hedef 50 kilo olmak.. :)))

sabah o vicdanla tartıldım almamaışım ama hemen sabaha etkisini gösteririmiki bu kadarmı çabuk kiloya dönüşüyor :KK52: :KK52:

kız sen 1 kere kaçamak yapmışsın ona üzülüyorsun
benim bütün haftam kaçamakla geçti
ufak tefek de olsa yaptım hep
bide siz spor yapıyorsunuz ben yapamıyorum
ama dün yürüdüm yarım saat
hatta 7000 adıma yakın yürümüşüm dün rekor kırdım:KK42::KK9::KK9:

gunaydinnn bu arada... kislarrr...
kahvaltimi yaptim.. tam tahilli ekmek biraz peynir (kasar, corek otlu peynir, beyaz peynir) yesil ve kimizi biber ikiser dilim..maydonoz 3 dilim domates ve yesil cay

kız sen 1 kere kaçamak yapmışsın ona üzülüyorsun
benim bütün haftam kaçamakla geçti
ufak tefek de olsa yaptım hep
bide siz spor yapıyorsunuz ben yapamıyorum
ama dün yürüdüm yarım saat
hatta 7000 adıma yakın yürümüşüm dün rekor kırdım:KK42::KK9::KK9:

önceki günde kaçamak yptım 10 fındık 10 badem yedim kendimi bir yorgun halsiz bitkin hissedince malum Eskişehir de buz gibi hadta olmaktan korktum
ama dünkü tamamen iradesizliktendi benim adımlarım dün 10400 dü bütün gün su içip wc ye gitmekten bayan wc de üst katta baya yürümüşüm :)))
ama akşama bisiklet sürmedim bisikleti gün aşırı yapıyorum vicut rutine bağlamasın diye

önceki günde kaçamak yptım 10 fındık 10 badem yedim kendimi bir yorgun halsiz bitkin hissedince malum Eskişehir de buz gibi hadta olmaktan korktum
ama dünkü tamamen iradesizliktendi benim adımlarım dün 10400 dü bütün gün su içip wc ye gitmekten bayan wc de üst katta baya yürümüşüm :)))
ama akşama bisiklet sürmedim bisikleti gün aşırı yapıyorum vicut rutine bağlamasın diye

yaa o programa göre ben günde 2000 küsür adım atıyorum
ama gün içerisinde hep masamda oluyo telefon cebime koymayı sevmiyrum
o yüzden onları saymıyo pek
işe giderken ve eve gelirken yürüdüğümü hesaplayabiliyorum anca
evde de almam elime pek

yaa o programa göre ben günde 2000 küsür adım atıyorum
ama gün içerisinde hep masamda oluyo telefon cebime koymayı sevmiyrum
o yüzden onları saymıyo pek
işe giderken ve eve gelirken yürüdüğümü hesaplayabiliyorum anca
evde de almam elime pek

ben iş yerinde önlüğümün cebine koyuyorum evde bende almam elime eşim oyun oynar evdeki koşturmamı saymıyor ama tüm gün üzerimdedir telefon

gunaydinnn bu arada... kislarrr...
kahvaltimi yaptim.. tam tahilli ekmek biraz peynir (kasar, corek otlu peynir, beyaz peynir) yesil ve kimizi biber ikiser dilim..maydonoz 3 dilim domates ve yesil cay

pazar gününü iple çekiyorum bakalım bu hafta neler yapmışız ne kadar başarılı olabildik

pazar gününü iple çekiyorum bakalım bu hafta neler yapmışız ne kadar başarılı olabildik

ayy bende merak ediyorumm... ama benim kilom dirdu yine sanki... cok uzun zamandir verince bole oluyo...hadi en tombikiniz benim...50 lere dusunce nasil vericem kimbilir az kilo gercekten zor veriyoo... simdiden bu kadar yavassa :KK43:((

dunu yazmadiydim
dun sabah rutin kahvaltimi yaptim... yumurta felan.. ankarada yolda giderken ceyrek simit bide soguk kahve su sekerli olanlardan nescafe express oglen hic bisey yemedim malum cenazedeydim...aksam donerken esim mola yerinde yemek yedi:: ben yemedim :KK1:bir kahve ictim..eve geldigimizde yemegim yoktu kahvalti ettik.. ben kepek ekmegiyle hafif bir kahvalti yaptim sekersiz cayla
bu aralar fena degil diyetim... hic bozmuyorummm... birazda egzersizlere agirlik versemmm cok guzel olacak:)))

ayy bende merak ediyorumm... ama benim kilom dirdu yine sanki... cok uzun zamandir verince bole oluyo...hadi en tombikiniz benim...50 lere dusunce nasil vericem kimbilir az kilo gercekten zor veriyoo... simdiden bu kadar yavassa :KK43:((

dunu yazmadiydim
dun sabah rutin kahvaltimi yaptim... yumurta felan.. ankarada yolda giderken ceyrek simit bide soguk kahve su sekerli olanlardan nescafe express oglen hic bisey yemedim malum cenazedeydim...aksam donerken esim mola yerinde yemek yedi:: ben yemedim :KK1:bir kahve ictim..eve geldigimizde yemegim yoktu kahvalti ettik.. ben kepek ekmegiyle hafif bir kahvalti yaptim sekersiz cayla
bu aralar fena degil diyetim... hic bozmuyorummm... birazda egzersizlere agirlik versemmm cok guzel olacak:)))

sen bu azimle hepimizi geçersin :)))

ela funsui ye ne oldu neden vazgeçti kilo vermekten ????

vazgecti mi gecmemedi mi ??bilmiyorum.. umarim devam eder..annesi ameliyat oldu diye aksadi diyeti sonra 15 tatilde gorumcesine felan gitti ordada aksadi..sonra yazmis tekrar annesi amelayat olacakmis.. yine... pek girmiyordu topic e bende gunlugunu mesgul etmek istemedimm.. umarim tekrar gelir:KK43:((

oglen: suan makarna hasliyorum kepekli makarnamda var ama iki makarna haslamak zoruma gitti:KK1:
yogurtlayip yiycemm:KK8:

canım yaa şu diyetarkadasıma üye oldum şimdi
ama anlayamadım siteyi pek
tüm gün yediklerini bi anda mı kayedediyosun yoksa öğün öğün mü

nasıl istersen eğer tüm gün yediklerini tahmin edebiliyorsan yaz bi kerede yada yedikçe yaz uğraşamam dersen akşam hepsini birden yaz geç kalırsan ertesi gün bile ilave edebiliyorsun

ben sabahtan yazıyorum çünkü iş yerinin menüsü belli ordan yiyebileceklerimi yazıyorum
akşam yemeğimi hep bir gün önceden yaptığım için belli onuda sabahtan yazıyorum
akşam gün içinde aralarda bişi yersem ilave ediyorum
yaptığım sporları yazıyorum yürüyüş bisiklet falan
sabahtan yazdığım için 3 öğünümü gün boyu yiyeceklerimin toplam kalorisini biliyorum ayarlama yapabiliyorum yada o günkü kalori miktarımı bilerek hareket ediyorum

nasıl istersen eğer tüm gün yediklerini tahmin edebiliyorsan yaz bi kerede yada yedikçe yaz uğraşamam dersen akşam hepsini birden yaz geç kalırsan ertesi gün bile ilave edebiliyorsun

ben sabahtan yazıyorum çünkü iş yerinin menüsü belli ordan yiyebileceklerimi yazıyorum
akşam yemeğimi hep bir gün önceden yaptığım için belli onuda sabahtan yazıyorum
akşam gün içinde aralarda bişi yersem ilave ediyorum
yaptığım sporları yazıyorum yürüyüş bisiklet falan
sabahtan yazdığım için 3 öğünümü gün boyu yiyeceklerimin toplam kalorisini biliyorum ayarlama yapabiliyorum yada o günkü kalori miktarımı bilerek hareket ediyorum

benim ordaki kullanıcı adımda 34bta26 arkadaşlarım bölümünden arama yaparsan görebilirsin senin kullanıcın adın ne

X