hedef 50 kilo olmak.. :)))

betulyakup, post: 36927763, member: 384260"]Merhaba canım okulunun ilk günü tabi or olur alisırsın benimde okul bugün başladı :)[/QUOTE]
InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdum :KK43: gecer herhalde, senin nasildi :KK43:

betulyakup, post: 36927763, member: 384260"]Merhaba canım okulunun ilk günü tabi or olur alisırsın benimde okul bugün başladı :)
InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdum :KK43: gecer herhalde, senin nasildi :KK43:[/QUOTE]
Canım benimki üniversite ve son senem alıştım yani. Aslına bakarsan çok özledimm ben derslerimi. Okul bitince okul hayatımı çok özleyeceğim sanırım.

• ="betulyakup, post: 36927871, member: 384260"]InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdum :KK43: gecer herhalde, senin nasildi :KK43:[/QUOTE]
    Canım benimki üniversite ve son senem alıştım yani. Aslına bakarsan çok özledimm ben derslerimi. Okul bitince okul hayatımı çok özleyeceğim sanırım.[/QUOTE]
    Tatlim ne guzel :) benimde eglenceli geçti baya ozlemisiz arkadaslarla birbirmiz bidaha oku universite

• ="betulyakup, post: 36927871, member: 384260"]InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdum :KK43: gecer herhalde, senin nasildi :KK43:

• Canım benimki üniversite ve son senem alıştım yani. Aslına bakarsan çok özledimm ben derslerimi. Okul bitince okul hayatımı çok özleyeceğim sanırım.[/QUOTE]
    Tatlim ne guzel :) benimde eglenceli geçti baya ozlemisiz arkadaslarla birbirmiz bidaha oku universite
[/QUOTE]
Yok canım iş hayatına atılmak lazım hayırlısıyla :)

X