-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.201
Yok abla ya nice kac kilolular hamile kaliyo sabir ve dua insallah olurben 60 kiloyum sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum çünkü klomen çatlatrma iğnesi hsg herşeyi yaptık artık aklıma birtek bu geliyoır
Yaklaşsın sen fıstık gibi hatunsun şekerimmmmayyy bugun gayet iyiydim.. bakalim yarin birazdaha dussem moral olacak... regl de olmadimm.. bayramda yaklasiyooo
Merhaba canım okulunun ilk günü tabi or olur ama alışırsın benimde okul bugün başladı :)Ben geldim canlarim bugun okul bana cok koydu nasıl alismisim hala üzülüyorum yaahemde baya cok ders calistim bu arada yediklerime dikkat etmeye calisiyorum:)
E superGünaydın kızlar
Geçen hafta kilom: 59.1
Bu hafta : 58.3
800 gr vermişim. Tam 1 kilo vermeyi hedeflemiştim ama neyse bu da çok iyi bence maşaALLAH.
InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdumbetulyakup, post: 36927763, member: 384260"]Merhaba canım okulunun ilk günü tabi or olur alisırsın benimde okul bugün başladı :)
- ="betulyakup, post: 36927871, member: 384260"]InşAllah insan nelere alisiyor degil mi betulcum bakalim ya ama biraz mutsuzdum
gecer herhalde, senin nasildi
Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda şekerim :) sen nasılsın?Dogru soyluyorsun darısı başıma aminn RABBİMMMMMM :) hayirlisi olsun ne güzel o tempoyu yasamak lazim
ayyyy tesekkur ederimmYaklaşsın sen fıstık gibi hatunsun şekerimmmm
canımsın :)ayyyy tesekkur ederimmfistikimm... ayy neyse streesim gitti.. pof poflanasim varmis
sende beninmmncanımsın :)
afiyet olsun cnmBu saaatte kafam yerine gelsin diye kucuk lokum ve kahve keyfi yaptim :) :) sen napiyisun
Sagol canim benim iyi geceler :)betulyakup .!.: