparlanamdık:KK43: ben bu hafta baya dikkat etmştm ama dün ayıptr söylemesi lahmacum yedm, sabah bi baktım tartıya yalnızca 100 gram gitmş gözüküyor baya canım sıkıldı ama sıkmayayım takmıyayım şimdi buna haftaya daha dikkatli olurum dedm, 52, 0 yum:KK43: szler nasılsınız? öpüyrm hepinzi

himmm valla hic bir fikrim yok:KK43:( kontrolun olduhunda doktoruna bir sor istersen
haftaya kadar geçmezse doktora sorcam artık:KK31:
bebegini gule gule buyut hayirli bir evlat olur insallah.daha cok erken en azindan kirk gun boyunca cok diyet yapmasa n iyi olur cunku annede de kansizlik ve halsizlik oluyor.benim oglum 10 aylik oldu yeni diyete basladim cunku o surecte zaten veriyorsun kilolari.allah yardimcin olsun cennet kokan bir bebek guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.

sağolun inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur, isteyen herkese Rabbim versin.
ben de diyet değil de aslında daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, doğumdan beri bi kaç güne kadar tatlılar hamur işleri çok yiyordum ama artık daha çok sağlıklı beslenmeye karar verdim. Et, sebze, bakliyat türü, yani normal yemekle beslenmeye çalışacağım. Bir de bu zamana kadar ne kadar çok tatlı , abur cubur, hamur işiyle karnımı tıka basa doyusam da yine halsizlik vardı, aslında o yüzden de düzenli beslenmek istiyorum artık. Çünkü herşeyi yemekle de halsizliğin önüne geçemedim. Hiç değilse artık normal yemeklerle besleniyorum:KK34:

Düne kadar demir hapımı hep unutuyordum artık bugün yine başlıcam. Doktorum bitene kadar kullan demişti.

Beni de aranıza alırsanız kilom bugün 60.2

Son düzenleme:
X