hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydin kizlar
Dünkü kaçamaktan sonra bi tartılayım dedim sonuç yine çok mutluyum -300 olmuş yani 56,3
Nasıl oldu anlamadım sporda yapamadım
Galiba saat 16:00 dan sonra yemediğim için olabilir mi

Bir yandan da çok mutsuzum 29 yaşındayım
Göz kapağımın birinde kırışıklık oluşmuş
Napalım yaşlanıyoruz hamdolsun yine de
Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var arkdaşlar

Günaydin kizlar
Dünkü kaçamaktan sonra bi tartılayım dedim sonuç yine çok mutluyum -300 olmuş yani 56,3
Nasıl oldu anlamadım sporda yapamadım
Galiba saat 16:00 dan sonra yemediğim için olabilir mi

Bir yandan da çok mutsuzum 29 yaşındayım
Göz kapağımın birinde kırışıklık oluşmuş
Napalım yaşlanıyoruz hamdolsun yine de
Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var arkdaşlar
hayy masallahh ne guzel gidiyosunnnnnn:nazar: bende genelde 17:30 dan sonra birsey yemem genelde esim 17:00 de gelir yemek hazir olur hemen yeriz.. erken yemegin etkisi bencede var aksam belli bir saatten sonra yememek kilo verdiriyo... kirisikliklarin icin yumurta aki maskesi.. yas maya maskesi yapa bilirsin... birde goz alti kremi kullan.. artik 30 lara geliyosun... ben 3 senedir kullaniyorum..

gunaydin kizlar :KK25:100 gr daha gitmis.. hala artilardayim ama olsun bunada sukur..
sabah erken kalktim kahvalti canim istemedi 2 kepekli grisini biraz kasar ve bir fincan sutlu kahve ile kahvalti yaptim

hayy masallahh ne guzel gidiyosunnnnnn:nazar: bende genelde 17:30 dan sonra birsey yemem genelde esim 17:00 de gelir yemek hazir olur hemen yeriz.. erken yemegin etkisi bencede var aksam belli bir saatten sonra yememek kilo verdiriyo... kirisikliklarin icin yumurta aki maskesi.. yas maya maskesi yapa bilirsin... birde goz alti kremi kullan.. artik 30 lara geliyosun... ben 3 senedir kullaniyorum..[/QUOTEçok teşekkür ederim bu bilgilerin için
Acaba bu maskelerin tam tarifini verebilir misin
Bi de hangi marka gözaltı kremi kullanıyorsun canım
Benim cildim hassas ve çok kuru

Dün 57.8 iken bugün 58.9 ciktim.. dengesiz vücudum. Dün leslie 'nin 2 mil videosunu actim yarim saat spor yaptim. bugün böyle bir sonuc... reglim bitsin, ozaman tartilcam. Artilari gòrünce moralim bozuluyor..

Bugün sabah bir elma yedim.
Öglen yemegimde taze fasulye var

Dün 57.8 iken bugün 58.9 ciktim.. dengesiz vücudum. Dün leslie 'nin 2 mil videosunu actim yarim saat spor yaptim. bugün böyle bir sonuc... reglim bitsin, ozaman tartilcam. Artilari gòrünce moralim bozuluyor..

Bugün sabah bir elma yedim.
Öglen yemegimde taze fasulye var
regl missin demekki kilo degil.. sporunuda yapmissin regl den sonra birden duser o bak gor

kilon gebe kalmana engel bir kilo degil bence.. strees te cok etken rahat olmalisin ve umidini kaybetmeden denemelisin... insallah guzel bir bebegin olur moral bozmadan sabirla bekle ve doktora gitmeye devam et..
tşk ederim tatlım umarım dediğin gibi olur cvb içinde tskler... Rabbim hepimiz için hayrlısını versin

hayy masallahh ne guzel gidiyosunnnnnn:nazar: bende genelde 17:30 dan sonra birsey yemem genelde esim 17:00 de gelir yemek hazir olur hemen yeriz.. erken yemegin etkisi bencede var aksam belli bir saatten sonra yememek kilo verdiriyo... kirisikliklarin icin yumurta aki maskesi.. yas maya maskesi yapa bilirsin... birde goz alti kremi kullan.. artik 30 lara geliyosun... ben 3 senedir kullaniyorum..

Olabilir canım
Valla bişey olmadı kiloma etki etmedi diye dünden kalan iki dilim keki de yedim
Bir uyku bastırdı koltuğa ilşivermişim. Çok yemek iyi değil ya kan şekeri birden yukarı fırlıyo

Olabilir canım
Valla bişey olmadı kiloma etki etmedi diye dünden kalan iki dilim keki de yedim
Bir uyku bastırdı koltuğa ilşivermişim. Çok yemek iyi değil ya kan şekeri birden yukarı fırlıyo
yas mayaya sut ekle.. yada bal ole sur... ben donusumlu olarak yapiyorum bir cay kasigi bal ekle kuruymus cildin bal nemlendiriyo..
yumurta akinida iyice kopurterek cirpip suruyorsun.. 20 dk bekle ve ilik suyla yika bu iki tarifte goz altinada surule biliyor.. yumurtada antioksidan var.. kirisiklik icin gayet guzel gerdiriyo baya.. nettende baka bilirsin..
goz kremim shiseido benefiance wrinkle resist biraz pahali ama mercimek tanesi kadar kullaniyorum baya uzun gidiyo..
ben memnunum ... tabi benim yasim 32 sana ne gider bilmiyorum.. iyi arastir goz hassas biraz..

yas mayaya sut ekle.. yada bal ole sur... ben donusumlu olarak yapiyorum bir cay kasigi bal ekle kuruymus cildin bal nemlendiriyo..
yumurta akinida iyice kopurterek cirpip suruyorsun.. 20 dk bekle ve ilik suyla yika bu iki tarifte goz altinada surule biliyor.. yumurtada antioksidan var.. kirisiklik icin gayet guzel gerdiriyo baya.. nettende baka bilirsin..
goz kremim shiseido benefiance wrinkle resist biraz pahali ama mercimek tanesi kadar kullaniyorum baya uzun gidiyo..
ben memnunum ... tabi benim yasim 32 sana ne gider bilmiyorum.. iyi arastir goz hassas biraz..
Çok teşekkür ediyorum
Akşama deneyeceğim inş:KK19:

X