- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- Konu Sahibi elaprensess
evet geçen haftanın fazlalıklarını atarak bu haftaya başladım ama bu haftadan umutsuzum adet öncesi dönemim ne kadar sıksamda kendimi adet olana kadar ödem çok yoğun oluyor ve kilo kaybımda hiç olmuyor bide tatlı krizleri tutuyor zaten 1 hafta öncesinde bu dertleriyle uğraşıyorum başladıktan sonrada sancı ağrı halsizlik sıkıntılarıyla uğraşıyorum her ayın 2 haftasını bana zindan eden bir durum
ne iç açıcı konuştum pazartesi pazartesi ama koyvermek yok hazır 53 ün kapısındayken en azından 53,9 'ü görmek istiyorum
Bir kot elbisem var eşimle daha 3 aylık sevgiliyken o askere gideceği zaman almıştım ve üzerimde çok hoş duruyordu o zamanlar kilon 51-52 arasındaydı
oluyor ama o zamanki kadar hoş durmuyor üzerimde yine giyinmek istiyorum bu yaz onu :))) hedefim oo
ne iç açıcı konuştum pazartesi pazartesi ama koyvermek yok hazır 53 ün kapısındayken en azından 53,9 'ü görmek istiyorum
Bir kot elbisem var eşimle daha 3 aylık sevgiliyken o askere gideceği zaman almıştım ve üzerimde çok hoş duruyordu o zamanlar kilon 51-52 arasındaydı
oluyor ama o zamanki kadar hoş durmuyor üzerimde yine giyinmek istiyorum bu yaz onu :))) hedefim oo