- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.948
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.321
sağol balımOooo supersin betulcum bende çalıştım ama bugun surekli uyku halindeydim tv izliyorum ama gözler gidiyor yatacagim uyku duzeninden sanirim? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol balımOooo supersin betulcum bende çalıştım ama bugun surekli uyku halindeydim tv izliyorum ama gözler gidiyor yatacagim uyku duzeninden sanirim? :)
Insallah :)darisi bana
hemen umutsuzlanma ayni sey bendede oldu.. 59 gorup 60 cikip durdum haladaha 60 yaklasip duruyorum sabredicez.. yilmak yok regl olursun.. ama bu arada dikkat edersen reglden sonra hemen duset.. moralini bozmaSlm kızlar sabah kahvaltıdan sonra 60.4 çıktım ne güzel tartı 59 u gösteriyordu azcık sabredemedim bir hafta sonrada regli olcam sanırım bu ara 59 u görmek nasip deyil
afiyet olsun balim bende simdi iciyorummKızlar kahvemi içtim geldim
Metabolizmayı hızlandırıyormuş , şişkinliğim hala var ama azıcık kaldı
evet tartiya cikmak moral bozuyo en iyisi cikmamak.. amaa dayanamiyorumm ben yuruyus yapiyorsunnn masallahhGünaydın arkadaşlar
Ben de regl oldum tartıya çıkmayacağım Pazartesi'ye kadar
Şu an yürüyüş yapıyorum
evet tartiya cikmak moral bozuyo en iyisi cikmamak.. amaa dayanamiyorumm ben yuruyus yapiyorsunnn masallahhGünaydın arkadaşlar
Şu an yürüyüş yapıyorum
Şu an yürüyüş yapıyorum
Şu an yürüyüş yapıyorum
afiyet olsun elamafiyet olsun balim bende simdi iciyorumm
harika gidiyorsunnn ... bende mekik cektimmmm 100 tane aksama 300 tamamlicam takipte kal sebastiyann bu aralarki modaya bende katiliyim dedimKızlar sporumu yaptımmmm
150 sopa hareketi ,
200 kalça hareketi ,
200 bacak hareketi yaptımmm
Artıştayım ama moral bozmak yokkkk
Modanı sevsinler seninnnnharika gidiyorsunnn ... bende mekik cektimmmm 100 tane aksama 300 tamamlicam takipte kal sebastiyann bu aralarki modaya bende katiliyim dedim
nescafe selülit yapıyormuşKızlar kahvemi içtim geldim
Metabolizmayı hızlandırıyormuş , şişkinliğim hala var ama azıcık kaldı