hedef 50 kilo olmak.. :)))

ah keske bende yana bilsemmm.. :cool: hergun bir sonraki gun icin gaza getiriyorum kendimi yarin daha cok yapicam diye.. ama bir kac mekik bir kac bacak hareketinden oteye gitmiyor:KK64: sanirim herseye yetisemiyorum:KK34:neyse yarin simdiden soz veriyim 300 mekik cekicem 100 de bacak hareketlerinden.. :KK52:
Elacım ynacak az kadı ne yaparsan kardır bugün spor yaptım haberlerini bekliyorummmm

Ders videomu izlerken sporumuda yaptım.:KK69:

200 sopa hareketi :KK6:
200 kalça hareketi:KK6:
200 bacak hareketi yaptım.:KK6:

Sonlarına doğru zorlandım ama pes etmedim bırakmadım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bir kaç gündür pek su tüketmiyorum , bugün kontrolü ele almalıyım :KK39:

[QUOTE, post: 36945813, member: 567176"]yaşım 28 tatlım.. yaş 30 a yaklaşınca telaş alıyorr.. galiba bebk düşünmek için geçikmişim.. iyi dileklerin için tşk ediyorum öpüyorum[/QUOTE]
Benim ogrrtmenim 32 yasinda yeni dogurdu hatta izinde ablacim gec olmazzz insallsh olacak bak hic canini sıkma senn bizim komsunun 8 9 yildir olmadi iki tane kizi var simdi boyca bide esinde sende bir uzmana görünün derim ablam nedrn olmasin ya asla umudunu kaybetme bak lütfen :)

Slm kızlar bende dün bira abarttım bugün dengelemek için dikkatli yiyorum korkudan tartılamadım tartıda 60 ı görmek istemiyorum.

Dikkat etmeye çalışıyorum :) halaa bir yerfe okumuştum cok kilo verince bir yerden sonra kilo verimi dururmus . Korkmayin bence cunku gidicek kilolar zaten önemli olan kalici kilo gitmesi kizlarr yanlış miyim ?? :) :)

Merhaba kızlaaaaaar, bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ciğeri

3 bardak süt yine. Sütlü kahveye acayip sardım ama bu sayede süt içebildiğim için seviniyorum, normalde sütü sade içemiyorum hiç :)

Dikkat etmeye çalışıyorum :) halaa bir yerfe okumuştum cok kilo verince bir yerden sonra kilo verimi dururmus . Korkmayin bence cunku gidicek kilolar zaten önemli olan kalici kilo gitmesi kizlarr yanlış miyim ?? :) :)
sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericem

X