hedef 50 kilo olmak.. :)))

burcucum ayni seun diyeti bozma rahmen kilo artisim ve siskinlik var 58.4 tum dun ama bugun tam bir kilo almisim 59.4 pazartesiye gore + 200 deyim:KK43:( oysaki veriyodum ne guzel bende kendimi berbet hissediyorum..regl olacam galiba..
oglusunun burnu mu akiyor:KK43:(( insallah ilerlemeden hallersin surupla.. ne zor ya anne olmak kendim hastalandam daha iyi..
kizimada antibiyotic basladik basladik diyorum ama aksam ve bu sabah pek basarili olamadim verdikce kusuyoo veremedim bir turlu bi...
Allla alla cocuk neden bu kadsr hatalandiki :KK43:( kusmada bari yaa ise yaramali antibiyotikler

Bennnn geldimm kizlarr selamm bugun ilkokul arkadaşım gelcek ti bana ayyy amma yoruldum e ikram hazirladilar benim dikkat etmek suya düştü ama tika basa hamurisi yemedim
Ilkokul arkadaşınla buluşmak nasıl bi duygu
Ben bugün lise arkadaşımı faceden buldum yazıştık falan çok mutlu oldum 12 sene sonra birazcık hasret giderdik istanbula gidince görüşcez inş

Aysemeyra ablacim ben zaten lise sonum arkadasla 4sene gorusmedikk ben buldum baya konustik sonrada geldi bugun çok deşarj oldum ama :) ) :)

Allla alla cocuk neden bu kadsr hatalandiki :KK43:( kusmada bari yaa ise yaramali antibiyotikler
akşam vermeyi başardıkkk:KK76: ama baya zor olduuu:KK66:
neden olur diye sordum doktora bi şekilde mikrop kapmıştır dedi emzik emiyo biberon alıyo dışarı çıkıyoruz her yeri elliyo el agızda sürekli.. aldıgı herşeyi ağzıyla tanıma dönemii:KK51:

[QUOTE="ess, post: 36889595, membm vermeyi başardıkkk:KK76: ama baya zor olduuu:KK66:
neden olur diye sordum doktora bi şekilde mikrop kapmıştır dedi emzik emiyo biberon alıyo dışarı çıkıyoruz her yeri elliyo el agızda sürekli.. aldıgı herşeyi ağzıyla tanıma dönemii:KK51:[/QUOTE]
Atlatir insallah canm yaaa :KK43: :KK43: kiyamam antibiytk mikro kirsr

bugün berbatıı ne yediğimi yazmıcam:KK48: karışık cunkiii... neyse bugünde boyle olsunn... :oops: moralimi bozmıcamm e o kadar diyetteyim arada sapıta biliyomm... bari hamburger cips kola ile bozsaymısım:cool: öle agır bişeylerde yemedim ama agzımm hiç boş durmadı... tartıya cıktım az önce(gerçi akşam tartılmak dogru değil ama):KK11: fenaydı..:KK34: neyse artık yarın kaldığım yerden telafi ederim.. :KK70: yılmak yokkkkkkkkkkkkkk:rolleyes:

[QUOTE="saskin00, post: 36891049, member: 505445"k olarak spor yapıyo musunuz hep beraber evde spor mu yapsak napsak..[/QUOTE]
Varya canik evde kosu bandi var okullar tatilken yapsaydim su an 64 degil 50 idim ve mezuniyetim var bu sene lise bitiyor

Kizlar bu sene ygs lys ustumde baskı, koleje gidiyorum paralar yalan olcak uzulurum aileme babam cok istio okumami ama korkuyorum yaaa bu sene iyo hazirlancam ustine nasil kilo vercem ben

tuba3510 çok teşekkür ederim :)
boyun 163 kilom 55. aslında boy kilo oranımda bir sorun yok ama geçen yaz 50 kiloydum. şimdi en sevdiğim kıyafetlerim olmuyor :/ yarın yürüyüş ve diyete başlıyorum :))

sirinezgiciber: 624260 .!.:
yumuşak çok teşekkür ederim :)
boyun 163 kilom 55. aslında boy kilo oranımda bir sorun yok ama geçen yaz 50 kiloydum. şimdi en sevdiğim kıyafetlerim olmuyor :/ yarın yürüyüş ve diyete başlıyorum :))
Tamam tatlim benim tugba ama ben yumuşak g sevmolm

X