- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.261
8.9 normal canim ya.... catlatma ignesi olduguna gore doktora da gitmissindir.. doktor ne dedi...8-9 aydır denyorum malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.9 normal canim ya.... catlatma ignesi olduguna gore doktora da gitmissindir.. doktor ne dedi...8-9 aydır denyorum malesef
Elacım ynacak az kadı ne yaparsan kardır bugün spor yaptım haberlerini bekliyorummmmah keske bende yana bilsemmm.. hergun bir sonraki gun icin gaza getiriyorum kendimi yarin daha cok yapicam diye.. ama bir kac mekik bir kac bacak hareketinden oteye gitmiyor sanirim herseye yetisemiyorumneyse yarin simdiden soz veriyim 300 mekik cekicem 100 de bacak hareketlerinden..
tamam mutlaka yapicamm aksama kadar kac yapicam yazicam balimElacım ynacak az kadı ne yaparsan kardır bugün spor yaptım haberlerini bekliyorummmm
tamam balım bende ders arası yapacağım nasipse.tamam mutlaka yapicamm aksama kadar kac yapicam yazicam balim
Iyi diyelim iyi olalımgunaydin bacilarr:))) nasilsiniz ben 400 daha vermisim dunle birlikte 500 oldu... ama daha hala artilarim var.. siz napiyorsunuz??
O iştah patlaması bir kaç gündür bende de varda kendimi zor frenliyorumIyi diyelim iyi olalım
Benim iştahım bi açıldı sormayın gitsin
Çok fazla hamurişi yedim
Toparlanmam lazım
O iştah patlaması bir kaç gündür bende de varda kendimi zor frenliyorum
SüpersinDers videomu izlerken sporumuda yaptım.
200 sopa hareketi
200 kalça hareketi
200 bacak hareketi yaptım.
Sonlarına doğru zorlandım ama pes etmedim bırakmadım
Bir kaç gündür pek su tüketmiyorum , bugün kontrolü ele almalıyım
sağol çok teşekkürlerrrSüpersin
Su hareketleri merak ettim betulllcummmaysemeyra .!.:Süpersin
Az yersen bence de dengelersin :) rahat ol ama bugun abartmamaya calis derim ben :)kkızlar bende dün bira abarttım bugün dengelemek için dikkatli yiyorum korkudan tartılamadım tartıda 60 ı görmek istemiyorum.
sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericemDikkat etmeye çalışıyorum :) halaa bir yerfe okumuştum cok kilo verince bir yerden sonra kilo verimi dururmus . Korkmayin bence cunku gidicek kilolar zaten önemli olan kalici kilo gitmesi kizlarr yanlış miyim ?? :) :)
inşallahhhh inşalllahh :))hadi insallah devamini bekliyoruz cenekaa ))
canım tebrik ederimmmmm maşaALLAH sanabutulcum 300 mekik cekemedim ama 100 er bacak hareketlerinden ve 100 mekik cektim:)