- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.361
afiyet olsun cnm bende şimdi Türk kahvemi yudumluyorum :)gunaydin cinganlarrnasilsiniz... ben gayet iyiyim... artik artislarim durdu... azicikta vermisim.. fazla degil ama bugunden sonra vermeye baskarim herhalde hala regliyim ama artik sonrarindayim..
bugun kahvaltim biraz fazla kacti.. oglen birsey yemem..
1,5 simit.. yarim pohaca
avuc ici kadar tereyaginda peynirli yumurta
yarim domates
2 sivri biber
az peynir ( kasar ve beyaz)
limonlu yesil cay....
afiyet olsun cnm bende şimdi Türk kahvemi yudumluyorum :)
ALLAH kolaylık versin canım bende başlayacağım dedim başlayamadım bir türlü.ohhh ne guzelll bende şimdi yapıcamm... ama ben hazır kahve içicemm ...acık ben de ders çakışım yarımm saat bir saat... kızım ögle uykusunda... degerlendirmem lazımm..
Günaydıngunaydin cinganlarrnasilsiniz... ben gayet iyiyim... artik artislarim durdu... azicikta vermisim.. fazla degil ama bugunden sonra vermeye baskarim herhalde hala regliyim ama artik sonrarindayim..
bugun kahvaltim biraz fazla kacti.. oglen birsey yemem..
1,5 simit.. yarim pohaca
avuc ici kadar tereyaginda peynirli yumurta
yarim domates
2 sivri biber
az peynir ( kasar ve beyaz)
limonlu yesil cay....
Betulcum hemen yanina kahve al, test kitaplarinin basina gec :) :)ALLAH kolaylık versin canım bende başlayacağım dedim başlayamadım bir türlü.
Haklısın canımmm :)Betulcum hemen yanina kahve al, test kitaplarinin basina gec :) :)
Haklısın canımmm :)
Aminnn hadi gözün aydın canım :) ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH...(Amin...)Canlarim nerelerdesiniz yegen dogdu masallah diyelim 4. Ye hala oldum 18 yasinda Allah bana da cocuk isteyenlere de nasip etsin cok guzel bir duygu :)) AMIN
Aminnn canım benim cok sagol ALLAH kimseye evlat acisini yasatmasin RABBIMMM Herkesin gonune gore versin :)[/QUOTE][QUOTE="bbp, post: 36996233, mhaadi gözün aydın canım :) ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH...(Amin...)
Benimde 1 tane yiğenim var bende halayım , biliri o duygunun güzelliğini. ALLAH'ı acılarını göstermesin imşaALLAH...(Amin...)
Canlarim nerelerdesiniz yegen dogdu masallah diyelim 4. Ye hala oldum 18 yasinda Allah bana da cocuk isteyenlere de nasip etsin cok guzel bir duygu :)) AMIN
resim okuyorumm tatlım..Elacim ne okuyosun sen
Hadi gözünüz Aydın canımCanlarim nerelerdesiniz yegen dogdu masallah diyelim 4. Ye hala oldum 18 yasinda Allah bana da cocuk isteyenlere de nasip etsin cok guzel bir duygu :)) AMIN
yeşil çaya bi türlü ısınamadım gitti yaaEvet menengiçte güzel. Bende yeşil çay içerim de genelde kışın :)
aynen tam gaz devaammmEvet canım ben de öyle yapacağım inş
Ya hiç sorma kendimi kaybettim bi an
Moralimizi bozmuyoruz