hedef 50 kilo olmak.. :)))

kizlar kizimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..

Geçmiş olsun ablacım inşallah kısa zamanda düzelir eloşumuz :KK68:

Supersin esra devam hosgeldi :):):)
Varya kizlar tipinizi cok mrrak ettim haaa :) :KK66: arkadas gibi olduk yaaa

Teşekkür ederim canım :) Ben fotografımı eklemiştim daha önce bu topiğe. Şurada: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...f-50-kilo-olmak.695535/page-670#post-36754758

İnsanlar haklı olarak fotograf paylaşmak istemiyor... Ben de korkuyorum birileri alır kullanır filan diye. Bir de benim facebukum filan da yok, internette fotografım sadece bu sitede var yani... Topiktekilerden şüphem yok ama keşke üye olmayanlar görmese fotografları...

kızlar slm..Artık zayıflamam gerek tavsiyesi olan varsa alim ya ben bi istikrarlı diyet yapamıyorum..
sen bulmusun iste İstikrar!!! tabi beraberinde cok istemek… inanmak... azmetmek ve kendine guvenmek.. yapa bilirim demek... once kendin inanacaksin.. kendini kandirmicaksin kacamaklarla yarin tekrar baslarimlarla… bu isi duzenli yaptimi veriyorsunnn... once kendine sor gercekten zayiflamak istiyormusun ... evetse hemen simdi basla yoksa hic baslama her defasinda basa pismanlikla donersin... biraz gaza getirim seni ayy konusasimm varmiss eee ne diyorsun baslican mi??

sen bulmusun iste İstikrar!!! tabi beraberinde cok istemek… inanmak... azmetmek ve kendine guvenmek.. yapa bilirim demek... once kendin inanacaksin.. kendini kandirmicaksin kacamaklarla yarin tekrar baslarimlarla… bu isi duzenli yaptimi veriyorsunnn... once kendine sor gercekten zayiflamak istiyormusun ... evetse hemen simdi basla yoksa hic baslama her defasinda basa pismanlikla donersin... biraz gaza getirim seni ayy konusasimm varmiss eee ne diyorsun baslican mi??
En son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))

zeynep ismini cok sevelifte cik guzekmis ismiyle buyusu. saglikla gelsin eTE]
Saol canik benim aminnn sen dusunuyomusun ikinci canm
En son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))
Hosgeldinnn yeni arkadasimiz, insallah verirsin herşey irade de bitiyor topigimiz ela denizimizin annesinin ve cok iyi biridir muthis bir dostlugumuz var aramiza katildin hayirli olsun canmm

kizlar kizimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..

ela geçmiş olsun canım, bizimkinin de burnu akıyor, umca veriyorum 2 gündür.

günaydın bu arada kızlar. dün giremedim çok yoğunduk. sabah;

haşlanmış yumurta+1 kk peynir+3zeytin+yarım domates+yarım salatalık+yarım dilim 3 tahıllı alman ekmeği.

ara: bir avuçtan az üzüm.

öğlen: ızgara hellimli cevizli salata (yağ tuz sos yok)

ara: 1 kuru incir+2,3 badem
ara: çikolatalı wasa (1 çubuk) light süt 200ml

akşam: 5-6 kaşık karabuğdaylı yeşil mercimek yemeği çoban salata ayran.

ara: 1 bardak köy sütü+ 1 kase üzüm.

akşam yemeğinden sonrası fazla oldu farkındayım ama regl oldum, canım feci şekilde tatlı istiyor. spor da yapamadım 2 gündür, cesaret edebilirsem bu akşam gidicem. hatta gitsem iyi olur, hafta sonu gitmiyorum çünkü, çok ara vermiş olucam gitmezsem.

bu sabah inanılmaz bir şişlik ve mide bulantım var, regl dolayısıyla (bu arada +1,5-2 kilo oldum, heryerim fosur fosur şiş)
neyse activia kahvaltı zamanı yedim yanında da üzüm.

şimdi ödem için bir çay hazırlayacağım kendime. berbat hissediyorum yaaaa:/

ela geçmiş olsun canım, bizimkinin de burnu akıyor, umca veriyorum 2 gündür.

günaydın bu arada kızlar. dün giremedim çok yoğunduk. sabah;

haşlanmış yumurta+1 kk peynir+3zeytin+yarım domates+yarım salatalık+yarım dilim 3 tahıllı alman ekmeği.

ara: bir avuçtan az üzüm.

öğlen: ızgara hellimli cevizli salata (yağ tuz sos yok)

ara: 1 kuru incir+2,3 badem
ara: çikolatalı wasa (1 çubuk) light süt 200ml

akşam: 5-6 kaşık karabuğdaylı yeşil mercimek yemeği çoban salata ayran.

ara: 1 bardak köy sütü+ 1 kase üzüm.

akşam yemeğinden sonrası fazla oldu farkındayım ama regl oldum, canım feci şekilde tatlı istiyor. spor da yapamadım 2 gündür, cesaret edebilirsem bu akşam gidicem. hatta gitsem iyi olur, hafta sonu gitmiyorum çünkü, çok ara vermiş olucam gitmezsem.

bu sabah inanılmaz bir şişlik ve mide bulantım var, regl dolayısıyla (bu arada +1,5-2 kilo oldum, heryerim fosur fosur şiş)
neyse activia kahvaltı zamanı yedim yanında da üzüm.

şimdi ödem için bir çay hazırlayacağım kendime. berbat hissediyorum yaaaa:/
burcucum ayni sey bendede var bugun diyeti bozma rahmen kilo artisim ve siskinlik var 58.4 tum dun ama bugun tam bir kilo almisim 59.4 pazartesiye gore + 200 deyim:KK43:( oysaki veriyodum ne guzel bende kendimi berbet hissediyorum..regl olacam galiba..
oglusunun burnu mu akiyor:KK43:(( insallah ilerlemeden hallersin surupla.. ne zor ya anne olmak kendim hastalandam daha iyi..
kizimada antibiyotic basladik basladik diyorum ama aksam ve bu sabah pek basarili olamadim verdikce kusuyoo veremedim bir turlu bi...

X