- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.001
gunaydiiiiiinGünaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydiiiiiinGünaydın herkese
ayyy aynen yaaa neyse bozmayalim morali gecici bu durumlarGünaydın kızlar :) Dün diyeti bozmama rağmen bugün biraz kilo almışım şişkinlik var heralde o yüzden..
hadi hayirlisi olsun dilvincikgünaydınn kızlarrr
bugün taşınma işimiz belli olucak
bi an önce taşınsak rahatlasak valla
ama kararşıyım cok az yiyip taşınmanın arasında kilo vericem
yok bundan sonra keyf yapmakk
Ah canım yaburcucum ayni sey bendede var bugun diyeti bozma rahmen kilo artisim ve siskinlik var 58.4 tum dun ama bugun tam bir kilo almisim 59.4 pazartesiye gore + 200 deyim( oysaki veriyodum ne guzel bende kendimi berbet hissediyorum..regl olacam galiba..
oglusunun burnu mu akiyor(( insallah ilerlemeden hallersin surupla.. ne zor ya anne olmak kendim hastalandam daha iyi..
kizimada antibiyotic basladik basladik diyorum ama aksam ve bu sabah pek basarili olamadim verdikce kusuyoo veremedim bir turlu bi...
herkes zayıflamıssın diyince bi motivasyon geldihadi hayirlisi olsun dilvincik
Eğer regl dönemindeysen bu çok normalben kendimi anlamıyorum Daha dün sabah 58.6 olan kilom bu sabah nasıl artıyor. Şişkinliğim var acaba ondan mı Bu hafta listeye kilomu 58 lerde yazdırmak istiyorum ama gene olmayacak sanırım
evt bu durumda ikiside kotu.. ben hasta olsam bebgime kim bakacak dimiAh canım ya
Sakın sen hasta olma annelerin dinç olması lazım
ben kendimi anlamıyorum Daha dün sabah 58.6 olan kilom bu sabah nasıl artıyor. Şişkinliğim var acaba ondan mı Bu hafta listeye kilomu 58 lerde yazdırmak istiyorum ama gene olmayacak sanırım
Bugün heralde hepimiz şiştik ama benim regli dönemim değil daha var yani bazı yediğimiz besinler gaz yapıyormuş midede o yüzden karnımız falan şişkin oluyormuş ondanda olabilirevt bu durumda ikiside kotu.. ben hasta olsam bebgime kim bakacak dimi
aynen betulcum 58.4 dundum ama bugun bir kilo almisim yaa ama regl mi olcam mi ki?? brn bide bugun bi moral bozukluguyla acik bozdumm.. yarin taryilmak bile istemiyorumm
Belki de gaz yapıyordur yediklerimiz bünyede bilemedim eloş yaevt bu durumda ikiside kotu.. ben hasta olsam bebgime kim bakacak dimi
aynen betulcum 58.4 dundum ama bugun bir kilo almisim yaa ama regl mi olcam mi ki?? brn bide bugun bi moral bozukluguyla acik bozdumm.. yarin taryilmak bile istemiyorumm
evet canım malum günümdeyim ondansa eğer rahatlayabilrim sağol canım yaEğer regl dönemindeysen bu çok normal
Değilsen sporu biraz artır
Bi de regl döneminde dikkat edip çok hareket edersen normal güne göre çok daha fazla enerji harcarsın
Bu dönemde tartıya çıkma o senin gerçek kilon değil boşuna moral bozukluğu olur
regliye yaklastikca bir artma regli gunu tavan yapiyo benim artis.... sonraki hafta telafi anca 3 haftamda kilo kaybim oluyo... artik bu duzen gidiyo.. sen reglmissin ama normal seninkiBelki de gaz yapıyordur yediklerimiz bünyede bilemedim eloş ya
valla hepimiz sistik yaa moral bozmak yok ama kizlarr...Bugün heralde hepimiz şiştik ama benim regli dönemim değil daha var yani bazı yediğimiz besinler gaz yapıyormuş midede o yüzden karnımız falan şişkin oluyormuş ondanda olabilir
Evet kilolar önce hızlı gitti şimdide yavaşladı. Gerçi artık sporu çok düzensiz yapıyorum ondan belki vakit kalmıyor ki ona . Sınav hazırlığı , isteme - söz hazırlığı... Bir de yaz tatili ya şehir dışından gelen giden misafirler falan yani. Gene iyiyim diyorum. Bu hafta 3 kere pikniğe gittim ekmek yemedim mesela....regliye yaklastikca bir artma regli gunu tavan yapiyo benim artis.... sonraki hafta telafi anca 3 haftamda kilo kaybim oluyo... artik bu duzen gidiyo.. sen reglmissin ama normal seninki
Bencede morl bozmak yokkkk Bu hafta veremezsek öbür hafta veririrz hayırlısıylavalla hepimiz sistik yaa moral bozmak yok ama kizlarr...
vCanim okuyomusun senEvet kilolar önce hızlı gitti şimdide yavaşladı. Gerçi artık sporu çok düzensiz yapıyorum ondan belki vakit kalmıyor ki ona . Sınav hazırlığı , isteme - söz hazırlığı... Bir de yaz tatili ya şehir dışından gelen giden misafirler falan yani. Gene iyiyim diyorum. Bu hafta 3 kere pikniğe gittim ekmek yemedim mesela....